Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-14 18:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś zatrudniony w tej spółce i masz już wyrobione swoje zdanie na jej temat? Rokietnica to miejscowość ludzi pracy, wyraź własną opinię o firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o.. Inni mieszkańcy ze 100% pewnością będą Ci za to ogromnie wdzięczni. Pomóż promować własnego pracodawcę, daj znać przyszłym osobom zatrudnionym o warunkach pracy panujących w waszej spółce. Wszystkie sugestie będą bardzo przydatną informacją dla potencjalnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
... - 2011-06-21 10:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeme0171 - 2011-01-14 18:48:45

Jai Kudo Polska Sp. z o.o. jest znaną firmą Dużo ludzi jak również i ja wypowiada się o niej dobrze. Robota jest tu podobno fajna idobrze płacą. Swoje wymagają ale wszystko jest dla ludzi. Polecam Jai Kudo Polska Sp. z o.o., pozdrawiam

wszystkie wypowiedzi pozytywne pisała chyba ta sama osoba - nieudany marketing szeptany? ciekawe kto to pisał - który klakier (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-02-21 23:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie się wydaję że ten bełkot to piszą pracownicy tego portalu. Już parę razy spotkałem się z identyczną formą treści w innych firmach. Pewnie chcą zachęcić do dyskusji. Ogólnie to firma coś kombinuje, prowadzi rekrutację, nikogo nie zatrudnia i tak w kółko. Czy oni są jacyś nienormalni. ???
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2012-02-22 14:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się. Byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko PH. Zero informacji zwrotnej - a ogłoszenia ukazują się non stop.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2012-02-28 11:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze by było jakby wypowiedziała się osoba która już tam pracowała. Ostatnio sporo ogłoszeń było typu \"przyjmę na magazyn lekki\". Warto odpowiadać na tą ofertę? Ktoś już tam pracował?
zdjecie uzytkownika
tekon - 2012-03-07 10:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz zarabiać 1300 zł/mc to polecam!
zdjecie uzytkownika
ff - 2012-07-16 00:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie, zawsze lepiej posiedzieć w domu i narzekać niż mieć ten 1300
zdjecie uzytkownika
siwy166 - 2013-10-01 23:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie wiem czy jesze interesuje was ten wątek ale w zeszły piatek byłem na rozmowie, w poniedziałek dostalem tel jak narazie sa jasne warunki i wszystko wyglada ok, wiecej napisze jak zaczne pracowac bo dopiero od 14,10,2013
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jai Kudo Polska Sp. z o.o.
x
Konkurs fryzjerski