Aptekadesign

Batorowo

Opinie o Aptekadesign

zona niewolnika 2015-12-14 10:01:39
jestem zona jak to ktos napisal niewolnika, ktory tam pracuje od paru lat i zycze wszystkim zonom zeby ich mezowie przynosili do domu takie niewolnicze pensje
2
były... 2015-12-14 18:17:54
Pracowałem kiedys w tej firmie i po prostu tragedia zbiorowisko niewolnikow polskich z połaczeniem ukrainskich.
1
Jr 2015-12-17 16:11:57
Pracowałem w tej firmie i jestem zadowolony , że się od niej uwolniłem. Prędzej dochrapałbym się nerwicy , niż godziwej wypłaty .
2
Mati 2015-12-20 22:04:15
Dodam tylko że też tam pracowałem i zauważyłem coś śmiesznego. Gościu nie zna żadnego języka hehe dziwne co ? a sprzedaje meble za granicę i wzywa tłumaczy... Taki to biznesmen
1
Apteka 2015-12-21 21:02:36
Firma bardzo niesolidna. Do czasu wykonania mebli nadzwyczaj wszyscy pracownicy jak i sam właściciel bardzo mili. Zapewniają ze meble sa najwyższej jakości i dają 24 miesiące gwarancji. Jednak to wszystko kłamstwo gdyż meble bardzo niskiej jakości a naprawy gwarancyjnej firma nie wykonuje. Nie odbiera telefonów i unika kontaktu.
1
Apteka 2015-12-22 11:24:24
to napisałem Ja,sfrustrowany konkurent.
Marek 2015-12-25 11:28:49
Jakość wykonanych usług przez tą pseudo profesjonalną firmę stawia wiele do życzenia. Chcecie utopić pieniądze - Wasza sprawa !
1
Kalisz 2015-12-25 15:35:59
do Marek.
Człowieku,są Święta,odpuść sobie to oczernianie i hejt.Ledwo oczy otworzyłeś rano to już myślisz komu by tu dowalić.Zajmij się rodziną,jeszcze będziesz miał czas na bezpodstawne oczernianie.Ja mam parę aptek i od wielu lat współpracuję z tą firmą.Meble nie są tanie ale co do jakości i obsługi klienta nic im nie można zarzucić.Zresztą na logikę,jeśli tyle lat robią to co robią i jeszcze z tego co wiem to nie żle się rozwijają to raczej Twoje zarzuty są bezpodstawne. I tyle w temacie.Wesołych Świąt.
4
mati idiota 2016-01-03 23:08:00
Pomyślałeś zanim napisałeś coś tak idiotycznego czy generalnie myślenie jest Ci obce i dlatego już tam nie pracujesz!idąc za Twoim tokiem myślenia to jak ktoś nie jest mechanikiem to nie może otworzyć firmy transportowej a jak nie wlada chińskim to nie handluje z chińczykami?!Boże,skad się tacy ograniczeni ludzie biorą na rynku pracy!nie wiem czy właściciel zna języki czy nie(bo pisząc „gościu”masz chyba właściciela na myśli)ale teraz napiszę coś z czego na pewno pękniesz ze śmiechu.Z tego co mi wiadomo to właściciel nie jest ani stolarzem,ani szklarzem,ani grafikiem,ani lakiernikiem,ani projektantem a takie działy ma w swojej firmie i tym się zajmują! I płaci pracownikom żeby obsługiwali te działy.To Ci dopiero pseudo biznesmen,co?
3
wojt 2016-01-07 20:46:10
dziwią mnie negatywne opinie o firmie w której pracuje,chyba są pisane przez jakąś jedną,nie uczciwą osobę.pracuję tu parę lat i nie czuję się niewolnikiem ani tanią siłą roboczą i nigdy nie zdarzyło się że ktoś mnie oszukał.wręcz przeciwnie,nigdy nie zdarzyło się żeby nie było wypłaty na czas a atmosfera w pracy jest spoko:).z tych wszystkich bzdur jedynie prawdą jest ze pracuje kilku ukraińców.ale tak to jest jak anonimowo można kogoś zbruzgać.polacy
3
gosc 2016-02-07 06:51:24
Zgodze sie z toba jak pracujesz tam juz pare lat włazisz w dupe szefowi kablujesz a w zamian jestes pracownikiem miesiaca miesiac w miesiac a co za tym idzie premia. Oprocz tego twoja stawka godzinowa tez jest wysoka wiec co tu narzekac panie Wojtku.
2
siwy 2017-02-11 23:37:28
I co zono? twoj mąz jeszcze tam pracuje za najniższą krajową na umowie? Spytaj się lepiej mężą jaką emeryturę będzie mieć za taką pracę. ponad rok tu siedze i widze ze trzeba się wynosić z tej firmy daleko. Kazda sobota do roboty, a pieniądze marne.
1
ryzy 2017-02-13 17:08:00
@siwy
pierwsze słyszę żeby soboty były obowiązkowe a pracuję juz tu parę lat a jeśli zarabiasz za mało to po co pracujesz w tej firmie?przecież możesz bez problemu iść do takiej gdzie zarobisz o wiele więcej.
Ostatnio były podwyżki od nowego roku i naprawdę jak nie jesteś zadowolony z zarobków to powinieneś natychmiast zmienić pracę albo najlepiej otwórz swoją firmę i płać pracownikom tyle ile byś sam chciał zarabiać,powodzenia
3
warsaw 2017-02-17 13:26:54
Pracowałem w aptekadesign parę miesięcy ale niestety musiałem się przenieść do innego miasta ale mogę z cała odpowiedzialnością powiedzieć że to była najlepsza firma w jakiej pracowałem,fajna załoga i bardzo w porządku szef.Polecam i nie rozumiem negatywnych opini.
3
oczarowany 2017-02-23 18:18:42
fajna firma,nowoczesna i otwarta na nowe technologie a to że nie każdy się nadaje do pracy w takiej firmie bo mało jaki pracownik w tych czasach jest zaangażowany i otwarty na innowacje to żadna nowość.
2
zibi 2017-03-02 20:14:57
pracuję w tej firmie i jestem zadowolony,nie ma co się rozpisywać bo w internecie każdy może pisać co chce
choć niekoniecznie to będzie prawda.Pozdrawiam współpracowników nawet tych niezadowolonych.
2
Darek 2017-03-04 11:49:16
i fajne dziewczyny pracują.
1
Wolodia 2017-03-26 12:12:20
Ja pracujem i sobie chwalić,głupoty wypisujećie w tym internecie
1
Andrzej 2017-05-03 22:58:39
Rada dla przyszłych, a przypomnienie dla obecnych pracowników.
Dopóki jesteś potrzebny to oczywiście dostajesz to co na umowie oraz to co poza umową.
Jeśli tylko przestajesz być potrzebny = zakończenie umowy to dostajesz tylko to co na papierze.
Wszelkie umowy, które miałeś z pracodawcą MM przestają mieć znaczenie.
Minicki Mariusz wlasciciel marki Aptekadesign 2017-05-05 17:56:08
...ja (usunięte przez administratora)mam odwage podpisac sie pod tym postem z imienia i nazwiska wiec skoro Pana oszukalem to prosze dokladnie opisac ten przypadek i rowniez podpisac sie z imienia i nazwiska...ma Pan odwage?
konkludujac,moja firma zajmuje sie wyposazeniem wnetrz,dazymy do bycia firma topowa wiec potrzebujemy wykwalifikowanych pracownikow a przynajmniej sprytnych i szybko sie uczacych.Mam w swojej firmie dzialy stolarski,metalowy,obrobki szkla,graficzny,elektryczny,lakierniczy,projektowy itp.wiec dazymy do tego zeby kompeksowo obsluzyc klienta.Firma Aptekadesign produkuje meble na rynek Polski,Niemiecki,Angielski,Francuski,Belgijski i do Qataru i stale sie rozwijamy.Zatrudniam bezposrednio i posrednio ok 40 osob i wiekszosc pracuje i jest zadowolona ale wiadomo "wlaza w dupe".
Zatem parafrazujac "Andrzeja" ktory napisal "Rada dla przyszłych, a przypomnienie dla obecnych pracowników."ja pisze "rada dla wszystkich przyszlych a przypomnienie dla obecnych pracownikow,przeczytaj wszystkie posty powyzej i WLACZ MYSLENIE"
No i Panie "Andrzeju"licze na Pana odwage i opisanie w jaki sposob nie dotrzymalem danego Panu slowa i Pana oszukalem i oczywiscie podpisanie sie imieniem i nazwiskie.
To tyle moich wypocin.
A moze to nie pisalem ja(usunięte przez administratora) i wogole pisze wszystkie te posty:)
Magia anonimowosci i internetu.
WLACZ MYSLENIE
1
Minicki Mariusz wlasciciel marki Aptekadesign 2017-05-08 13:04:16
tak czytam raz po raz te wszystkie komentarze na temat mojej firmy i niektore smiesza inne zadziwiaja a jeszcze inne lekko przerazaja.W koncu sprowokowany postem "Andrzeja"postanowilem zabrac glos.Prawda jest ze czesto szukamy nowych pracownikow bo po pierwsze firma sie rozwija w dosc duzym tempie a po drugie-jak ktos wyzej zauwazyl-nie kazdy sie do pracy ktora wykonujemy nadaje.Choc oczywiscie na rozmowie kwalifikacyjnej wszyscy sa najlepszymi fachowcami i pewnie Ci ktorzy uwazaja sie za "super fachowcow" wypisuja negatywne opinie o mojej firmie.Prawda jest ze pracuje u nas kilku pracownikow z Ukrainy choc jesli ktos twierdz ze to "tania sila robocza i niewolnicy"to proponuje mu walnac sie porzadnie w leb zanim wypisze takie bzdury!Faktycznie "Ukraincy"zarabiaja nieznacznie mniej niz "Polacy"ale jakos madrala nie napisze ze firma wynajmuje im na wlasny koszt duzy dom z ogrodem za kilka tys zlotych/mc."Gosc"napisal ze cyt"Zgodze sie z toba jak pracujesz tam juz pare lat włazisz w dupe szefowi kablujesz a w zamian jestes pracownikiem miesiaca miesiac w miesiac a co za tym idzie premia. Oprocz tego twoja stawka godzinowa tez jest wysoka wiec co tu narzekac panie Wojtku."A moze po prostu ten pracownik pracuje sumiennie,jest odpowiedzialny i zaangazowany i dlatego dostaje premie i wiecej zarabia?czy tylko ta jedna osoba "wlazaca w dupe"dostaje premie?czy wg Ciebie wszyscy co dostaja premie to "wlaza w dupe"?Jak wiadomo mamy teraz w kraju "rynek pracownika" a w wielkopolsce prawie nie ma bezrobocia wiec prace mozna znalezc wszedzie choc pewnie nie wszedzie "super fachowiec"sie dlugo utrzyma,zatem po co pracowac w firmie gdzie jest "zbiorowisko niewolnikow polskich i ukrainskich" i jeszcze jak to powyzej sie sugeruje za glodowe stawki?...No i w koncu doszedlem do "Andrzeja".Szanowny Panie,sugeruje Pan w poscie ze zostal Pan przeze mnie oszukany
2
Andrzej 2017-06-06 12:05:27
po pierwsze szef to jest w spodniach :)
po drugie PŁACENIE POD STOŁEM - ten post został przesłany do Urzędu Skarbowego i ZUS w celu weryfikacji i kontroli. Pan Minicki Mariusz nie płaci podatku od nieujawnionej części wynagrodzenia, poszkodowani zobligowani są o tym poinformować organy ścigania.
1
postronny 2017-06-07 17:06:54
ale jednak odwagi przedstawić się nie masz,nie znam się za bardzo ale chyba to pracownik nie zapłacił podatku od wynagrodzenia jeśli jest jakieś nie ujawnione.US to pewnie takich donoszących kre.tur to ma na pęczki.
Pracownik 2017-06-11 23:02:02
W szczegolnosci panoszaca sie pani prezes
2
Zostaw swoją opinię o Aptekadesign - Batorowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aptekadesign