Aptekadesign

Batorowo

Opinie o Aptekadesign

Dr 2015-05-10 10:31:39
Szef jest w porządku,tylko kobieta tam zatrudniona kręci niepotrzebnie jego szyją.Oprócz swoich obowiązków handlowca spełnia jeszcze rolę kabla ,przypisując swoje pomyłki innym współpracownikom.
9
al 2015-06-08 16:03:38
masz racje .
2
Troll 2015-11-05 00:00:00
Nie zgadzam się ta firma jest toksyczna i nikomu jej nie polecam.
2
Pa 2015-11-07 22:48:33
dostalem oferte z tej firmy ale sie teraz obawiam....
1
Beata 2015-11-10 23:10:19
Bardzo źle traktują pracowników. Jak tania siłę roboczą lub nawet niewolników
2
nick 2015-11-11 11:21:54
I ciągle ogłoszenie na olx-ie, że przyjmą do pracy. Nawet kierownika. To kto tam pracuje ?
2
Beata 2015-11-17 18:30:11
Tania siła robocza, obecnie kilku Ukraińców...
1
Filip 2015-12-13 18:44:28
Jeżeli lubisz być wykorzystywany i okradany z własnych pieniędzy to wybierz tą firmę Oni czekają właśnie na Ciebie
1
zona niewolnika 2015-12-14 10:01:39
jestem zona jak to ktos napisal niewolnika, ktory tam pracuje od paru lat i zycze wszystkim zonom zeby ich mezowie przynosili do domu takie niewolnicze pensje
1
były... 2015-12-14 18:17:54
Pracowałem kiedys w tej firmie i po prostu tragedia zbiorowisko niewolnikow polskich z połaczeniem ukrainskich.
1
Jr 2015-12-17 16:11:57
Pracowałem w tej firmie i jestem zadowolony , że się od niej uwolniłem. Prędzej dochrapałbym się nerwicy , niż godziwej wypłaty .
2
Mati 2015-12-20 22:04:15
Dodam tylko że też tam pracowałem i zauważyłem coś śmiesznego. Gościu nie zna żadnego języka hehe dziwne co ? a sprzedaje meble za granicę i wzywa tłumaczy... Taki to biznesmen
1
Apteka 2015-12-21 21:02:36
Firma bardzo niesolidna. Do czasu wykonania mebli nadzwyczaj wszyscy pracownicy jak i sam właściciel bardzo mili. Zapewniają ze meble sa najwyższej jakości i dają 24 miesiące gwarancji. Jednak to wszystko kłamstwo gdyż meble bardzo niskiej jakości a naprawy gwarancyjnej firma nie wykonuje. Nie odbiera telefonów i unika kontaktu.
1
Apteka 2015-12-22 11:24:24
to napisałem Ja,sfrustrowany konkurent.
Marek 2015-12-25 11:28:49
Jakość wykonanych usług przez tą pseudo profesjonalną firmę stawia wiele do życzenia. Chcecie utopić pieniądze - Wasza sprawa !
1
Kalisz 2015-12-25 15:35:59
do Marek.
Człowieku,są Święta,odpuść sobie to oczernianie i hejt.Ledwo oczy otworzyłeś rano to już myślisz komu by tu dowalić.Zajmij się rodziną,jeszcze będziesz miał czas na bezpodstawne oczernianie.Ja mam parę aptek i od wielu lat współpracuję z tą firmą.Meble nie są tanie ale co do jakości i obsługi klienta nic im nie można zarzucić.Zresztą na logikę,jeśli tyle lat robią to co robią i jeszcze z tego co wiem to nie żle się rozwijają to raczej Twoje zarzuty są bezpodstawne. I tyle w temacie.Wesołych Świąt.
3
mati idiota 2016-01-03 23:08:00
Pomyślałeś zanim napisałeś coś tak idiotycznego czy generalnie myślenie jest Ci obce i dlatego już tam nie pracujesz!idąc za Twoim tokiem myślenia to jak ktoś nie jest mechanikiem to nie może otworzyć firmy transportowej a jak nie wlada chińskim to nie handluje z chińczykami?!Boże,skad się tacy ograniczeni ludzie biorą na rynku pracy!nie wiem czy właściciel zna języki czy nie(bo pisząc „gościu”masz chyba właściciela na myśli)ale teraz napiszę coś z czego na pewno pękniesz ze śmiechu.Z tego co mi wiadomo to właściciel nie jest ani stolarzem,ani szklarzem,ani grafikiem,ani lakiernikiem,ani projektantem a takie działy ma w swojej firmie i tym się zajmują! I płaci pracownikom żeby obsługiwali te działy.To Ci dopiero pseudo biznesmen,co?
2
wojt 2016-01-07 20:46:10
dziwią mnie negatywne opinie o firmie w której pracuje,chyba są pisane przez jakąś jedną,nie uczciwą osobę.pracuję tu parę lat i nie czuję się niewolnikiem ani tanią siłą roboczą i nigdy nie zdarzyło się że ktoś mnie oszukał.wręcz przeciwnie,nigdy nie zdarzyło się żeby nie było wypłaty na czas a atmosfera w pracy jest spoko:).z tych wszystkich bzdur jedynie prawdą jest ze pracuje kilku ukraińców.ale tak to jest jak anonimowo można kogoś zbruzgać.polacy
2
gosc 2016-02-07 06:51:24
Zgodze sie z toba jak pracujesz tam juz pare lat włazisz w dupe szefowi kablujesz a w zamian jestes pracownikiem miesiaca miesiac w miesiac a co za tym idzie premia. Oprocz tego twoja stawka godzinowa tez jest wysoka wiec co tu narzekac panie Wojtku.
Zostaw swoją opinię o Aptekadesign - Batorowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aptekadesign