Art-Projekt Piotr Rejman

Sterdyń

Opinie o Art-Projekt Piotr Rejman

Sebastian Drozd 2015-04-09 15:52:46
Gorąco odradzam współpracę z Art Projekt Piotr Rejman (sklep Medyczny, sklep Rehabilitacyjny). Pan Rejman nie zapłacił za obsługę jego spółki LTD w Anglii żądając jednocześnie dalszego wykonywania usług na jego rzecz przez brytyjską spółkę z którą miał umowę na obsługę.
Teraz próbuje wywrzeć nacisk aby mu zrobić to za darmo pisząc nieprawdziwe opinie. Piotr Rejman nigdy nie był pracownikiem ani nie współpracował z firmą Intermedio Sebastian Drozd. Wystosowaliśmy do niego list z żądaniem usunięcia kłamliwych wpisów i naprawy szkód. W razie nieusunięcia krzywdzących wpisów złożymy pozew do sądu. Życzę Państwu aby firma Art Projekt Piotr Rejman nie prowadziła z Państwem interesów na zasadzie wymuszeń.
Więcej informacji Sebastian Drozd 888 838 848.
2
piotr 2015-04-15 22:02:22
Zapewniam że osoba która wystawiła ten komentarz to złodziej i oszust, mam na to dokumenty. Wszystkich oszukanych przez intermedio sebastian drozd zapraszam do współpracy. Więcej info o tym złodzieje i oszuści udzielę telefonicznie 665 503 853. Dla osób zainteresowanych podam adres zamieszkania w szczecinie gdzie prowadzi drugie biuro...
1
Niezadowolony 2016-02-23 22:57:42
niestety spotkało mnie to samo co pana Drozda. Pan Rejman również chce wyłudzić ode mnie pieniądze, ponieważ już raz zapłaciłem mu za usługę, a on zachowuje się tak jakby ich nie dostał. Co za bezczelność.
3
Wisienka_100 2016-11-07 14:37:21
Szanowni Państwo,
Zwracam się do potencjalnych, obecnych i byłych klientów. Pragnę wyrazić swoje obawy na temat Pana Piotra Wiesława Rejmana firmy ART-PROJEKT lub również używającego nazwy MAGGYMED LTD. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani korzystaniem z usług tego „przedsiębiorcy” pragnę podzielić się swoimi doświadczeniami. Człowiek ten jest oszustem. Tylko tak można nazwać człowieka, który zdecydował nie płacić za zaległe faktury. Wierzytelności których nie spłacił Pan Piotr Rejman ART-PROJEKT lub jego spółka MAGGYMED LTD mają zaległości z 2011r. za kilkanaście faktur. Pomimo wezwań do zapłaty wysłanych dwa lata później nic się nie zmieniło.
3
mister 2016-11-22 10:05:39
Szanowni Państwo,
Zwracam się do potencjalnych, obecnych i byłych klientów. Pragnę wyrazić swoje obawy na temat Pana Piotra Wiesława Rejmana firmy ART-PROJEKT lub również używającego nazwy MAGGYMED LTD. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani korzystaniem z usług tego „przedsiębiorcy” pragnę podzielić się swoimi doświadczeniami. Człowiek ten jest oszustem. Tylko tak można nazwać człowieka, który zdecydował nie płacić za zaległe faktury. Wierzytelności których nie spłacił Pan Piotr Rejman ART-PROJEKT lub jego spółka MAGGYMED LTD mają zaległości z 2011r. za kilkanaście faktur. Pomimo wezwań do zapłaty wysłanych dwa lata później nic się nie zmieniło.
2
WARSZAWKA 2016-11-26 20:59:52
JAKO KONTRAHENT PIOTRA REJMAN ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAWIERAMIE Z NIM UMOWY. Ciagle sie pieniaczy i jak cos jest nie po jego mysli to i tak pokaze Ci swoją prawdziwą twarz.
1
Michaś 2016-11-26 21:04:54
Widzę ze na tym forum piszą rownież klienci, wiec się dołożę. Oszukuje na kazdym kroku, nie przepuści jak zwąha okazje.
2
były Klient 2016-12-05 15:19:11
Witam Państwa gorąco,
Chciałbym przestrzec Państwa, przed jednym przedsiębiorcą z którym miałem nieprzyjemność współpracować. Piotr Rejman art projekt, kilkukrotny dłużnik, osoba niegodna Państwa zaufania. Moje zaniepokojenie wzbudza sytuacja w której Pan Rejman posiada ujemny obrót w swojej spółce na poziomie 13.000 GBP (link poniżej).
Oto link: http://www.endole.co.uk/company/08987374/maggymed-ltd
Zostaw swoją opinię o Art-Projekt Piotr Rejman - Sterdyń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art-Projekt Piotr Rejman