Odessos Sp. z o.o.

Luboń

Opinie o Odessos Sp. z o.o.

priekrasny 2013-03-19 20:31:25
Radze tą firmę jak i jej właścielkę omijać z daleka,.,,,,
3
pacjent 2013-09-23 21:51:54
Brak zainteresowania ze strony tej pani pacjentem.Brak kompetencji.
Jeżeli ktoś ma dużo czasu np.kilka godzin to jak najbardziej może skorzystać z usług z tej kobiety.
Nie polecam
3
marco 2013-12-30 02:38:29
Od wielu lat jestem pacjentem tego gabinetu. Nie wo obrażam sobie co było by dziś ze mną jeżelibym w swoim czasie nie trafiłby do tej Pani Doktor, uratowała mnie przed operacją. Wiele moich znajomych też są pacjentami tego gabinetu, i są bardzo zadowolone! Przyjeżdżają do niej pacjenty c całej Polski,są tłumy pacjentów, każdemu pacjentowi poświęca tyle czasu ile potrzeba,dla tego trzeba długo czekać. POLECAM!!!
17
ann 2014-11-08 10:52:51
Szarlatan nie lekarz a fryzjer to jakieś nie porozumienie tam nikt nie ma pojęcia o swojej pracy tragedia. A botoxu ta pani ( niby doktor ) uczyła się chyba na trupach. Powinno się utrzymywać około 6 miesięcy anie 1 lub 2 miesiące o ile w ogóle jej wyjdzie. NIE POLECAM!!!
4
Jack 2014-12-06 12:51:09
Ja robiłam botox u tej Pani doktor w kwietniu i do teraz jeszcze trzyma się, a to już 7 miesięcy!!! Moja mama robiła też kilka większych zabiegów i jest bardzo zadowolona, a koleżanki są zachwycone ustami. Więc nie pisz bzdur. Lepiej poczytaj co piszą o niej ludzi od ponad 10-ciu lat. Takich lekarzy jak ona z świeczką szukać. Ja nie pójdę do innego lekarza i wam SERDECZNIE POLECAM!!! Naprawdę będziecie BARDZO ZADOWOLENI! Wystarczy zobaczyć ile tam jest klientek i pacjentów, przyjeżdżają z całego kraju i nie tylko i są tylko same dobre opinie. BARDZO POLECAM!!!
15
marcjanna 2014-12-09 13:24:49
Radze zweryfikować, co dokonałam ,fakt posługiwania się przez tą osobę tytułem doktorskim.
2
Rafał 2015-01-12 14:05:25
Polecam! Gdy straciłem wszelką nadzieje na normalne życie i czekała mnie operacja, Pani Doktor pomogła mi wyzdrowieć.
15
JA 2015-03-13 11:10:38
Tragedia, bardzo niemiła...
2
ONI 22 2015-07-06 11:18:27
UWAGA !!!Dobrze WSZYSTKIM Radzę!!!! Omijajcie to miejsce z DALEKA!!! Pani JARYNA bo inaczej nie mozna nazwac. Jest Wielką oszustką... zatrudnia ludzi bez zadnych umów wszystkie fryzjerki maja obiecane kokosy a w rzeczywistości dostaja ochlapy...i sa traktowane jak w obozach pracy!!! Klienci widzimy co tam sie dzieje co chwila rekrutacja pracownikow. JAK człowiek sie przyzwyczai to nastepnego miesiaca zmiana pracownikow!!!! To nie jest wina ludzi ktorzy u niej pracuja lecZ samej Pani JARYNY !!!! Otwarła Medycyne zeby co tydzien obszczykiwac swój stary Pysk a od Klientow ( O Ile Jakiś Posiada) nie odbiera telefonów .I nie Przyjezdza na umowione spotkania!!!! Zero pojecia o profesjonalnym podejsciu do klienta jak i do pracownika... SWOIM CHAMSTWEM UCZYNIA STRATEGIĘ ZARZĄDZANIA JAK I STYL BYCIA!!!!!
2
klientka 2016-02-24 14:22:56
w żadnym wypadku nie radzę tam pójść ktoś ma czas to owszem bo zaczekać idzie się na śmierć a i właścicielka jest bardzo nie miła. współczuję tylko tym pracownikom co pracują u tej pani! NIE POLECAM
3
stała klientka 2016-03-06 12:46:30
...a czekać warto!!! oj warto!!! Od wielu lat widzę ten sam personel, fajny i zgrany zespół. A właścicielka jest w żałobie, w lutym zmarła jej mama. Moje ogromne wyrazy współczucia. POLECAM!!!
7
WiemCoJestGrane 2016-04-08 12:30:03
Ukrainka, Irena Jaszyna (jeli to prawdziwe nazwisko), podaje się za doktora nauk medycznych, podczas gdy nie jest nawet lekarzem (lub nie nostryfikowała dyplomu) - tak czy inaczej nie ma prawa wykonywania zawodu lekarza na terenie Polski (każdy może sam sprawdzić w rejestrze lekarzy). Nie jest nawet znachorem - JEST SZARLATANEM! Kiedy zorientuje się, że nie odniesie żadnych korzyści, staje się arogancka i agresywna. Pomijając szarlatański proceder, wykonuję zabiegi wymagające specjalizacji lekarskiej, dlatego dla własnego bezpieczeństwa należy trzymać się od niej jak najdalej!
3
serdeczna 2016-06-17 22:32:02
Jak można pisać tak negatywne opinie o kimś kogo tak naprawdę się nie zna....dla niedoinformowanych Pani Irena była przez kilkanaście lat Ordynatorem w szpitalu w Odessie i jeszcze jedno ma tytuł DOKTORA.Jest wspaniałą osobą i dobrym człowiekiem .Mi bardzo pomogła .Dziękuję Pani Ireno.
5
Zostaw swoją opinię o Odessos Sp. z o.o. - Luboń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Odessos Sp. z o.o.