Aturi Salon Masażu

Katowice

Opinie o Aturi Salon Masażu

lila 2012-09-21 22:52:49
najgorszy salon z jakim kiedykolwiek się spotkałam!!! osoby pracujące tam zmieniają się jak rękawiczki co tydzień to inna!! a do tego to nie jest żaden salon spa tylko dom rozpusty !! wykonywane sa masaże TAO na stołach do masażu i nie wiadomo co jeszcze !! nie polecam !!!!!
10
neri 2012-10-24 21:31:38
ja również nie polecam uważajcie na swoich mężów ja chcac zrobic niespodzianke urodzinowa swojemu zdecydowalamz ze w prezencie podaruje mu kupon na masaż dobrze ze mąż mi powiedział na co był namawiany za mała dopłata dom rozpusty mało powiedziane masakra
6
Klaudia 2015-06-26 15:57:56
A ja polecam! Dla kogoś kto jest ograniczony masaże orientalne są dziwne i nie zrozumiałe . Ja jestem zachwycona profesjonalizmem, obsługą i klimatem jaki panuje w salonie :) Każdy potrzebuje odpręzenia a masaz całego ciała ? Moim zdaniem nie ma w tym nic gorszącego:)
3
Mimi 2015-08-04 15:41:22
Nie polecam tego miejsca. Człowiek idąc na masaż chce się odprężyć, tymczasem położenie obiektu (pasaż monopol) sprawia, że sąsiadująca z nim siłownia daje o sobie znać - ciągle słychać krząkanie zapalonych sportowców, a ziemia się trzęsie od tego, co robią, w zależności czy biegają czy podnoszą ciężary wszystko dokładnie słychać. Zresztą oliwka to byla taniocha dla bobasów, a nie żaden orientalny specyfik.
1
ofiara 2015-08-18 18:25:52
masakra , pseudosalon , a pod przykrywką bur...el :(
sztuczne gęby, i ta "szefowa" Basieńka....- fałsz i obłuda z pyska bije na kilometr !
i te sterydy za ścianą jęczące i wyciskające tony żelastwa
miał być relaks...
ech , szkoda słow....
ABSOLUTNIE NIE POLECAM !!!
3
freeko 2015-11-01 22:47:05
Okropna atmosfera na ul.Kościuszki,burdel.
Masazystke nie są przeszkolony.I w ogóle nie polecam
2
GOŚĆ 2016-04-18 17:06:05
Salon czysty i zadbany, masaż był rewelacyjny !
Muzyka, świece i kadzidełka tylko podkręcały klimat, wchodząc człowiek czuje, ze jest w innym miejscu :)
Co do hałasu - fakt coś słychać ale na to akurat wpływu nie ma ...
W każdym razie, byłam i z chęcią wrócę !
Personel miły i wyszkolony co widać nie tylko po dyplomach .
Byłam w oddziale w Monopolu :)
2
Nigdy więcej 2016-05-13 14:26:12
Niestety, odwiedziłem ten salon po raz ostatni! Z prostej przyczyny: pani (mała czarna) wykonująca masaż negocjowała ze mną do bólu cenę za "dodatkową usługę", prosząc, abym nic nie mówił drugiej pani przy kasie! Masakra, żadała "tylko" 400 PLN, plus oczywiście opłata w kasie. NIGDY WIĘCEJ!
9
Zadowolony 2016-05-30 20:38:52
Odwiedzam ten salon już od dłużeszego czasu w głowie się nie mieści jacy ludzie są ograiczeni! Mam na myśli osoby udzielające się na tym forum. Salon ma bardzo bogatą ofertę masaży - każdy znajdzie coś dla siebie. Masazystki są wykwalifikowane i podchodza profesjonalnie do potrzeb klienta. Wszystkim tym co chcą odwiedzić ten salon, chciałbym powiedzieć, że na prawdę warto! Masażystki są nie tyko z Polski ale i z Indonezji i na prawdę znają się na masażach. A "kokurencja" niech trochę się ogarie :) Pozdrwaiam Paweł.
2
roman 2016-06-01 06:09:49
kosciuszki a i podejzewam ze i to w centrum jeden wielki bu....l pseudo masaze -powinni to zglosic
2
szwagier 2016-08-16 14:59:38
szczerze odradzam...
przychodząc, chcę się anonimowo zrelaksować, a tu już na wstępie widzę kamery i znaczek "obiekt monitorowany", co prawda masażystka twierdzi, że tylko przy recepcji są kamery, ale jakoś nie wierzę... a po masażu, jakaś starsza blondynka kasuje i wypytuje czy się podobało. to jeszcze nic, po masażu dostałem smsa z podziękowaniem! kurna, gdyby to wpadło w niepowołane ręce.... rozniósłbym ten salon w drobny mak. niech szefostwo się zastanowi na jakiej klienteli im zależy.
ja więcej nie przyjdę, pomimo, że sam masaż był całkiem niezły... może kiedyś masażystki otworzą coś swojego... oby...
3
Zostaw swoją opinię o Aturi Salon Masażu - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aturi Salon Masażu