Profil firmy Instal Kraków S.A.

Instal Kraków S.A.

Kraków

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Instal Kraków S.A.

mano 2011-04-14 01:55:33
Nikomu nie polecam pracy w tym zakładzie. Instal Kraków to liderzy na rynku Polskim w wykorzystywaniu i robieniu idiotów z pracowników. Od początku 2011 roku, pensje za cały miesiąc naprawdę ciężkiej pracy są skandalicznie niskie! Pracuje się w masakrycznych warunkach na popsutym beznadziejnym sprzęcie. Odzież robocza i socjal błagają o litość. A stosunek personelu kierowniczego do pracowników podchodzi tylko pod (usunięte przez moderatotra) To tyle - smutne ale prawdziwe.
0
LOJZA 2014-07-24 21:23:35
Ciekawe,gdzie się "podziały"wszystkie stare opinie na temat firmy INSTAL KRAKÓW?!
2
maly 2014-08-14 19:36:10
witajcie to naprawde oburzajace co dzieje sie na budowach w niemczech male zarobki pracy od cholery a kierownictwo non stop goni do roboty bo jak zwykle malo sie robi wedlog nich ale dopiero otworza oczy jak ludzie zaczna sami uciekac bo fachowcow nie doceniaja wiec kto ma jechac niech sie grubo zastanowi
1
ojojoj 2014-08-30 17:53:28
Prawdę napisałeś "mały"!
1
padalec 2015-04-26 20:38:09
Kierownictwo ma nas pracowników daleko gdzieś. Dzwoniom jak mają problem. wzglendem wypłat nawet niema oczym mówić a o urlopach lepiej nie wspominać. Chyba źe jes się przydupasem to wtedy moźna jechać nawet na dwa tygodnie.
0
Jadzka 2015-11-01 14:11:10
Macie rację to obóz pracy jak jesteś fachowcem to uciekaj jak najdalej od instalu kraków albo masz silnom psychike i lubisz mieszkać z turkami arabami poprostu same smoluchy to jedz i mieszkaj na hotwlu tz europa po instalosku szczurownia powodzeni
2
Tyrać 2016-02-07 08:15:02
Witam pan Zbyszek kiero jest ok i Czesiu z lotniska reszta to darmozjady wiecie ile kasperski zarabia 7000 tysięcy euro za co a łapówki z grishaimu gagsta pozdrawiam dobrze ze mnie nie ma tam hurrra
1
zibi 2016-03-16 22:43:01
Witam chłopy co sie dzieje teraz w instaluje to ludzkie pojęcie przechodzi wypłaty za luty to krytyka za 230 godzin plus przejazdy to od 1360 do 1500 euro trzeba uciekać z firmy tylko przydupasy mają lepiej no Frankfurtu lepiej nie jechać za tą kasę ludzie będą uciekać dalej fachowców się nie docenia a pracowników sezonowych trzeba usunąć Kierownicy zastanówcie się nad tym co robicie obrzydzacie pracownikom budowy bo bez nas to bylibyscie nikim my wam nabijać kasę w kieszeń
0
taki facet 2016-06-05 15:48:19
pracowałem w Instalu.To faktycznie obóz pracy,Niemiec jest bardziej dla ciebie przyjazny jak kierownictwo z instalu,traktują ciebie jak wyrobnika.Jst taki "kierownik"tak każe na siebie mówić ,a jest tak pusty,za grosz kultury osobistej,śmiem twierdzić że nie posiada wiedzy ani wykształcenia w tej branży.Instal powinien wstydzić się za takiego kogoś,a jest to PIOTR.P.
1
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal Kraków S.A.