PSYCHO-CENTR Centrum Psychologii Pracy

Oława

Opinie o PSYCHO-CENTR Centrum Psychologii Pracy

Kati 2013-09-16 13:59:52
bardzo zła atmosfera pracy, nie polecam.
2
Monia 2014-02-12 16:52:43
pracuję w miłym zespole psychologów, szefowa dużo mnie uczy, fajna i przyjazna atmosfera, cały czas się rozwijam jako psycholog transportu.
4
XXX 2014-02-25 11:02:23
To ciekawe.... ja z Oleśnicy mam zupełnie inne zdanie...(usunięte przez administratora) bardzo niskie zarobki- uciekłam stamtąd m.in. tez dlatego że zapewnianie na rozmowie kwalifikacyjnej o przejściu ze zlecenia na etat to ściema, a próba wzięcia wolnego dnia(dużo wcześniej zgłoszonego)kończy sie frustracją ze strony Pani "Prezes"- (usunięte przez administratora)
3
N. 2014-04-22 07:48:49
Zdecydowanie nie polecam i szczerze odradzam !!!
1
Ania 2014-05-06 09:02:44
A ja polecam z całego serca i szczerze zachęcam do pracy w naszym zgranym zespole:)
2
DGM 2014-06-10 20:56:07
ta pracownia to porażka totalna!zero kompetencji i rzetelności!Ale warto się samemu przekonać, więc polecam:D
1
Marcin 2014-06-16 12:01:15
znam tę pracownię od lat i zawsze jestem zadowolony z rzetelności wykonywanych badań przez psychologów, są mili, kompetentni, pomocni i wszystkim polecam ten gabinet.
(usunięte przez administratora)
1
psycholog transportu 2014-07-03 21:30:37
Miałam tam zostać przyjęta pół roku temu ale jak zobaczyłam w jaki sposób tam sie pracuje i bada pacjentów zrezygnowałam. nie polecam żadnemu psychologowi tam pracy.
1
psycholog 2014-07-07 08:30:52
pracuję w firmie już 3,5 roku i powyższa sytuacja nigdy nie miała miejsca. Jako psycholog transportu wykonuję badania bardzo rzetelnie i profesjonalnie, zawsze przyjaźnie nastawiona do ludzi, do pacjentów. Praca w naszej firmie to prestiż, dużo można się nauczyć, jest naprawdę fajna partnerska atmosfera a te głupoty wypisywane powyżej są po prostu wyssane z palca.
1
Dariusz 2014-07-07 14:48:38
miałem przyjemność pracować w Psycho-Centr jak i innych pracowniach psychologicznych na dolnym śląsku i na opolszczyźnie i bardziej profesjonalnej, przyjaznej i nad wyraz wiarygodnej firmy nie jestem w stanie wymienić! kadra psychologów, urządzenia, sposób badania jest najwyższy jaki można sobie wyobrazić. osoba która pisze negatywnie o Psycho-Centr nidgy tam nie pracowała! Takie jest moje , obiektywne i oparte na faktach zdanie.
2
obserwujący niepsycholog 2014-07-21 18:08:10
Z tego co wiem nikt w tej firmie nie przepracował dłużej niż o,5roku- poza właścicielką oczywiście :D wystarczy spytać o opinie o niej i jej nieprofesjonalnej działalności jakiegokolwiek psychologa transportu we Wrocławiu lub Oławie- oj dużo się można dowiedzieć....Nie dziwi mnie że się tak broni pisząc sama o sobie te pozytywy tutaj. Te odpowiedzi to ciekawy materiał do analiz psychologicznych-szkoda że pani właścicielka pisząc je nie jest świadoma że to strasznie dziecinna linia obrony na fakty potwierdzane przez wszystkich jej pracowników nawet tych obecnych o czym chyba nie wie:) Nie warto tego tu czytać bo jest to śmiechu warte. zobaczycie co na to pani właścicielka odpowie w kolejnym poście i pod jakie imie sie podszyje-proponuje Pankracy-bedzie super oryginalnie :D Pozdrawiam
1
Ola 2014-11-15 10:03:21
bardzo wysoka kultura pracy, doskonałe relacje i atmosfera w pracy, bardzo dużo się nauczyłam jako psycholog transportu i nadal się rozwijam dzięki pracy w Psycho-Centr. Trudno jest się tam dostać do pracy, wielu zazdrości tak prężnie rozwijającej się firmy i też chciało by mieć taką:)
3
Beata 2015-09-07 19:48:00
Pracę śmiało mogę polecić. Przede wszystkim można bardzo dużo się nauczyć z zakresu badań psychologicznych. Sympatyczny, miły i pomocny zespół.
3
haha 2016-04-25 14:34:30
hahaha...mam nadzieję że każdy kto to czyta własne wnioski wyciągnie.
hetman 2016-04-25 15:56:06
POLECAM, ZDECYDOWANIE POLECAM
2
BBT 2016-04-28 13:32:59
Polecam polecam polecam, fachowość i kompetencje przede wszystkim!
2
BBT 2016-05-04 20:14:39
Polecam polecam polecam, fachowość i kompetencje przede wszystkim!
2
Sonia 2016-06-24 08:48:15
profesjonalna firma, mili psycholodzy, fajna bezstresowa atmosfera, pełna kulturka, bije pozytywna energia od samego wejścia do gabinetu. POLECAM!
2
Zostaw swoją opinię o PSYCHO-CENTR Centrum Psychologii Pracy - Oława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PSYCHO-CENTR Centrum Psychologii Pracy