Mammo-Med Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Mammo-Med Sp. z o.o.

frysko 2014-01-16 10:05:56
Jak najdalej od tej firmy, wlasciciel zaslepiony zadza pieniadz, nic sie nie liczy tylko kasa, pacjentki maja gleboko w (usunięte przez administratora)mechnicy pracuja na dzialalnosci za psie pieniadze. (usunięte przez administratora)Bylem z matka w jednym z nich makabra. Rozmawialem z techniczka, szkoda opisywac, to jednak prawda, ze tam sie liczy tylko kasa a nie pacjentka. Jak najdalej od tej firmy.
11
Kaja123 2015-06-01 15:47:37
Firma zamieniła się w przedszkole.. średnia wieku 20 lat. Umowy śmieciowe, stawka w całym biurze oraz call center 10zł brutto na godzinę. Szef w porządku, jednak współpraca z żoną szefa niemożliwa - firma o profilu spedycyjnym, a ta Pani nie potrafi zlokalizować na mapie województw. Zero szacunku dla pracownika - uwagi na temat wyglądu na porządku dziennym oraz wieczne obietnice premii, awansu itp. , jednak nigdy nie spełnione. Szkoda czasu i nerwów za te pieniądze.
10
K 2015-11-06 21:17:17
Praca lekka, jednak współpraca z żoną szefa daleko od lekkiej. Tej kobiety chyba rodzice nie kochali. Wiecznie zastrasza pracowników, groząc im zwolnieniem i nie przedłużeniem umowy za bzdury typu spoznienie, telefon na biurku, zachorowanie czy chodzenie na zajecia na uczelni zamiast pracy. Okropna kobieta a stawka nie warta wysłuchiwania wiecznych gróźb zwolnienia. Odejście z tej firmy to była najlepsza rzecz jaka mogła mi się przytrafić. Atmosfera wśród dziewczyn bardzo fajna.. żal się było z nimi żegnac. Koordynatorki też pomocne i sympatyczne. Stawka 8,5 zł netto nie powala.
5
jgrthj 2015-12-11 17:24:06
dno i wodorosty, odradzam wszystkim. Z komentarzami wyżej zgadzam się w 100%, atmosfera wśród dziewczyn super, póki nie przyjdzie szefostwo, które jest zaślepione kasą. Pracowników mają za nic, obiecują złote góry, ale to obietnice bez pokrycia. Szkoda czasu i nerwów za takie grosze
5
123456789 2016-01-26 19:50:28
Dokładam od siebie potwierzenie powyższych komentarzy. Super atmosfera między dziewczynami i na tym pozytywy się kończą. Praca jest bardzo łatwa ale i monotonna, w zasadzie największy minus firmy to szefowa. Skrada się jak partyzant (dosłownie), żeby tylko przyłapać Cię z telefonem na stole. Za błahe powody idzie się na dywanik i wysłuchuje zastraszań z jej strony, pewnie przez znikome pojęcie o pracy którą oferuje. Potwierdzam także komentarz o chamskich uwagach wobec pracowników, kultura osobista leży. Mogłabym napisać górnolotnie ale powiem wprost - LIPA. Nikt nie lubi być traktowany z góry, Pani szefowo. Za psie 8,50 na rękę proponowałabym chociaż stwarzać pozory doceniania dziewczyn które starają się wyrobić dla Pani normę. A Wam jako potencjalnym pracownikom odradzam, szkoda nerwów.
6
pracownica 2016-02-15 13:03:27
Jak dla mnie dno. Pracalowalam prawie dwa lata. Co prawda szefowa była wobec mnie w porządku, ale dziewczyny skarzyly się bardzo. Wstyd proponować takie pieniądze i wymagać niewiadomo czego od pracowników. Nie polecam!
5
studentka 2016-03-14 21:31:49
Pracowalam ponad dwa lata jako rejestratorka i bardzo sobie chwalę ten czas. Praca łatwa, zmianowa. Super ekipa i atmosfera. Szefowa bardzo ludzka, bardzo idzie na reke jezeli chodzi o godziny pracy. Idealna praca dla studentow! Ogolnie polecam!
5
b... 2016-04-01 14:00:15
Dla mnie ok. Byłam w tej firmie przez ok. rok. Potwierdzam, atmosfera super. miałam elastyczny grafik i szefowa też szła mocno na rękę, jak miałam sesję albo po prostu nie mogłam przyjść do pracy. lekka praca i kaska dla mnie jako studentki też w porządku.
5
nie polecam 2016-04-27 09:47:34
Niestety postawa szefostwa i koordynatorek godna pożałowania... W firmie dobrze mają tylko dziewczynki chwalące pod niebiosa panią kierownik i jej lizodupów...
4
ola 2016-07-31 13:54:55
A jak z praca na mammmosie?
P. 2016-12-06 10:55:24
powiem szczerze, troche jestem zaskoczona tymi negatywnymi opiniami...pracowalam w firmie prze dobre 3 lata i bardzo chwalilam sobie ta prace a przedewszystkim atmosfere i podejscie szefostwa do pracownikow! bardzo zyciowe i ludzkie traktowanie, gdy tylk musialam cos zalatwic przelozyc nie bylo zadnych problemow!!! praca latwa i super podczas studiow- dostosowany grafik pracy i mozliwosc zamiany z kolezanka jezli nie mozna przyjsc! gdybym tylko mogla dalej bym tam pracowala!
3
polecam 2016-12-08 22:00:37
pracuje w firmie juz jakies 4 miesiace na stanowisku call center i powiem ze jak przeczytalam wczesniejsze opinie to bylam troche przerazona, ale potrzebowalam pracy wiec skorzystalam z oferty i jestem bardzo mile zaskoczona!!! praca lekka i nie wymagajaca! atmosfera w pracy bardzo przyjazna, Pani Szefowa bardzo mila kobieta (i nie, nie podlizuje sie) a dziewczyny super! jak najbardziej POLECAM!
3
hania 2016-12-14 08:31:30
Praca jak najbardziej w porządku. Czytając wcześniejsze opinie widzę że albo dużo się zmieniło albo są mocno przesadzone. Elastyczny grafik - jak dla studentek - super! Szefostwo chyba już trochę wyluzowało. A jeśli chodzi o telefony... skoro od początku wiadomo że nie można używać telefonów w czasie pracy no to po co pisać że się o nie czepiają? Jak na pracę w call center to nie mam specjalnych zastrzeżeń. A stawka może nie powala ale przyjmując się do pracy godzimy się na nią.
3
Zostaw swoją opinię o Mammo-Med Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mammo-Med Sp. z o.o.