Indywidualna Praktyka Lekarska Rafał Więcek

Kraków

Opinie o Indywidualna Praktyka Lekarska Rafał Więcek

Robek 2014-10-07 19:40:35
Więcek to dobry lekarz. Niejednemu którego znam już pomógł. Polecił mi go sąsiad i rzeczywiście pomógł. Potrafi człowiekowi ulżyć w bólu i rozumie co to znaczy ból kręgosłupa
tomm 2014-10-15 19:33:00
Faktycznie. Po opiniach w internecie i po samych kolejkach do niego można sobie wyrobić opinię że jest bardzo dobry i rzeczywiście tak jest. Wie co robi, zna się na kosteczkach u czlowieka i tę wiedzę wykorzystuje z sensem.
jacu 2015-02-24 21:39:52
Moim zdaniem doktor więcek to dobry specjalista. Zawsze poświęca pacjentom tyle czasu, ile trzeba. Jest też empatycznym człowiekiem, ale jednocześnie ma analityczny umysł i dzięki temu jest tak dobrym specjalistą. Dziękuję za wszystko
marian 2015-03-17 18:54:16
Jako lekarz - bardzo dobry. Wie co robi. Zawsze odpowiada na pytania pacjenta i tłumaczy jakie są możliwości leczenia i rehabilitacji. Mnie odpowiada takie coś dlatego się u niego lecze
Stefan 2015-06-17 16:21:30
Jestem pacjentem tego lekarza od pół roku. Jestem zadowolony z opieki medycznej. Zawsze jak potrzebuje to mnie doktor gdzieś wciśnie, więc spoko.
mareck 2015-06-22 15:53:30
Doświadczony i z powołania. Takie są moje obserwacje dotyczące pana Rafała Wiecka. W gabinecie mnóstwo dyplomów zawsze dużo pacjentów. Nie zdarzyło się żeby był dla mnie niemiły albo niegrzeczny. Zawsze wszystko tłumaczy cierpliwie.
daria 2015-07-08 09:03:49
ja byłam na jednej wizycie. Pierwszy raz u lekarza takiej specjalizacji więc nie potrafię ocenić jak w stosunku do innych lekarz wypada. Ale ogólnie to nie mam na co narzekać. Wszystko było w porządku. Co prawda weszłam 5 minut później niż się umawialiśmy, ale to przez mardudnego pacjenta chyba, bo w poczekalni też marudził :) jestem skłonna polecić tego specjalistę
Iwona 2015-09-22 17:53:14
Byłam u dr Więcka juz na kilku wizytach w związku ze złamaniem nogi na nartach - nie było to bardzo skomplikowane złamanie ale mnie urzekło jego podejście do pacjenta, sposób tłumaczenia no i samo leczenie - wszystko odpowiednio i na czas a nie czekanie aż może samo się poprawi
karmen 2015-09-29 13:34:50
u Pana Więcka byłam pierwszy raz, musiałam zmienic poprzedniego ortopedę bo niestety bardzo mnie zawiódł, wizyta była bardzo dokładna, doktor zrobił obszerny wywiad, bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyło, otrzymałam zalecenia, mam nadzieję, ze wszytko będzie ok, za jakiś czas wybieram się na kontrolną wizytę, jedynym minusem był trochę oddalony termin od moich oczekiwań, ale czasem tak bywa u obleganych specjalistów
krystyna 2015-10-08 09:29:41
Bardzo dobry, sumienny lekarz. Przykłada się do pracy, zawsze na wszystko odpowiada.
verka 2015-10-21 16:50:29
polecam pana Więcka jako lekarza, zgłosiłam się do niego z kontuzją jakiś czas temu, mija chyba 2 miesiąc no i normalnie mogę już wrócić do sportu, więc wszystko ok, no i jako osoba jest bardzo kontaktowy, serdeczny, co w sumie też ważne przy doborze lekarza, bo kto by chciał iść do jakiegoś nieprzyjemnego :)
Grzesiek 2015-10-27 22:34:15
dobrze wspominam wizytę u dra Więcka, jeśli jeszcze raz kiedykolwiek miałbym się zgłosić do ortopedy to od razu się do niego skieruję, uniknąłem dzięki niemu operacji kolana, po której musiałbym znacznie ograniczyć aktywność, Więcek podszedł do sprawy inaczej i na szczęście dużo mniej inwazyjnie, a efekty- rewelka.
emilia 2015-12-12 10:05:01
a ja niestety odradzam :(
Marcin 2015-12-12 12:47:14
Emilia , a czemu odradasz wizyte u dr Więcka ? Lekarz bardzo w porządku .Przynajmniej zna się na rzeczy . ja chodziłem do niego na rehabilitacje po złamaniu ręki .
Albina 2015-12-17 11:01:38
Witam ,ja z kolei byłam na wizytach rehbilitacyjnych u dr Więcka w momencie jak byłam po wypadku na nartach . W momencie kiedy upadłam na stoku but mi się z narty nie wypiął. Myślałam ze juz chodzić nie będę . miałam kośc pokruszona . na szczęście dzieki operacji i wizytom u dr więcka wsyztsko dobrze się skończyło.
Mateusz 2015-12-21 16:56:52
Ja też jestem zadowolony z wizyt u Więcka. U mnie chodziło o kolano które uniemożliwiało granie w nogę ale dzięki niemu wszystko dobrze się skończy - powoli wracam do formy i będę grać!
osemka 2015-12-29 21:34:08
A ja miałam problem z rwą kulszowa , miałam tam przepukline , teraz tak tego fachowo nie nazwe , bo już zapomniałam . Pamiętam ,ze była potrzebna natychmiastowa rehabilitacja , którą właśnie podjął dr Więcek . bardzo mi pomógł na tych wizytach
Renegade 2016-01-15 13:33:05
Dr więcek bardzo sympatyczny lekarz . Chodziłam do niego na masaże .
Ola 2016-01-20 10:22:15
cóż można powiedzieć więcej niż zostało powiedziane? świetny specjalista - dobry ortopeda i miły człowiek który naprawdę chce pomóc
inka 2016-01-29 16:44:14
z doktora więcka jestem bardzo zadowolona, konkretnie podchodzi do wizyt, stara się poświęcić pacjentowi zawsze tyle czasu ile potrzeba żeby coś poradzić, przy tym skuteczny i profesjonalny
holly 2016-02-29 15:36:53
do gabinetu doktora skierowały mnie w większości pozytywne opinie w internecie. sama mogę dodać od siebie, że rzeczywiście zasługuje na uznanie, bardzo dobry lekarz jeżeli chodzi o kwestie medyczne ale i podejście do pacjenta, bardzo miły i sympatcyzny
ErikaBaduh 2016-03-11 16:11:22
Ja po ukazaniu sie w gazecie krakowskiej wywiadu ,ze prowadzi rehabilitacje dla kobiet w ciąży , stwierdziłam ,ze sie do niego wybiorę , ponieważ własnie będąc w tejże ciąży miałam straszne problemy z kręgosłupem . rehabilitacja dr Więcka oraz zalecenie od niego bym uczęszczała dodatkowo na basen bardzo mi pomogły .
lawyer 2016-03-24 09:40:20
ja z kolei miałem problem ze ścięgnem achillesa . Okropny ból . Na szczęście pan dr Więcek mi pomógł . Bardzo sympatyczny lekarz. A w gabinecie panuje bardzo miła atmosfera.
Superman 2016-08-29 19:50:20
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana Więcka , bardzo szczegółowo i w przystępny sposób objaśnił co mi dolega, zalecił odpowiednią rehabilitację stopy, wykonał kilka badań. Kolejną wizytę mam za 2 miesiące, mam nadzieję, ze do tego czasu i w trakcie rehabilitacji poczuję sie lepiej. Mam zamiar jeszcze nie raz piłkę pokopać.
Barbara 2016-08-30 08:45:03
Bardzo dobry lekarz! Pomógł mi gdzy wszyscy inni po kilku wizytach rozkładali ręce i mówili że więcej nie zdziałają! Bóle ustąpiły i nareszcie mogę normalnie chodzić! Polecam każdemu
Zostaw swoją opinię o Indywidualna Praktyka Lekarska Rafał Więcek - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indywidualna Praktyka Lekarska Rafał Więcek