Wersal Gabinet Kosmetyki i Medycyny Estetycznej

Wrocław

Opinie o Wersal Gabinet Kosmetyki i Medycyny Estetycznej

Bożena 2013-03-10 15:26:54
Mam podobne uwagi!
Omijajcie z bardzo daleka WERSAL we Wrocławiu przy ulicy Oławskiej 9. Dotyczy to salonu kosmetycznego. Pracująca tam kosmetyczka dużo mówi i używa wyuczonych na pamięć zdań, aby przekonać o swojej fachowości. Twierdzi że używa lasera, chociaż jest to tylko stara maszyna do nagrzewania skóry. Jej nibylaser nie ma promienia świetlnego, a ona sama nie używa okularów ochronnych. Również po zabiegu tym nibylaserem nie ma objawów typowych dla lasera. Miałam taki zabieg z laserem i wiem jak powinien wyglądać. Za to pobrane pieniądze są odpowiednio duże. Należy zwrócić uwagę na to, że nie ma tam lekarza dermatologa, który powinien dokonać diagnozy, nie prowadzą żadnej kartoteki pacjenta i nie wydają rachunków za wykonany zabieg. A więc w razie jakichś komplikacji pacjent zostaje sam na sam ze swoim problemem. Nigdy więcej tam nie wejdę. Uważajcie drogie panie i podejmijcie właściwe decyzje zanim tam wkroczycie.
5
Wrocławianka 2014-01-21 11:24:16
Zabieg kosmetyczny nieudany!- i miałam bardzo duże problemy zdrowotne.Musiałam korzystać przez kolejne 3 miesiące z porad lekarskich płatnych.)Przestrzegam przed tym gabinetem! Nie otrzymałam żadnego rachunku na kwotę 1600zł. (Wejście do gabinetu od ul.Oławskiej).
3
teresa45 2014-03-22 10:26:02
Drogie Panie, chyba nie wiecie jak kosmetyczka swoim zabiegiem może zniszczyć nie tylko twarz ale i psychikę. Trzy lata temu miałam wyknany makijaż permanentny (kreska górna i dolna) przez kosmetyczkę(usunięte przez administratora) na ul. Semaforowej, pracownię Pani (usunięte przez administratora)(dziś jest tam zakład fryzjerski-zmieniła się właścicielka). Przez dwa i pół roku męczyłam się, a proszę mi wierzyć to nie tylko krzywa kreska to wylewy czarnego barwnika w zewnętrznych kącikach oczu o powierzchni ok. 2cm2 - nie mogłam patrzeć na siebie. Codzienna męczarnia przy makijażu żeby to jakoś zakamuflować. Nikt nie chciał się podjąć naprawy, a p. (usunięte przez administratora) z zakładu WERSAL zrobiła to. Wreszcie wyglądam jak człowiek. Nie tylko patrzę w lustro bez obawy, ale jestem zachwycona efektem. Wielki szacunek dla kunsztu P. Moniki.
4
mmmmmm 2014-09-03 11:19:40
jestem umówiona we wrzesniu na zrobienie makijażu pernamentnego brwi u pani moniki właśnie w Wersalu na ulicy oławskiej, czytam wiele opinii i sama nie wiem co robić, kto za przeproszeniem "ściemnia". Tak naprawde nie chodzi przecież o kasę tylko o wygląd , wygodę i zdrowie. Bije się z myślami iść do tej pani czy nie, POMOCY!!!!!!
5
Pati 2014-09-23 17:24:20
Nie polecam ,
Mam zrobiony na sobie taki zabieg właśnie przez Panią (usunięte przez administratora)
Trudno umówić sie na koleją korektę .
Zabieg wyglada w rzecYwistosci całkiem inaczej a do tego kolor okropny.
Nie polecam
5
NINA DST 2014-12-30 21:51:59
Robiłam w tym gabinecie pernament ust jest zrobiony idealnie na dniach idę
zrobić korektę .Wyglądam OK.
imigrantka 2015-01-13 19:25:30
Witam,
w 2010 roku miałam wykonany pierwszy makijaż permanentny brwi przez Panią Monikę. Dziś jest rok 2015 i to będzie moja 2 poprawa makijażu (co dwa lata poprawiam brwi) i napiszę szczerze, że do nikogo innego bym nie poszła jak tylko do Pani Moniki. Specjalnie kupuję bilet lotniczy do Wrocławia (mieszkam za granicą) aby Pani Monika wykonała kolejną poprawę. Tu, gdzie mieszkam, też mogłabym pójść do gabinetu kosmetycznego.... Jednak wolę gabinet Wersal ! Jestem bardzo zadowolona i myślę o kolejnym makijażu permanentnym, a mianowicie - myślę o oczach. Brwi mam wykonane PERFEKCYJNIE !!! Pani Monika jest osobą, która czuje swój fach w dłoni. A dopełnieniem wszystkiego jest bardzo pozytywna atmosfera w gabinecie :) Właśnie będę dzwoniła do gabinetu na poprawę, którą chcę zrobić w lipcu. POLECAM !
4
iwa 2015-04-27 09:12:06
czytam i oczom nie wierzę ! skąd te bzdury ? Nigdy nie widziałam bardziej profesjonalnego gabinetu a pani Monika jest perfekcjonistka we wszystkim co robi.Ja miałam robiony makijaż permanentny jakieś 4 lata temu i mam do dzisiaj i wykonanie jest perfekcyjne .ja jestem mega zadowolona i polecam ten gabinet !
Klientka 2015-06-16 12:36:43
Byłam w tym gabinecie na usuwaniu malutkiego naczynka, ogólnie miały być 3 zabiegi. Za pierwszy zapłaciłam 100 zł, 2 - poprawianie -nic, pojechałam na 3 (+miałam mieć zabieg do tego), a pani stwierdziła, że przecież odwołałam wizytę! jechałam całe miasto po to, żeby usłyszeć, że wizyta się nie odbędzie, bo przecież ja SAMA ja odwołałam!!! Skandal :/ Pani zamiast mnie przeprosić zwaliła winę na mnie, kosmetyczki, która miała mi robić zabieg ani śladu - pojechała sobie do domu i po tej wizycie żadnego telefony ze słowem 'przepraszam za pomyłkę'. Nigdy już tam nie pójdę i nie polecam, z usuniętego naczynka pozostało mi przebarwienie i rumień, który muszę teraz profesjonalnie leczyć u dermatologa! Amatorszczyzna!!!
klientka 2015-08-29 22:33:42
Nie polecam! nieudany makijaż permanentny,kilka korekt ,kamuflaży i efekt beznadziejny.Kreska w dodatku nierówna,na jednym oku krótsza,kolor również fatalny wpadający w popiel,jednym słowem chała!Za każdym razem miało być już super,jednak nie było i co za cynizm ,że to moja wina!ciągle ta sama wymówka ,można nauczyć się innej bo znałam ją na pamięć,zero angażowania nie pamiętają jakim barwnikiem robione ,ciągle zły wybór.Szczerze nie polecam są inne gabinety szkoda ,że dałam się namówić znajomej i przy okazji oszpecić na kilka lat i tak muszę domalowywać kreskę ,już nie pójdę na kolejną korektę,to nie ma sensu cierpieć i nie ma poprawy a wręcz gorzej.Chcesz tak wyglądać jak ja?chyba nie za grubą kasę!
kaśka 2015-08-30 17:09:51
Nie polecam,gabinet wykonuje zabiegi nieprofesjonalnie. Brak kontaktu z szefową,ciągle zajęta.Nieudany zabieg makijaż permanentny zrobiony przez panią U.. zakończony i niedokończony ,brak słów.Ta osoba nie potrafi zrobić równej kreski za 5 razem znów źle,nawet kamuflażu nie potrafi zrobić,kto takie osoby dopuszcza do takich usług,potrafi tylko kogoś narazić na cierpienie,oszpecenie,stratę czas i pieniędzy.Omijajcie łukiem ten gabinet.
1
olka 2015-08-31 21:43:01
Nigdy nie daj się w ręce Pani Uli to osoba ,która nie potrafi zrobić makijażu permanentnego,oczywiście zapewnia, że wszystko będzie super ,ale nie będzie nawet po 10tej korekcie!Masakra! bólu,czasu i kasy ci nikt nie odda ,a o rachunku nie wspomnę!Uwaga można żałować!że tam wstąpiłaś to na długo zostaje i poczekasz kilka latek zanim zejdzie nieudany makijaż.Nie ryzykuj nie bądź królikiem doświadczalnym!
sara 2015-09-01 09:32:50
Uwaga!Ostrzegam przed zabiegami w tym gabinecie,jak chcesz stracić poczucie wartości to Ci pani Ula w tym pomoże!źle przeprowadzane zabiegi ,brak doświadczenia,za błędy nie odpowiada i nie potrafi ich naprawić,o przeprosinach nie ma mowy,wina leży po twojej stronie,tylko tyle może powiedzieć o spapranym makijażu!Zastanawiam się kto ją dopuścił do tego fachu?Nie wiem czy to trafi do Was drogie panie?a mnie się to trafiło i ostrzegam zły wybór!Zostałam oszpecona za dużą kasę,na pewno tego tak nie zostawię!
mila 2015-09-03 14:59:20
NIE POLECAM ZABIEGÓW W TYM GABINECIE!!!!!Zostałam oszpecona przez P.Ulę na kilka dobrych latek,korekty nie przyniosły skutku!jestem zrozpaczona, bo każdy się pyta co mi się stało z okiem,ta kobieta spaprała zabieg i dalej będzie oszpecać ludzi,dlatego omijajcie ten gabinet.Do szefowej nigdy się nie dodzwonisz ,żeby uprzedzić jakiego partacza tam trzyma ,bo rejestratorki to umiejętnie to załatwiają,nigdy na korektę nie umawiają jak jest Pani Monika,aby się nie poskarżyć na partacza!Nie otrzymałam rachunku za zabieg,na pewno to zgłoszę do odpowiednich organów!
1
Sandra 2015-09-03 15:11:21
Mam coś ważnego do zakomunikowania:zanim wstąpisz w progi Wersala na Oławskiej zastanów się ,czy warto płacić ,a potem płakać!Nie mam możliwości się odwołać bo nie dostałam rachunku za usługę!niby sam sobie sknociłam kreski!Ta kobieta nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem jak się lansuje.Wcale to nie żadna tajemnica,że pracuje i się uczy na twojej skórze!Masakra pani URSZULA SIĘ ZWIE!!!!!!!!!!!!!!!!
zoska 2015-09-03 15:19:39
Jak chcesz wyglądać tak jak ja to idź tam,ale nie płacz bo ja już dość łez wylałam!Mam problemy z okiem ,jest inne od drugiego,jakby powstał zez!tak mnie urządziła ULKA!
1
Aga z Austrii 2015-10-04 12:24:48
A JA POLECAM, jestem po rekonstrukcji u Pani Urszuli i bardzo sobie chwalę. Wchodziłam na to forum wcześniej bo nie mieszkam w PL i widziałam te opinie ale z racji tego że już dwa lata temu robiłam tam zabiegi wróciłam. Powiem SZCZERZE TE KOMENTARZE TUTAJ TO GRUBA PRZESADA i nie zdziwilabym się gdby pisały je zawistne suki z konkurencji.
2
Kinia 2015-10-12 09:04:25
Namówiła mnie koleżanka i jestem bardzo zadowolona. Doskonały makijaż permanentny, który uratował to co miałam robione wcześniej w innym miejscu. Co prawda ciężko się umówić bo terminy mają odległe ale to normalne jak zakład ma renomę i kolejkę klientów.
1
Helena 2015-10-15 13:56:29
Wykonywałam u p. Uli makijaż ust.Dałam się wcześniej skusić na tańszą ofertę makijażu w innym gabinecie i efekt był tragiczny!Byłam załamana i bałam się , że nie da się już tego naprawić. Pani Ula podołała zadaniu i zrobiła piękny makijaż mimo trudności po poprzednim nie udanym makijażu. Zachwycona efektem zdecydowałam się również na brwi i kreski. Efekt jest cudowny! Jedyne czego żałuję to ,że nie zdecydowałam się na to wcześniej i od razu w tym miejscu. Pani Ula jest przesympatyczną osobą, która bardzo profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy. Jakość wykonanych makijaży potwierdzają wszystkie moje znajome, które same miały wykonywane wcześnej makijaże permanentne w innych gabinetach....każda z nich chce teraz iść tylko do p. Uli! Będę polecać innym.
natalia klientka 2015-12-08 10:10:53
A jabylam u Pani M. Usta i brwii+pieprzyk nad gorna warga -permanentny!SKANDAL!!Dlugo szukalam gabinetu zanim sie zdecydowalam. Po wejsciu do Wersal-u, odnioslam wrazenie pelnego profesjonalizmu. Ale nie dosyc, ze zostawilam tam ponad 2ooo, to od roku zle sie czuje sama ze soba, a dodam, ze mialam swoj syl makijazu i kolory w ktorych sie swietnie i pieknie czulam . Denerwowalo mnie tylko codzienne malowanie, wiec postanowilam zrobic to na "trwale". Juz po okolo pol roku moje brwii zamiast czarne , byly rudo-czerwone. Tak wiec mam rudo czerwone brwii i pieprzyk, a w dodatku usta wygladaja jak obszczypane. Kuzynka myslala, ze mam zimna wokolo ust! Masakra jakas. Po pierwszym zabiegu brwi wymagaly sporej korekty, ale korekta przyniosla dobry efekt -jesli chodzi o ksztalt(co nie zmienia faktu, ze jestem kur...ruda!!!a nie czarna-kolor brwi!)Co do ust, na pierwszy zabieg przynioslam kredke i pomadke , ktorymi zawsze sie malowalam , zeby pokazac kolory o jakie mi chodzi. Pani Mon ika zrobila mi brazowa kreske wokolo ust i cieniowanie rozem, a efekt byl w miare zadowalajacy. Tylko, ze na korekcie zrobila kreske po swojemu-CZERWONA,z ROZOWYM WYPELNIENIEM !!!Co to kuzwa ma byc?!Kolory w ogole do siebie nie pasujace, zrobione bez mojej zgody, bez pytania, czy chce tak. Dowiedzialam sie o jej samodzielnej decyzji, jak weszla rejestratorka i powiedziala:o..czerwonym robicie, nie mieszacie kolorow?!To prawie padlam na zawal, Ale Pani Moni ka zapewnila, ze czerwien wymiesza sie z poprzednim brazem i bedzie bardzo ladnie. Nie bylo. Jest porazka. NIE POLECAM!!i zaluje, ze nie dotarlam do tych opinii zanim tam trafilam . Jeszcze raz nie polecam
1
Atyde 2016-02-01 07:30:08
Nie polecam gabinetu, KObiety oszukują na zabiegach- szczególnie KARINA, podają kosmiczny cennik, a nie ma się to nijak do rzeczywistych zabiegów. zabiegi trwają bardzo krótko, niby kładą kwas a nic nie czuć!! naciągają opowiadają co to nie bedą robić a ostatecznie wychodzi sie po 30 min pomniejszony o 3650 zł.... PORAZKA! najgorsze doświadczenie kosmetyczne ever!
1
Atyde 2016-02-01 07:30:55
Nie polecam gabinetu, KObiety oszukują na zabiegach, podają kosmiczny cennik, a nie ma się to nijak do rzeczywistych zabiegów. zabiegi trwają bardzo krótko, niby kładą kwas a nic nie czuć!! naciągają opowiadają co to nie bedą robić a ostatecznie wychodzi sie po 30 min pomniejszony o 350 zł.... PORAZKA! najgorsze doświadczenie kosmetyczne ever!
nick 2016-02-25 09:55:12
Od wielu miesięcy jedna i ta sama osoba pisze negatywne opinie. I jest monotematyczna. Szkoda się tak dusić we własnej nienawiści paniusiu. Chodzę tam na zabiegi bo wiedzą co robią i to jest fakt.
1
Moncia 2016-03-06 12:38:18
Bardzo dziwne! Wszyscy złe sie wypowiadają na temat makijażu pernamentnego u Pani Moniki a zapisy konieczne na 6-mcy przed zabiegiem! Baaaardzo dziwne. Sama robiłam tam brwi i kreskę i jestem zadowolona, brwi wyglądają bardzo naturalnie.
Skoro ten gabinet jest tak beznadziejny, to dlaczego ciagle jest pełny.....???????
Pozdrawiam
Klientaka 2016-07-22 12:27:17
Pani Monika robiła mi brwi. Jestem zachwycona bo wyglądają jak naturalne. Najpierw długo rysowała kształt brwi dopasowując do mojej urody, a potem kiedy efekt był pożądany to przystąpiła do właściwej pracy. Ja panią Monikę oceniam bardzo wysoko. Polecam.
Zostaw swoją opinię o Wersal Gabinet Kosmetyki i Medycyny Estetycznej - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wersal Gabinet Kosmetyki i Medycyny Estetycznej