nikadrogerie Sp.j.

Trzebnica

Opinie o nikadrogerie Sp.j.

She 2012-08-08 15:41:52
Praca na umowę zlecenie(oficjalnie 10godz.w miesiącu)5zł na godzinę,dziewczyny pracujące na stałe mają 1100złmiesięcznie.Premia to ok.20zł miesięcznie za wciskanie klientkom kosmetyków polecanych przez pracodawcę,zwykle przeterminowanych,albo o zawyżonych cenach(bardo na to nalegają)Szansy na podwyżkę,czy stały etat nie ma..Atmosfera pracy nieprzyjemna.Nikomu nie polecam.
mia 2013-04-02 12:43:54
całkowicie się z tym zgadzam.jako klient też odczuwam negatywne wibracje sprzedawczynie są niemiłe i nieraz wręcz bezczelne,zawsze robią łaske.i nawet przy klientach obgadują i przeklinają swoje koleżanki.a szefostwo jest poprostu śmieszne.że ludzie będą chcieli się tak wykożystywać.im coś bardziej jest polecane z produktów tym bardziej jest stare.a klientki myślą że to uczulenie na kosmetyk.
asior 2013-04-08 20:09:16
Moim zdaniem przesadzasz, ja kupuje w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z obslugi. dziewczyny są bardzo mile, mają dużą wiedzę na temat kosmetyków, zawsze doradzą i pomogą. a szefostwo to swoją drogą. chyba pracowalas tam i stad te nie mile slowa :) Jak dla mnie super i polecam :)
aaa 2013-09-20 11:20:37
To chyba nie chodzimy do tej samej drogerii- czytam opinie innych i w zupelnosci sie z tym zgadzam-personel do wymiany!!! 1 dziewczyna stoi na kasie, pozostale lataja po sklepie-plotkuja, pisza sms a klienta traktuja jak zlodzieja!!-balam sie doslownie wziac produkt z polki zeby poczytac o nim tak patrza na rece;/nie wiem czy maja duzo kradziezy ale bardzo zle sie tam czulam i chodze do konkurencji;/
Ula 2013-10-04 14:59:40
Często tak jest, że jak ktoś gdzieś pracował to po zwolnieniu źle mówi o pracodawcy, ja też tu pracowałam i uważam, że tak solidnego pracodawcy jeszcze nigdy nie miałam. A sklep w Trzebnicy jest extra i zastanawia mnie do jakiej konkurencji może chodzić przedmówczyni? Przecież poza wielobranżowym Rosmannem i Biedronką nikt więcej nie ma w Trzebnicy kosmetyków. A już na pewno nikt nie ma takich marek jak nika
kaja 2013-10-04 15:53:28
nika perfumerie - naprawdę polecam, uwielbiam tam chodzić. Chyba niektóre panie macie jakieś dziwne kompleksy, dziewczyny pracujące tam są bardzo miłe, elokwentne i profesjonalne, a jeśli chętnie służą pomocą i "latają" po sklepie to chyba dla klienta bardzo dobrze.
1
kasia 2014-08-27 17:00:36
A mi się nie podoba że w tym sklepie często przychodzi mareczek zboczeniec i uniemożliwia spokojnie zrobić zakupy. zaczepia personel i klientki. personel ok. fajne kosmetyki nie trzeba jechać do wwrocławia ale często przez tego faceta rezygnuję z zakupów
Ona 2016-05-16 15:55:40
Obsługa w tym sklepie to była jaka pomyłka. Goszczenie koleżanek, ploty, śmiechy, aroganckie zachowanie wobec klientów, to norma w tym sklepie. Dobrze, że postawili Rossmana.
Zostaw swoją opinię o nikadrogerie Sp.j. - Trzebnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nikadrogerie Sp.j.