AKS Carrefour

Chorzów

Opinie o AKS Carrefour

adele 2013-07-02 23:31:56
Ten cały top projekt to największe [usunięte przez moderatora] z jakim miałam do czynienia. Pracuję tam od ponad 6 lat co dyrektor to gorszy gwiazdy na magazynie siedzą i kawę piją a audyt jak dobrze wypadnie to z dyrektorem torty jedzą a ja się pytam gdzie w tym wszystkim jest pracownik?? GTS ważniejszy niż pracownik carrefoura [usunięte przez moderatora]
2
Mili 2014-11-14 20:58:06
Pracowałam parę miesięcy w carrefour Aks bo dłużej nie dało się wytrzymać okropny wyzysk pracowników i straszna atmosfera kierownicy szukają tylko czegoś żeby się przyczepić zero szacunku dla drugiego człowieka. Ciągłą krytyka i beszczelne wysmiewanie się. Wyścig szczurów jeden chce być lepszy od drugiego nie wiadomo po co skoro kierownicy i kierowniczki nie potrafią docenić twojej dobrze wykonanej pracy. Wszyscy tylko narzekają ns warunki pracy . A tem cały gts to też porażka nie umiem nawet na czas wypłacić pieniędzy notorycznie opóźniają wypłaty. Okropne miejsce jak to mówią. (usunięte przez administratora)
2
tola 2016-01-06 22:24:53
Pracowalam jako kasjerka w carrefour AKS w Chorzowie 1,5 roku- dziś z perpektywy czasu zastanawiam się jak to było możliwe, tak długo to wszystko wytrzymałam, doskonale pamiętam te niby kierowniczki z kasy głownej, to jakiś koszmar, ale 2 lata temu nie mogłam znależć pracy więc tam pracowałam, dziś jestem menedzerem zarządzam 25 ludzmi i jestem szczęśliwa.Na samą myśl o 2 niby kierowniczkach mnie mdli, a o ich poziomie nie wspomnę.Prymitywizm i prostactwo
2
opinia 2016-01-18 11:11:42
Ja chce napisać [pewne zarządzenie kierowniczki }pewne zdarzenie.Pewnego dnia pani kierownik kas stojąc w kolejce za kanapką ,mówi mi żeby szybciej!ja mówie że chwileczkę bo klientka chce sprawdzić totolotek!na to pani kierownik dłośno.Nie sprawdzaj żadnego totka bo jak bedzie wygrana duża to jak wypłacisz?klientka cYTUJEpowiedziała ,nie to nie bez łaski pójde do konkurencji.Byłam w szoku bo to stała klientka ,jak ta klientka oburzona poszła do obok totalizatora ,spojrzałam kierowniczce głeboko w oczy i powiedziałam .P.KIEROWNIK JA SIE ZNAM NA TOTKU A PANI WYSTRASZYŁA NAJ.KLIENTKE
2
opinia 2016-01-18 11:17:15
Dlatego to napisałam bo tyle sie mówi nie pezy klientach a sama kierowniczka z KC głosno mi udziela wskazówek przy klientach ,moich stałych a w dodatku nie zna sie na totolotku i odstraszyła skutecznie taka fajna klientke.
1
odpowiedz 2016-01-18 11:24:09
nie rozumieja ze pracownik ma kontakt z klientem i do miłego pracownika klient powraca na czym zyskuje Market.
2
odpowiedz 2016-01-18 11:29:54
to prawda ale na działach tak jest faktycznie natomiast na kasach bierzemy kasetki i reszta nas nie interesuje bo panie tam tylko (szybko szybko to sie rozliczamy i uciekamy .żeby sie nie narażać.
1
odpowiedz 2016-01-18 11:31:57
to prawda ale na działach tak jest faktycznie natomiast na kasach bierzemy kasetki i reszta nas nie interesuje bo panie tam tylko (szybko szybko to sie rozliczamy i uciekamy .żeby sie nie narażać.
odpowiedz 2016-01-18 11:36:09
DOKŁADNIE
odpowiedz 2016-01-18 11:41:39
DOKŁADNIE tak jest a dyrektorka słucha tylko ich a pracowników nawet nie zapyta ,nie ma tez żadnej konfrontacji.i tak ludzie uciekaja lub ich zwalniaja
phineash 2016-09-06 20:53:19
Masakra wyzysk. Obrazaja ludzi krzycza i traktuja jak nizsza rasa. Za te 6 zl kpina. Jak sie nie dasz obrazac do cie zwolniom i wyrzucom nawet nie informujac ze nastepnego dnia masz nie przychodzic. Naprawde staralem sie to zniesc ale po miesiacu mialem dosc i mam swoj honor
Praca niezbyt ciezka ale klimat zalosny
Zostaw swoją opinię o AKS Carrefour - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AKS Carrefour