Winpharm Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Winpharm Sp. z o.o.

xxxxx 2016-06-25 02:29:07
Nie byłabym taka pewna :) Roksana jest typem osoby która po trupach dąży do celu. Jakby mogła to by rodzinę sprzedała żeby tylko być wielką panią. Takie osoby w ogóle nie powinny pracować na swoich stanowiskach. Wielka mi kierowniczka bez matury. Nadal nie ogarniam dlaczego ją wybrali skoro są tam osoby pracujące dłużej i bardziej kompetentne.
1
gart 2016-06-25 14:38:00
Co Roksana nie ma matury ? i jest kierownikiem ? nie wierzę!!!!
1
gosc 2016-06-28 21:52:50
I Roksana nie wiedziała co ma zrobić. Taaaaka wielka z niej pani kierownik
1
Gość 2016-06-30 11:22:28
Jest tak świetna atmosfera i praca jest tak bardzo dobra że ludzie się od dłuższego czasu sami zwalniają. Ta firma to jakaś porażka.
3
Zzzzzzz 2016-07-03 14:52:06
Nie ma co się czepiać kierowniczki cc2, ona w tej firmie jest takim samym pionkiem jak My. Nikt z góry nie liczy się z jej zdaniem, nawet na imprezy firmowe qah nie jest zapraszana, bo nie ma o czym z nią rozmawiać. Zauważcie że aby zatrudnić pracownika potrzebuje zgody M. Chyba powinna przestać się nazywać kierowniczka, jest takim samym pracownikiem jak my.
1
Gdzieś 2016-07-07 12:48:03
Zgadzam się z Tobą, ludzie odchodzą bo znajdują lepszą pracę. Pracę gdzie nikt ich nie oszukuje, gdzie jest jasny i przejrzysty system premiowania a nie widzi mi się kierowniczki. Było parę takich osób, które wolały bezrobocie niż być ciągle oszukiwanym przez kierownictwo. Ta firma jest beznadziejna. Na umowie zlecenie każą odrabiać każdą minutę niedologowania. Czy to zgodne z prawem ? Czy zgodne z prawem jest to że ja wyrażam chęć płacenia składek chorobowych a oni nie chcą, bo u nich się pracuje a nie choruje ?. Można pracować na umowie smieciowej ale w firmie gdzie nikt Cię nie oszukuje. Od początku roku kest taka rotacja że szkoda gadać. Przychodzą ludzie na rozmowy rekrutacyjne i się nie pojawiają. Pewnie we wrześniu będzie nowy nabór, bopo przestoju wakacyjnym mało osób wróci ze starej ekipy. A w grudniu będzie czekał na was kolejny przestój 3 tyg bez pracy i kasy. Bardzo ale to bardzo fajna firma, kantem o du...pe potłuc, kierownictwo też jest do dupy. Wiecznie zarobiona memami z internetu R. i M., który wisi na youtubie i ogląda jakieś durne filmy. Najlepszą bajkę uslyszycie w grudniu o tym że dostaniecie umowy o pracę po nowym roku, wszyscy. A tak naprawdę nikt nie dostanie. Chodzi jedynie o to abyście wrócili do pracy. Omijajcie tę firmę i takich ludzi jak kierownictwo szerokim łukiem. Rozmowa kwalifikacyjna to strata czasu.

byly pracownik 2016-07-13 10:30:19
Jestem w szoku że takie zmiany pojawiły się w tej firmie. Pracowałam tam jakiś czas temu, miałam normalnie oprowadzane składki i nic nie musiałam odrabiać (chyba że miałam na to ochotę). Umowa o pracę? Nigdy nie było o tym mowy, od początku było jasne że tylko zlecenie a umowa o pracę ewentualnie dla najlepszych pracujących od samego początku (Łukasz J i Asia dostali) ale innym nic nie obiecywano. Z brakiem pracy faktycznie nieciekawie, wcześniej jak był okres wakacyjny czy święta to się normalnie pracowało ale zamiast dzwonienia była praca papierkowa. Widzę że coś poszło u nich nie tak, o R jako kierowniczce nie będę nic mówić bo to jest największa żenada tej firmy. Z taką kadrą kierowniczą CC pewnie niedługo upadnie, bo pomysły mieli naprawdę fajne, ambitny plan o przeniesieniu się do biurowca i zwiększeniu ilości konsultantów, awanse starszych stażem pracowników na kierowników itp. Było potencjał ale to zmarnowali, a szkoda bo było to jedno z niewielu CC które nie miało żadnego parcia na wynik i nigdzie indziej nie było tak długiej przerwy.
1
Qqqq 2016-07-13 17:52:57
M. musiał w jakiś sposób ściągnąć ludzi do pracy , więc wymyślili że w grudniu będą mowili do nas że dostaniemy umowy o pracę od nowego roku w firmie Winpharm. Po przerwie wszyscy się stawiliśmy do pracy. W ten sposób miał zapewnionych pracowników to było ok 20 osób. Tekst o umowach o pracę był im tylko do tego potrzebny, żebyśmy nie szukali innej pracy. Po pewnym czasie części osób zorientowała się o co chodzi odeszła z tej pożal się boże firmy. A na stanowisko kierowniczki cc 2 były bardziej kompetentne i wykształcone osoby. Wybrał R. Bo niezła szuja z niej, tak samo jak i z niego. Ona nic nie potrafi zrobić. Excel to dla niej jedna wielka czarna magia, ale czego można się spodziewać po kierowniczce bez matury-tylko plotkowania. Oni jako kierownictwo to jedna wielka porażka tej firmy!!!!
1
anonimq 2016-07-13 21:49:07
Nie nazywaj Roksany kierowniczka, bo nią nie jest!!!!. Jest jedynie zwykłym pracownikiem, takim samym jak my.
1
holl 2016-07-15 14:45:49
Pracowałem tam przez krótki okres, zauważyłem że kierownictwo potrafi tylko kłamać. Dostałem się w połowie miesiąca, dostałem nie całą 1/2 najwyższej premii ( było to coś ok 240 zł), co już jest kłamstwem, powinienem dostać równe 250 zł. W między czasie jak pracowałem zdaniem pani "kierowniczki" cc2, zrobiłem jakieś błędy w klasyfikatorach, gdy poszedłem to wyjaśnić to nie potrafiła mi wyjaśnić gdzie i jakie konkretnie to były błędy. Słyszałem również o takich przypadku dziewczyny która przekroczyła przerwę o ok 1 min w skali miesiąca i miała za to zabrane z systemu premiowego aż 3 punkty, przez co nie załapała się na najwyższą premię. Ten dział firmy jest budowany na oszustwie Oszukują pracowników na każdym kroku, w końcu sam odszedłem Nie polecam nikomu tej firmy.
A i jeszcze jedno z rozmów z pracownikami którzy pracowali tam długo dowiedziałem się, że "kierowniczka" cc2 zatrudniła swoją koleżankę, której na każde wyjście na fajkę dawała przerwę służbową. Czy tak powinno być ?

Omijajcie tę firmę szerokim łukiem
2
qahowiec 2016-07-17 02:07:29
Z przerwami służbowymi to jest prawda, ale odnośnie obiecanych umów o pracę ktoś tu już ściemnia. Jestem byłym pracownikiem i ani w październiku ani w listopadzie ani tym bardziej w grudniu nie było mowy o umowie o pracę. Mówiono o tym, że od nowego roku nie pracujemy jako QAH tylko jako inna firma (nie chcieli podać nazwy) i że dzięki temu MOŻE kiedyś w przyszłości osoby pracujące dłużej zyskają szanse na umowę o pracę i awans na kierowników bo cc ma się rozwijać i zatrudniać mnóstwo ludzi. W styczniu osoby które przyszły dostały zlecenie na pół roku (oczywiście oprócz R, która ma zapewnioną umowę o pracę do emerytury). Nie wiem jak teraz jest z premiami bo tam nie pracuję ale kiedyś było 100, 200 i 300zł, więc chyba stawki poszły w górę chociaż nie wiem ile płacą za godzinę pracy- powie ktoś?
Kiedyś to było fajne cc, teraz jak widać się zeszmaciło i to głównie dzięki szanownej pani R. Mam nadzieję, że zarząd jest z niej dumny!
2
IDIOCI 2016-07-17 02:26:55
PRZECIEŻ KAŻDY MOŻNE ZAŁOŻYĆ FIRME I ZOBACZYĆ JAK TO JEST BURAKI
1
PALANT 2016-07-17 02:28:52
TO SOBIE IDZ GDZIE INDZIEJ JAK CI ZLE OŚLE
1
uwolniony 2016-07-17 20:02:48
Roksanko, złość piękności szkodzi.
3
Pedro 2016-07-17 22:48:01
Widać jak się rozwija, zatrudniali ok 40 osób, a teraz jest ich garstka, ludzie sami od nich uciekli. Zobaczyli że to jest denna firma, dająca pracownikom jedynie: kawę, herbatę, mleko i owoce a oprócz tego są dymani jak tylko mogą. Brak przerw służbowych na szkolenia, ucina im tym samym przerwę prywatną, brak jakich kolwiek perspektyw dla pracownika w tej firmie, a jedynie oszukiwanie, oszukiwanie i jeszcze raz oszukiwanie pracowników. Z takim kierownictwem ta firma nie ma żadnych perspektyw na rozwój. Co rusz będą zatrudniali nowe osoby, bo ludzie dłużej tam pracujacy będą się sami zwalniali. Po wakacjach będzie ruszyła kolejna rekrutacja. Zobaczycie sami !!!!
3
Da 2016-07-18 14:06:49
Jej już nic nie zaszkodzi
1
sir 2016-10-16 20:30:29
Co się takiego stało ze pani kierownik R juz nie pracuje?
g.g 2016-10-18 18:59:40
Dlaczego cie to interesuje?
sir 2016-10-18 21:47:49
ona mi nie powie prawdy a mi zależy na prawdzie
Anwa 2016-10-31 13:26:15
Każdy z nas popełnia błędy, myślę że miała dosyć tych wrednych komentarzy !!!! Nie pracuje to nie pracuje i nie ma podstaw by drążyć ten temat. Dajmy jej spokój !!!!
xxx 2016-10-31 18:07:49
Gdyby nie to forum jej mąż nadal by myślał że Roksana zdała mature :-)))
1
Anwa 2016-11-02 22:02:24
Gdyby nie to forum to niewiedzielabym że po tym świecie chodzą tacy pier.......i ludzie jak ty. !!!!
1
Ma. 2016-11-18 23:37:23
Odkąd przyszła była kierowniczka z t-mobile to call center tonie. Brak pomysłu na CC, zaślepieni właściciele firmy. Kiedyś to CC było przyjazne, można było przyjść popracować normalnie, a teraz z dnia na dzień jest co raz gorzej.
Najpierw zrobili rekrutację, by po paru tygodniach im podziękować. Czy tak robi normalna firma?
Lepiej omijać tą firmę szerokim łukiem.
3
Globalnawioska 2016-11-21 13:49:38
No to widzę że firma wprowadza nowe standardy, teraz to oni zwalniaja ludzi a nie ludzie sami odchodzą. Do tej pory to ludzie przychodzili pracowali tak ok roku i się sami zwalniali a teraz coś się pozmienialo. Nie dość że zwalniają starych pracowników to jeszcze im jest ciężko zatrudnić nowe osoby. Wszyscy wiedzą że ta firma jest wielką porażkę nie warto tam się zatrudniać nawet na pół dnia. Ten śmieszny twór który jest nazywany firmą powinien zostać zlikwidowany. Oni nadają się do Państwowej Inspekcji Pracy.
1
Globalnawioska 2016-11-21 13:50:24
No to widzę że firma wprowadza nowe standardy, teraz to oni zwalniaja ludzi a nie ludzie sami odchodzą. Do tej pory to ludzie przychodzili pracowali tak ok roku i się sami zwalniali a teraz coś się pozmienialo. Nie dość że zwalniają starych pracowników to jeszcze im jest ciężko zatrudnić nowe osoby. Wszyscy wiedzą że ta firma jest wielką porażkę nie warto tam się zatrudniać nawet na pół dnia. Ten śmieszny twór który jest nazywany firmą powinien zostać zlikwidowany. Oni nadają się do Państwowej Inspekcji Pracy.
2
Zostaw swoją opinię o Winpharm Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winpharm Sp. z o.o.