Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie

Pszów

Opinie o Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie

farma 2014-04-10 20:25:10
Pracowałam przez 3lata dopóki nie urodziłam dziecka. Mam dobre wspomnienia, fajny zespół i uczciwy pracodawca. Polecam
4
personel apteki 2015-08-07 20:23:37
Cześć :) Jesteśmy super zgranym zespołem i żałuj że nie pracujesz z nami:)
2
iskra 2015-08-20 22:19:38
Porządek w firmie mają ale....
17
iskierka 2015-11-13 10:03:49
Właścicielom wydaje się że są Bogami i mają Personel na własność...
Ale do czasu....
8
zainteresowany 2015-12-11 20:00:52
Iskra Iskierka to mi zalatuje wpisami złośliwe konkurencji. Ludzie nie róbcie takich rzeczy bo człowiek chciałby poczytać uczciwe opinie na temat potencjalnego pracodawcy a wy robicie świństwo nie konkurencji tylko kolegom po fachu.
2
Ewa 2015-12-12 22:00:34
Ekipa ,Atmosfera jest na 5+
Wynagrodzenie 3+
3
Były(a) 2015-12-12 22:06:37
To prawda ekipa jest dobra ale zalezy do jakiej apteki sie trafi. Ciagly nacisk na "aktywna" sprzedaz
Panie Jarganie praca farmaceuty to sprzedawca na targowisku !!!
5
Były(a) 2015-12-12 22:08:22
??????
1
techniczka 2016-01-13 12:10:19
chyba Były(a) nie ma świadomości jak wygląda praca w innych firmach!!! tu nie ma chorych wymagań! jak sie komuś nie chce to inna historia- nigdzie nic nie ma za darmo
3
technik 2016-05-08 00:14:14
Jestem od niedawna pracownikiem Blisko Ciebie i póki co wszystko w najlepszym porządku. Jest konkretnie i rzeczowo. W moim przypadku zmiana pracy na plus.
3
Oszukana 2016-12-15 16:05:17
Pracuję w tej firmie juz kilka dobrych lat, w sumie trzymał mnie w tej firmie tylko zespół z którym pracuję. Mogłabym tu opisać poemat o tym co dzieje się w tej firmie ale myślę, że zycia by mi nie starczyło. Wynagrodzenie jest w porównaniu do konkurencji średnie, albo i słabe. Zaczynając staż (nie wiem jak teraz) dostałam umowe smieciową na zlecenie na 3 miesiące. Niestety pracowałam za 300zł stojąc jak normalny technik, płacąc manka itp. 300zł to smiech, Obiecywano złote góry umowe o pracę nic z tego. Po 3 miesiącach zaproponowano mi kolejny raz tą samą umowę. Nie zgodziłam się. Dostałam umowę na rok za 80% najniższej krajowej. Na tamte czasy nie znalazłam nigdzie indziej stażu. Nie pozostawili mi wyboru. To była jedna z pierwszych przykrości jakie mi przyniosła ta firma. Co święta nie dostaliśmy nawet czekolady głupiego podziękowania. Natomiast co roku szykowane sa super wypasione paczki dla lekarzy i przychodni. Ciągle słychać ze firma ma kryzys. Natomiast pracowałam w aptece która miała super dochody i pacjentów nie brakowało. Ciągłe listy ze sprzedazami, Solgara, Aboci, i innych preparatów. Szefostwo nigdy nie jest zadowolone z pracownika. Możesz stawać na rzęsach, nic z tego. Co miesiąc kierownik ocenia perosnel. (niby na premie) Nigdy takowa nie została nikomu z personelu wypłacona. Każde fanty ze sprzedaży jakie dziewczyny uzbierały ( z kosmetyków itd) jadą do biura i są wprowadzane do sprzedaży. To samo tyczy się z fantów z solgara, gdy apteka nie uzbiera punktów na wyjazd przyznawane są preparaty teoretycznie dla personelu. Niestety nigdy ich nikt nie otrzymał. Co jakiś czas jest konkurs z solgara 2zł od preparatu minimun sprzedaży 60 na 2 miesiace, dla technika. Jest to wysoka poprzeczka gdzie preparaty kosztuja od 50-200zł srednio. Pomijajac fakt ile firma na tym zarabia i tak wielka "łaską" jest ten konkurs, ponieważ usłyszałam ze strony menadzerstwa że tak naprawdę to im się to "nie opłaca". Ciagłe maile z zakazami sprzedaży ru
11
Oszukana 2016-12-15 16:08:39
Ciagłe maile z zakazami sprzedaży rutinoscorbinu itd. Zadne argumenty nie docierają. Porównywanie sprzedaży rutinoscorbin cerutin rutimin to na porządku dziennym. Ciagłe wciskanie ulotek, sprzedazy przykasowych typu szminki kremy. Personel nic z tego nie ma. "To idzie na wasze wypłaty'" taka jest argumentacja ze strony szefostwa.
Przymuszanie do nadgodzin i chory system pracy. Ze zmiany do 22 potem na rano.
Mobing to też codzienność
Przydałaby się porządna kontrola z PIP-u
6
Oszukana 2016-12-15 16:23:14
Na moje szczescie nie pracuje juz w tej firmie. Dostałam pracę w lepszej sieciówce z lepszymi warunkami. Gdzie pracownicy są doceniani dostają godne wynagrodzenia, premie oraz paczki na swięta.
3
ździwiony 2017-01-06 17:11:14
nie znam tej firmy osobiście aczkolwiek znam pośrednio bo pracuje w niej moja narzeczona i jest póki co jest zadowolona. Czegoś jednak nie rozumiem. Najpierw piszesz, że nie mogłaś znaleźć stażu w żadnej aptece i to była jedyna w której staż znalazłaś - więc powinnaś się cieszyć że ci staż umożliwili, bo może to ty jesteś "lewa" skoro nikt inny cię nie chciał. Po drugie chyba to normalne, że skoro miałaś manka to trzeba za nie zapłacić (tak jest w każdej branży) a ty za manko chciałaś jeszcze dostać premię - ha ha. To samo myślenie widzę przy sprzedaży przykasowej - też chciałabyś coś z tego mieć, to za co właściwie dostajesz pensję, za samo przychodzenie do pracy? Widzę, że jesteś bardzo roszczeniowa, a nie znasz życia.
Moja narzeczona w poprzedniej pracy musiała nawet łysym polecać szampon przeciwłupieżowy, albo każdej pacjentce preparat na odchudzanie, a jak tego nie zrobiła to nie chciałabyś słyszeć epitetów które leciały ze strony kierownika. a ty masz problem bo musiałaś dać ulotkę czy polecić krem?
Musisz otworzyć sobie własną aptekę to na pewno twoi pracownicy będą super zadowoleni bo będziesz im płaciła premie za wszystko. Daj znać to przyjdę do ciecie do pracy. Zejdź na ziemię dziewczyno bo się ośmieszasz skoro było tak źle to co tam robiłaś jak piszesz "kilka dobrych lat" może jesteś masochistką?
1
Technik 2017-04-04 19:21:35
Ździwiony dlaczego się wypowiadasz? Nie ma Cię tam, nie było i nie będzie, no chyba że jesteś tech. farm. lub farmaceutą i wtedy zatrudnisz się i wypowiesz :) osobiście uważam że wiele zależy od współpracowników, niestety albo i stety nie trafiłam najlepiej i już mnie tam nie ma :) A co o firmie mówi taka sytuacja że w kilku aptekach zwolniono pracowników, "polecając" im "porozumienie stron" a po tygodniu do tych aptek ukazują się ogłoszenienia, przyjmuja na ilość?
Zostaw swoją opinię o Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie - Pszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie