Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie

Pszów

Opinie o Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie

farma 2014-04-10 20:25:10
Pracowałam przez 3lata dopóki nie urodziłam dziecka. Mam dobre wspomnienia, fajny zespół i uczciwy pracodawca. Polecam
1
personel apteki 2015-08-07 20:23:37
Cześć :) Jesteśmy super zgranym zespołem i żałuj że nie pracujesz z nami:)
1
iskra 2015-08-20 22:19:38
Porządek w firmie mają ale....
3
iskierka 2015-11-13 10:03:49
Właścicielom wydaje się że są Bogami i mają Personel na własność...
Ale do czasu....
5
zainteresowany 2015-12-11 20:00:52
Iskra Iskierka to mi zalatuje wpisami złośliwe konkurencji. Ludzie nie róbcie takich rzeczy bo człowiek chciałby poczytać uczciwe opinie na temat potencjalnego pracodawcy a wy robicie świństwo nie konkurencji tylko kolegom po fachu.
Ewa 2015-12-12 22:00:34
Ekipa ,Atmosfera jest na 5+
Wynagrodzenie 3+
2
Były(a) 2015-12-12 22:06:37
To prawda ekipa jest dobra ale zalezy do jakiej apteki sie trafi. Ciagly nacisk na "aktywna" sprzedaz
Panie Jarganie praca farmaceuty to sprzedawca na targowisku !!!
1
Były(a) 2015-12-12 22:08:22
??????
1
techniczka 2016-01-13 12:10:19
chyba Były(a) nie ma świadomości jak wygląda praca w innych firmach!!! tu nie ma chorych wymagań! jak sie komuś nie chce to inna historia- nigdzie nic nie ma za darmo
1
technik 2016-05-08 00:14:14
Jestem od niedawna pracownikiem Blisko Ciebie i póki co wszystko w najlepszym porządku. Jest konkretnie i rzeczowo. W moim przypadku zmiana pracy na plus.
2
Zostaw swoją opinię o Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie - Pszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie