Tjaudio Aparaty Słuchowe

Głogów

Opinie o Tjaudio Aparaty Słuchowe

Ivan 2015-11-24 14:30:18
Tutaj wyzyskują ludzi i każą naciągać na zakup produktów, żeby tylko zarobić. Odradzam pracę. Atmosfera słaba, ludzie nerwowi, zawłaszcza pracodawca pan T. oczekuje, że będzie się pracowało 20h/dobę jak nie to się denerwuje i wszyscy chodzą podminowani. Obiecują super lokale a potem każą pracować na słabym, popsutym i starym sprzęcie. Warunkiem przejścia do tej firmy było zabranie ze sobą bazy danych z poprzedniej i lokalizacji, co nie wydawało się dziwne, zwłaszcza, że obiecywali duże pieniądze i dobrą stałą pracę a okazało się, że to obietnice bez pokrycia.
ana 2016-05-13 07:08:53
Głupoty piszesz. Przyzwoita podstawa, umowy na czas nieograniczony, premia zależy od wyników, brak limitów sprzedażowych, kapitalna atmosfera, pracodawca normalny, lokale fajne. sprzęt normalny. A aparaty nie wciskamy, ale sprzedajemy tym, którzy wymagają aparatowania. Pewno Iwan jesteś skończonym leniem, któremu nie chce się pracować, więc lepiej opluć.
1
Pawel 2016-08-17 14:15:30
Jakie zarobki? Pracuje w innej firmie, mam 3 lata doświadczenia i szukam czegos gdzie więcej moge zarobić
Protetyczka 2016-08-17 19:34:05
mało opinii a to zawsze dobrze świadczy o firmie - 1 zła opinia to pewnie wkurzona konkurencja :D
4
ProtetykSłuchuDyt 2016-09-23 20:00:55
Witam do Autora tyt. Ivan oczywiście że to typowa zagrywka konkurencji która dostaje nieźle po tyłku. Praca jak najbardziej satysfakcjonująca. Pracuję już rok czasu i nigdzie tak dobrze mi sie nie pracowało. Atmosfera jest rewelacyjna, z każdej strony mamy wsparcie. Co do Szefa niech inni w porównaniu do Pana T jak opisał Ivan się chowają. To jest dusza człowiek i cały czas pilnuje każdego aby w tyg pilnowali się 40 godzin pracy. Zarobki sięgaja nawet ponad 3tys oczywiście jeżeli się komuś chce pracować i się stara. Zarobisz tyle ile z siebie dasz. Działamy dla człowieka. Nie ma mowy o jakimś wyzyskiwaniu. Każdy z Nas dostaje od Szefa ogromny kredyt zaufania i tak własnie budujemy atmosfere w pracy. Aż chce się wstać z łóżka i z usmiechem idzie się do pracy. Jak najbardziej polecam FIRMĘ TJaudio a konkurencji bardzo dziękujemy za okazane wsparcie. Chetnie zapraszamy na kawę..
Pozdrawiam
1
Pomorzanka 2016-10-17 17:58:27
Paweł podstawa minimalna. Jak masz czas od rana do wieczora, buty wytrzymałe i nogi to aplikuj.
anaa185 2016-10-17 21:14:40
Pomorzanka a w jakich godzinach pracujesz?
Ana 2016-11-25 13:48:43
Hmm, pracuję w tej firmie już kawał czasu, zelówek nie zdzieram, zarabiam średniomiesięcznie ponad 3000 zł na rękę. Fakt, że podstawa to minimalna, ale premię wyrabiam, a ta premia zależy tylko ode mnie.
1
Zostaw swoją opinię o Tjaudio Aparaty Słuchowe - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tjaudio Aparaty Słuchowe