Pieczątka Polska Sp. z o.o.

Tarnowskie Góry

Opinie o Pieczątka Polska Sp. z o.o.

anonim 2015-05-26 22:49:32
(usunięte przez administratora) Fatalna atmosfera. Wykorzystywanie pracowników. Niskie wynagrodzenie. Praca po godzinach za darmo. Opinia wyrażona z własnego doświadczenia poparta czasem spędzonym w tej...firmie.
1
taki jeden 2015-06-08 15:05:21
Serio tak źle bo dostałem ofertę pracy i nie wiem czy się interesować w ogóle nimi.
1
xyz 2015-06-08 16:04:49
serio serio - lepiej omijaj bo prędzej czy później odejdziesz jak większość szanujących się. Jeśli siebie szanujesz to omijaj szeroko to miejsce bo tam nikogo się nie szanuje, nie docenia tym bardziej. Obóz pracy, nie daj się nabrać przez pozory.
1
anonim 2015-06-09 18:35:54
Źle to jest mało powiedziane. Po pracy w tej firmie ma się zrytą psychikę już chyba na całe życie ;) Jak ktoś wyżej napisał BRAK SZACUNKU do pracowników. Szczerze odradzam tą firmę. Jest mnóstwo innych fajnych zakładów pracy gdzie się szanuje ludzi. Pierwsze wrażenie może jest fajne ale cała najgorsza prawda wychodzi dopiero po jakimś czasie gdy umowa jest już podpisana i nie ma odwrotu.
Taki jeden 2015-06-14 19:47:52
Dzieki za opinie zakończyłem temat bo szkoda mi czasu na taka firme. Juz po rozmowie tel. cos mi nie pasowała ta Pani.
Bartosz Niziołek 2015-06-15 16:24:17
Rekruterka z IQ ziemniaka. Nie poświęciła 5 sekund na zerknięcie w CV. Zwyczajna strata czasu. Przynajmniej wiem, że opinie o tej firmie są tu wypisane prawdziwe a nie wynikają z działania konkurencji czy wkurzonych pracowników jak to przeważnie bywa. Nie traćcie czasu - nie warto.
anonim 2015-07-01 19:00:37
"ta Pani" a zarazem "rekruterka z IQ ziemniaka" (hehe dobre) to była szefowa. Skoro stwierdziłeś to po paru sekundach rozmowy przez tel to pomyśl co by było później. Swoja drogą gratuluje wyczucia charakteru :) Nie jestem konkurencją tylko byłym pracownikiem. Nie podpisuję się nazwiskiem bo nie chce mieć przez to kłopotów oraz nie chcę już z "tą Panią" mieć nic wspólnego. Chcę tylko ostrzec innych, aby nie marnowali czasu na taką firmę. Ciesze się, że nie muszę już uczestniczyć w tym cyrku.
Inny 2015-10-05 16:19:58
Z przykrością stwierdzam ,że faktycznie opinie o tej firmie są prawdziwe. Brak perspektyw, zero poszanowania dla pracownika i za marne grosze tony pracy.
Atmosfera godna pożałowania....praca w ciągłym stresie ,pod nadzorem i podsłuchem...Z całym szacunkiem ale chyba wszystkie osoby które jako tako podtrzymywały atmosferę i klimat odeszły lub zostały zwolnione. Kto raz tam trafił ,wie o czym mówię i nie ważne czy spędził tam miesiąc czy lata...
no name 2015-10-12 18:48:31
Gratuluje "inteligencji" ...
były 2015-11-04 20:49:41
Też mam to za sobą!!! Na początku perspektywa wspaniałego rozwoju pracownika a w konsekwencji każdy tkwi na tym samym stanowisku bez możliwości osiągnięcia czegokolwiek. Praca na podglądzie i na podsłuchu a płaca - nie wymaga komentarza. Taka branża powinna się rozwijać a cofa się bardzo szybko. Nie polecam.
1
no name 2015-11-05 22:01:45
Polecam przeczytanie opinii o firmie Printy Poland Colop PolSKA sP. Z O.O - są to spokrewnione firmy, a zarząd w jednej i drugiej składa się z tych samych osób.
abc 2015-11-06 20:34:07
Zgadzam się z przedmówcami - zresztą praca w zagrzybiałym, zawilgoconym, niedogrzanym (13 stopni C zimą w porywach do 15 stopni), bunkrowatym i niedoświetlonym pomieszczeniu - o przepraszam po kontroli z inspekcji pracy na moment stała się jasność - nie jest szczytem marzeń i kariery zawodowej dla każdego kto ma trochę oleju w głowie. I jawną kpiną jest nazywanie tej firmy przez zarząd "nowoczesną firmą". Bardziej godziwe warunki pracy i płacy panują już w Mc Donaldzie.
hmmm 2015-11-20 10:02:35
No właśnie - jak to nowoczesna firma skoro upada z miesiąca na miesiąc!!! Jest nieudolnie zarządzana przez tzw. Panią Prezes, która nie posiada żadnych kompetencji. Same nakazy i zakazy a od siebie NIC!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Pieczątka Polska Sp. z o.o. - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pieczątka Polska Sp. z o.o.