Pieczątka Polska Sp. z o.o.

Tarnowskie Góry

Opinie o Pieczątka Polska Sp. z o.o.

taki jeden 2015-06-08 15:05:21
Serio tak źle bo dostałem ofertę pracy i nie wiem czy się interesować w ogóle nimi.
1
Taki jeden 2015-06-14 19:47:52
Dzieki za opinie zakończyłem temat bo szkoda mi czasu na taka firme. Juz po rozmowie tel. cos mi nie pasowała ta Pani.
Bartosz Niziołek 2015-06-15 16:24:17
(usunięte przez administratora)Zwyczajna strata czasu. Przynajmniej wiem, że opinie o tej firmie są tu wypisane prawdziwe a nie wynikają z działania konkurencji czy wkurzonych pracowników jak to przeważnie bywa. Nie traćcie czasu - nie warto.
1
no name 2015-10-12 18:48:31
Gratuluje "inteligencji" ...
no name 2017-08-16 16:51:18
Jaki ma sens zakładanie takiego portalu jeśli pozwala się na usuwanie niewygodnych dla firm opinii, które nie były ani obraźliwe ani wbrew prawu. Mój komentarz powyżej był dużo obszerniejszy a zostało to co widać... zresztą wytrącone z kontekstu gdyż komentarz dotyczył wypowiedzi wcześniej, której również już nie ma
no name 2017-08-16 17:02:26
Do zarządu: możecie sobie usuwać te wpisy regularnie ale opinii, która krąży po mieście o waszych trzech firmach już nie zmienicie i nie usuniecie. Za dużo osób się przewinęło przez te firmy i gdie się nie pojawię słyszę tylko jedno - OBÓZ PRACY.
no name 2017-08-16 17:16:49
Szefowa nie szanuje swoich pracowników. Wszystkich uważa za idiotów. Miała w swojej kadrze dużo fajnych, inteligentnych i uczciwych pracowników a sama doprowadziła do tego że od niej odeszli. Kamery, podsłuchy, oskarżenia o kradzież, grzyb na ścianach przykryty płytami czy czymś w tym stylu, temperatura w zimie w pomieszczeniu około 15C, i można by tak jeszcze długo wymieniać ale zapewne ten komentarz również niebawem zostanie usunięty na prośbę właścicielki.
Pracowałam w tej firmie ponad 5 lat i te rzeczy nie są wyssane z palca. Mam nadzieję, że kogoś te komentarze uchronią przed podpisaniem najgorszej umowy w swoim życiu.
no name 2017-08-16 17:21:12
Aha i jeszcze jedno, Printy Poland Bytom i Colop Polska Bytom to ten sam zarząd i te same zasady.
Zostaw swoją opinię o Pieczątka Polska Sp. z o.o. - Tarnowskie Góry
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pieczątka Polska Sp. z o.o.