Papirus Firma Handlowa Hurtownia

Żory

Opinie o Papirus Firma Handlowa Hurtownia

Była Pracownica 2011-12-20 01:50:28
Papirus pozytywną opinię ? Czyżby poprzedni komentarz pisała córka właścicielki Ola, podpisująca się jako Alex ? Oj Pani Magister, nieładnie tak mijać się z prawdą...
Jeżeli lubicie pracę w której nie zabraknie wam wrażeń, to oczywiście polecam tę pracę.
Jeżeli lubicie jak to ładnie piszą w ogłoszeniach pracę pod presją (niekoniecznie czasu), to życzę wszystkiego najlepszego
8
unknown 2012-12-28 17:26:21
Praca legalna, płaca na czas itd.
Bardzo zła atmosfera, zarówno od szefowej jak i pracownic.
Bardzo niskie zarobki i brak podwyzek. Po 5 latach pracy 1200zl netto.
6
A.B. 2014-03-06 13:46:25
Jak napisał poprzednik poniżej, w Papirusie panuje bardzo zła atmosfera. Pracownice zadufane w sobie i obrażone zarówno na klientów jak i na nowych pracowników.

Jeżeli ktoś umie trzymać swój gniew na wodzy to polecam. Wrażenia gwarantowane! Niekoniecznie dobre ;)
11
Lilith 2014-09-18 13:31:20
Jakoś ciężko uwierzyć w dobrą opinię o hurtowni. Patrząc na zarobki-oczywiście staż płatny, jednak nie tyle ile było mówione, a mniej. Atmosfera idealna dla osoby, która wszystko olewa. Wszechobecny brak akceptacji i sympatii ze strony pracownic będących tam dłużej jest widoczna na pierwszy rzut oka. Dla klientów próbują być miłe, po czym po ich wyjściu wyrzucają swoje negatywne emocje na innych pracowników. W firmie występuje nepotyzm, stanowiska kierownicze i osoby pilnujące innych to nikt spoza rodziny. Zapewne nawet osoby pracujące tam dłużej dostały pracę po znajomości z kimś z szefostwa. Nie warto nawet próbować iść tam do pracy, chyba że ktoś lubi być niewolnikiem wszystkich tam pracujących.
10
klientka 2015-08-02 10:52:50
Pracownice wyglądają jakby pracowały za karę, bardzo negatywnie nastawione do dzieci, czepiają się- ,,tego nie ruszaj, bo zespujesz :-( tego nie dotykaj, bo popalcujesz :-( dziecko nawet na krześle nie może sobie usiąść''. Mówi się że klient nasz Pan, tam to nie działa :-( przy wejściu pisze zostawić parasolki, za niedługo będzie napis żeby dzieci też zostawić :-)
7
pracownik kródko 2015-10-19 21:44:09
Jestem zdziwiona że jest tu tak mało opinii.....Pani kierownik to diabeł w ludzkiej skórze ,sama rozmowa o prace to jakiś horror!!!!!!!!!!!!!!10 lat stażu w jednym zakładzie pracy to dla tej pani za mało!! Gnoi ludzi o wszystko i za wszystko. Byłam świadkiem jak wyzywała "stare" pracownice a nowe osoby wdeptuje wręcz w ziemie.Apodyktyczna,czarownica. Reszta personelu zróżnicowana część rzeczywiście zadufana i niesympatyczna dla nowych osób. Ta praca to za kare chyba!!! Ciągłe upokarzanie, wyzywanie tragedia i tyle!!!
9
G.Z. 2016-03-22 10:06:56
Ta hurtownia to jest jakieś nieporozumienie pod względem traktowania pracownika. Tacy ludzie jak "pani kierownik" powinni być skierowani na leczenie. To nie tacy ludzie powinni piętnować a ich należałoby tępić bo ich chamskie zachowanie odbiega od wszelkich norm!!!! Możliwe że władza teoretyczna którą ta pani posiada jako pracodawca nad pracownikami wg jej zamysłu pozwala jej krzyczeć, ryczeć po innych ale mocno się myli. Takie zachowanie to czysty mobbing.
Jeśli jesteś desperatem możesz ubiegać się tam o pracę - szybko zrezygnujesz - nie wytrzymasz psychicznie. Lepiej omijać to miejsce z daleka. Zarobki - jakie zarobki?? Tylko podstawa - nie zauważysz ani złamanego centa za nadgodziny a musisz ich trochę przepracować - przykre - a mamy ponoć XXI wiek. Ogólna ocena - nawet niedostateczny to za dużo!!
4
The Truth 2016-08-18 15:56:34
Potwierdzam złe opinie o tej firmie. Trzeba mieć silną psychikę i odporność, żeby tam pracować. Ogólnie nie polecam ani pracy tam ani zakupów.
2
Zostaw swoją opinię o Papirus Firma Handlowa Hurtownia - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Papirus Firma Handlowa Hurtownia