Tom-Dom Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Tomasz Dybalski

Ostrowo

Opinie o Tom-Dom Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Tomasz Dybalski

laska 2013-09-14 10:22:47
Nie polecam.Brak słów...
11
minta 2014-03-27 15:49:43
ogólnie dramat, wszyscy trabią na lewo i prawo- własciciel oszust, mało inteligentny wyzyskiwacz.. nikomu nie polecam
2
Stach 2014-04-07 12:51:51
Jeszcze nie kupiłem a już mi się nie spodobał typ przedstawiający ofertę, zadawanie trudnych i niewygodnych pytań wywołało nerwowość. Nie polecam
3
wojciech 2014-05-04 11:53:39
Przestrzegam wszystkich przed zakupem, totalne badziewie, gwarancja to fikcja(usunięte przez administratora)
4
on1223 2014-09-04 10:26:48
Wogole nie polecam ani pracowac ani cokolwiek kupowac. Wlasciciel to oszust, z reszta jak i polowa wspolpracownikow. Odradzam
3
SAM 2014-09-30 23:31:23
Miałem okazję współpracować z Panem Dybalskim. Napiszę krótko, oszust. Nie płaci za poprawnie wykonane usługi. Unikajcie jak ognia.
4
sier. 2015-11-15 18:27:07
Troche mi go żal,ale cóż każdy jest kowalem swojego losu,a życie na kredyt czasami tak sie kończy...sto srok za ogon....praca jak to u kapitalisty.:-)wyzysk
3
KO PORT @O2.PL 2016-07-30 20:17:44
Te opinie to śmiech.To jest zamiatanie pod dywan.To jest zwykły ZŁODZIEJ.Nazwijmy sprawę po imieniu.
5
Zostaw swoją opinię o Tom-Dom Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Tomasz Dybalski - Ostrowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tom-Dom Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Tomasz Dybalski