Repus Meble Krzysztof Stempniewicz

Wrocław

Opinie o Repus Meble Krzysztof Stempniewicz

klient 2015-02-23 11:15:20
Witam, Pani Kasiu, sprawa jest już dawno na Policji tylko Krzysztof umiejętnie się ukrywa. A tak w ogóle to gdzie Pani żyje, żeby działać gdziekolwiek w Polsce to nie trzeba mieć firmy zarejestrowanej w każdej miejscowości, wystarczy na przykład w Zielonej Górze, tak jak to uczynił to ten oszust.
4
myszka 2015-02-23 20:12:01
witam no własnie piszecie podajecie strony na których ta firma istnieje tylko chyba żadne z was nie czyta wszystkiego dokładnie .co do ukrywania się pana Krzysztofa to padają tutaj opinie gdzie go szukać gdzie teraz działa i to ta osoba moim zdaniem próbuje oczernić pana K z własnych powodów
klientka 2015-02-24 08:04:40
Myszko, widzę że jesteś tak oczarowana Panem Krzysztofem, że jak mówi skacz - to Ty pytasz tylko jak wysoko !!!!!
Ale jeszcze się przekonasz...
6
kasia 2015-02-24 15:15:40
Hmm gdyby sprawa była na policji już dawno znaleziono by Pana Krzysztofa. Bo jak widzę rzekomo nie jedna osobę oszukał w co nie wierzę.Skąd Pani wie że działa w Ostrowie zielonej gorze czy gdzie kołowego skoro nie ma takiej firmy?? Ja nie rozumiem założyła pani stronę chyba z własnych potrzeb niedowartosciowania czy Bóg jeden wie po co.. jeśli już sprawa będzie w sądzie proszę powołać mnie na świadka bo wydaje mi sie ze dużo kłamstw w oszczerstwa na tej stronie jest.
PAWEŁ 2015-02-26 12:12:41
W jakim świecie KOBIETY żyjecie.....
Facet już siedział raz dokładnie za to samo.
Szkoda dyskusji z wami, tylko rzeczywistość was uświadomi i fakty.
Ja wierze tym poszkodowanym sam popłynołem na tej znajomości i jak będzie trzeba to też pójdę za świadka do sądu.
4
Artur 2015-02-27 14:12:43
Paweł myślę że Myszka i Kasia to sam Krzysztof albo ktoś z jego bliskiego otoczenia, którzy próbują go postawić w dobrym świetle. Ale na to jest już niestety za późno, więc nie ma co zwracać uwagi na takie opinie.
Sam zostałem oszukany przez Krzysztofa na duże pieniądze w ostatnim czasie. Na początku jest wszystko ok, gościu wzbudza zaufanie ale po jakimś czasie okazuje się że to po prostu zwyczajny ZŁODZIEJ !!! Inaczej tego nie można nazwać droga Kasiu i Myszko vel Krzysztofie. Znam (odnalazły mnie) 5 osób oszukanych prze niego na terenie Zielonej Góry i okolic w roku 2014. A co do Policji to pozostawię to bez komentarza. Gościu jest poszukiwany listem gończym przez lubuska Policję, oszukuje wiele ludzi na terenie Polski a biedna Policja nic nie może zrobić. Morał z tego, że warto być przestępcą w tym kraju. Pozdrawiam wszystkich byłych i przyszłych oszukany (OKRADZIONYCH.
5
Wrocław 2015-03-05 19:06:10
Przede wszystkim Krzysztof mocno się postarał żeby zniknęły wpisy na temat jego działalności sprzed kilku lat we Wrocławiu gdzie oszukał mnóstwo ludzi,
za co siedział już w więzieniu, myślę że nie ma sensu dalsza kłótnia z kimś kto pod różnymi podpisami tak uporczywie go chroni, sam straciłem kilka tysięcy na znajomości z tym człowiekiem. Tak więc szkoda naszych (oszukanych przez niego) nerwów na kłótnie z myszkami, kasiami itd
oby w końcu trafiła kosa na kamień i skończy bandzior tam gdzie jego miejsce
4
Wrocław 2015-03-09 09:05:08
http://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r45866,STEMPNIEWICZ-KRZYSZTOF.html

mam nadzieje że tym razem nikt nie usunie tego linku
3
Naiwna 2015-03-20 13:17:41
Niestety jestem z jedną z oszukanych przez Krzysztofa. Znam wiele osób, których również oszukał w Zielonej Górze. Póki odbierał telefony to odbierał i umawiał się na spotkania w celu zwrotu pieniędzy, niestety na spotkaniach się nie pojawiał. Wówczas ponownie odbierał i prosił o nowy termin, na którym też się nie pojawiał. Sprawy były zgłoszone na Policji, a potem umorzone. Jedynym rozwiązaniem jest powództwo cywilne. Będzie tak się przeprowadzał i nabierał naiwnych dopóki czegoś z tym nie zrobimy. Co powiecie o TV, może tam nagłośnić sprawę?
2
wroclaw 2015-03-22 15:14:32
Pozew zbiorowy to jest rozwiazanie. A TV czemu nie - warto sprobowac.
2
Kicia 2015-03-27 00:49:08
Myszka, albo Krzysiu, co znów działamy, tym razem w Ostrowie, co znów naciągasz i okradasz i zarazem nabijasz na konto syna, co tym razem wymyśliłeś papiery wartościowe, a może założyłeś nowe konto, aby zabezpieczyć syna jak będziesz ponownie siedział w kiciu, wyrok za oszukiwanie ZUS'u, odsiadka za kradzież, czyżby szykował się następny pozew zbiorowy? Kobitki ten Pan to naciągacz i bajkopisarz, naciągający również na kredyty, nie dajcie się nabrać. A jak ktoś wynajmuje mu mieszkanie to radze pobierać za pół roku z góry i kontrolować rachunki, bo lubi znikać nie płacąc. A jakby co to również mogę być świadkiem w sprawie.
1
Drodzy Poszkodowani 2015-03-27 01:12:36
Proponuje pozew zbiorowy. Kto na ochotnika pisze do rożnych telewizji i gazet? Uważam, że należy na wszystkich możliwych stornach internetowych pisać opinie o nim i tym samym ostrzegać innych (tylko bez wulgaryzmów). Jeżeli Policja i Sąd nie potrafią poradzić sobie z tym Panem, to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce, a internet może nam w tym dopomóc. Pokażmy Panu K, co my potrafimy i jaką jesteśmy siłą...
Kilka opinii z 2010r dla Myszki 2015-03-27 01:33:17
Oto kilka opinii sprzed odsiadki Pana Krzysia

18.01.10, 19:03
Witam REPUS Meble!!! Nigdy nie zamawiajcie mebli od tej firmy!!!
Oszust i kretacz!! Na meble czekam miesiac po terminie i nadal nie ma!!
Pozdrawiam i ostrzegam przed ta firma!!!

09.02.10, 20:26
z daleka omijaj firme REPUS MEBLE K. Stempniewicz kretacz i oszust
11.02.10, 15:10
Witam, Chciałbym przestrzec przed korzystaniem z usług firmy Repus
Meble z Wrocławia (właściciel Pan Krzysztof Stempniewicz). Skorzystałem
z Jego usługi jestem bardzo niezadowolony. Główne zastrzeżenia: 1. Pan
Krzysztof nie wykonuje mebli zgodnie z projektem będącym załącznikiem
do Umowy (nawet tego nie konsultuje lecz przyjeżdża na montaż z innymi
meblami niż uzgodniono) – dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcie
mebla vs projekt. 2. Pan Krzysztof jest niepunktualny, nieterminowy i
niesłowny – nie przyjeżdża na montaż w terminie, nie odbiera
telefonów lecz robi to wybiórczo, umawia się, że oddzwoni lub
przyjedzie i nie robi tego (mimo zapewnień). 3. Wielokrotne telefoniczne
prośby o poprawę mebli od mojej żony niczym nie skutkowały, gdy ja
zadzwoniłem Pan Krzysztof oczywiście obiecał, że się pojawi i do tej
pory nic… (mimo, że jasno przekazałem, iż w razie braku reakcji będę
robił tzw. czarny PR na WWW – co właśnie w tej chwili czynię –
cóż innego mi pozostało Raz jeszcze – NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG FIRMY
REPUS MEBLE KRZYSZTOF STEMPNIEWICZ Z WROCŁAWIA

18.04.10, 22:07
Nigdy nie korzystajcie z usług Firmy Repus Meble we Wrocławiu
Krzysztof Stempniewicz,to co on robi z ludźmi to jakaś KPINA,będziecie
żałować i pluć sobie w brodę,żeby na dwie szafki czekać miesiąc co
miało być zrobione w 3 do 5 dni jak obiecuje pan Krzysztof.Po pierwsze
kłamie,po drugie nie odbiera telefonu,umawia się i nie przyjeżdża,Jak
CD 2015-03-27 01:40:36
dla mnie jest nieodpowiedzialny i tyle.Wybierzcie bardziej słowną Firmę
jeżeli nie chcecie się denerwować,BO TA JEST
BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.04.10, 10:35
oszukany przez Repus Meble Tylko tak dalej, Repus. Pierwsze wrażenie okej,
meble przyjeżdżają - wszystko dobrze wygląda, a po zapłacie zabiera
Pan swój towar i pozostawia mnie samego w kuchni z wyposażeniem bez
klamek, jak jakiegoś obłąkanego, z niedziałającym Pańskim(!)
sprzętem. Pozdrawiam Pana i kogoś, kto przyjdzie otworzyć mi zmywarkę.

04.05.10, 13:38
oszukana przez REPUS MEBLE Dokładnie, REPUS meble to jakaś kpina,
przestrzegam i polecam omijać. Ja już od 2 miesięcy czekam na
dokończenie spartaczonego montażu. Już nawet nie chcę liczyć ile razy
P.Krzysztof miał przyjechać i nie przyjechał!!! nie odbiera telefonu,
obiecuje a co innego robi. Tragedia. Krętacz i oszust.
21.05.10, 11:49
Niestety zbyt późno odnalazłem tą stronę i opinie na temat
firmy REPUS MEBLE. Niestety zamówiłem w tej firmie szafki na wymiar,
wszystko pięknie było w rozmowie, czego to ja nie dostanę, podpisaliśmy
stosowną umowę wpłaciłem zaliczkę, na tym się miłe skończyło.
Meble do dziś nie skończone, mógłbym przepisać wszystko co u
poprzedników, dziesiątki nie odebranych telefonów, nowe terminy,
których ten pan nie dotrzymuje etc.... łudzę się ze ten pan się
opamięta i dokończy to co zaczął ale z dnia na dzień tracę nadzieję.
Przychodzi mi myśl do głowy, czy nie warto by było skrzyknąć się w
grupę i złożyć zbiorowy wniosek do sądu o wyłudzenie?
24.05.10, 12:55
Zakończmy to Proponuje zorganizować spotkanie poszkodowanych w tej
sprawie posiadam trochę informacji na temat tego całego oszusta chetnych
zapraszam do kontaktu (usuniety)
1
Znam Cię od lat 2015-03-28 13:04:53
Myszka, Janusz i Kasia to Krzysiek w samej osobie i nadal popełnia te same błędy stylistyczne.
2
ktos 2015-04-09 19:17:11
A moje zdanie jest takie nikt z nas pieniedzy nie zobaczy ... a w wiezieniu znajdzie sie przypadkiem. Do tego czasu dalej bedzie pasozytem dla innych naiwnych.
ktos 2015-08-09 09:02:23
Dla zainteresowanych Krzysztof S. jest znowu w Zielonej Górze....
Proponuje ostrożnie zawierać znajomość z tym człowiekiem...
2
ktos02 2015-08-17 16:29:21
"ktos" - to jest ukochana Jola z podkarpacia - prawda. Nie masz jeszcze dość???
1
kicia 2015-08-17 20:14:41
No prosze to ta słynna Jola ktora robi każdemu problemy . Wariatka
2
ktos 2015-09-03 20:15:26
Zapewniam Cię Kicia (czyt. Krzysztof lub jakaś naiwna, która uważa, że pożyczone pieniądze do Ciebie wrócą), że ktos to nie Pani Jola, nie znam żadnej Joli. Kim ja jestem dowiesz się w swoim czasie, powiem tylko Krzysiek jest mi winien dużą sumę pieniędzy i teraz będę walczyć o swoje, nie popuszczę mu nawet złotówki. Do zobaczenia Krzysztofie. Ps. Jak było w kiciu, nie łatwo co? Tym razem posiedzisz dłużej, szykuj d....
1
ktoś 2015-12-17 10:30:16
Dla zainteresowanych i chcących się jeszcze dołożyć w latach dla Pana K. jest możliwość tzn jest uchwytny - jest w areszcie.
2
ja:: 2016-01-31 20:53:18
Tak Krzysiu widzę że wroclaw to już stara bajka ale ja pamiętam nasze sąsiadki z Kiełczowa też naprawde masz dar z tym chyba się trzeba urodzić powinieneś mieć na imię czarek.czarusiu
ja 2016-01-31 20:56:42
Czyli jola i jej syn to ciągle aktualny temat
S 2016-02-14 00:06:07
Tak właśnie, Pani Jolanta i Arkadiusz to wciąż ta sama bajka, na którą nabierają się następne współczujące mu kobiety, a kto wie czy Krzysiek z Jolką to nie spółka? Ciekawe czy policja zabezpieczyła wszystkie konta min. założonego dla Arka, bo pieniądze pochodzące z przestępstw mogą być wpłacane na konto syna.
ktos 2016-04-06 12:21:20
o proszę szukają go .....
Zostaw swoją opinię o Repus Meble Krzysztof Stempniewicz - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Repus Meble Krzysztof Stempniewicz