Procyon Inwestycje Budowlane

Stargard Szczeciński

Opinie o Procyon Inwestycje Budowlane

Maciej 2014-01-09 12:06:31
Witam, firma godna polecenia, produkują domy pasywne pierwsze w Polsce, bardzo dobre zarobki i rewelacyjny zespół sprzedaży, szybka decyzyjność oraz szybkie działania. Bardzo miła atmosfera oraz wysoka kultura pracy, bardzo ciężko przejść rekrutację, ale za to bardzo dobre zarobki.
7
Tomasz 2014-10-12 10:59:12
Fakt sa wymagający ale domy sa pierwsza klasa
3
Grzegorz 2014-10-27 20:13:36
Pracuje w tej firmie od ponad roku. Dynamicznie sie rozwija i myśle ze mogę sie w niej jeszcze rozwinąć
1
monia 2015-07-22 09:52:12
jezeli chodzi o zarobki chlopakow na montazu tp dramat notorycznie poprawiaja inzynierow z biura ktorzy wala takie gafy ze szok zarabiajac przy tym 2 3 razy wiecej druga spr.kierownik totalny dramat zaden z pracownikow go nie szanuje nie ma o niczym pojecia jest tylko pieskiem smiesznego dyrektora ktory zamiast sumiennie pracowac przepala za hala peta za petem trzecia spr.jak dalej bedzie prezes prowadzil polityke dowodzenia tymi dwoma smiesznymi kapitanami wymienionych powyzej chlopaki ze produkcji uciekna
7
ALBATROS 2015-09-17 18:10:15
duda pozwalnial ludzi i zostawil goscia ktory nic nie potrafi robic tylko wali z ucha hhehe znowu potrzubuja ludzi bo trzeba robote podgonic i znowu zwolnia szkoda czasu na ta firme!!
tores 2015-09-18 17:08:50
slyszalem tez kilka miesiecy i zwalniajaa nie wartoo
Janek 2015-09-21 13:06:36
Nie do końca zgodzę sie tymi opiniami. Pracuje na produkcji od 2,5 roku jak wielu moich kolegów. Z pracy wyrzucani są ci którzy nie pracują, kradną lub piją.
3
olo 2015-09-28 22:45:26
nie dajcie sie nabrac ostatnio zwolnili 30 ludzi po to zeby zalepic jakis kryzys teraz znowu przyjmuja idzie zima znowu bedzie kryzys znowu bo zima ,poleca najmniejsi stazem jak macie lepsze propozycje omijajcie ta firme lukiem...
3
TO JA 2015-11-16 20:51:25
Pozdrawiam...kierownika Krzysztofa...
4
FlinstoneDuda 2015-11-30 14:29:37
Byłem widziałem. Duda to jest pasztetowa i to akurat pasuje do pseudo kierownika.
- brzuch mu rosnie od ciasta,
- przycina kase na kursach (suwnica),
- kłamca (obiecał przedluzenie umowy, kolega zrezygnował z etatu w wojsku, a ten pajac uciekł na zwolnienie i zostawił wiadomość ze nie ma przedłużenia umowy),

była tez sytuacja ze zginęły wkrętarki, ten idiota od razu przekalkulował i rzucil cene 1500 zl za wkretarki. Co sie okazalo 2 wkretari kosztowaly 800 zl. Widocznie mu pieniedzy za malo i jest pazerny jak "baba na trzy cytryny".

Prezes fajny gość młody i można brać z niego przykład, młody łeb a plan na firmę znalazł dobry. Ale Panie Szejny obudź się i wypier... mongola z tego stołka.
Goust 2015-12-01 21:56:17
Masz rację przyjacielu:-) ...Panie Szejny...niech Pan do badań okresowych,do badań wstępnych do pracy dorzuci.......badania psychologiczne pracowników(pomysł na innowację,moją!!!)Powiem,a raczej napiszę....sramy w własne gniazdo koledzy!!!Piszesz i narzekasz,a sam nie wiesz kim jesteś w tej fabryce,być może byłeś,ale pewne jest,że jesteś nieudacznikiem!!!!!!Psychopenisem!!!Pracuję w tej fabryce,a Ty mnie obrażasz wypisując o przekrętach'Dudy...jesteś zajebistym pseudo
Rutkowskim.Aniołem kierownika Dudy nie jestem,ma swoją rolę w tej firmie,spełnia ją dobrze,a ostatnio nawet jeszcze lepiej.Piszesz o kursach na suwnice...,o koledze z wojska,który rzucił etat dla Procyonu...o wkrętarkach...tak naprawdę masz problem z sobą...mam propozycję dla Ciebie ,idz'szukać szczęscia w Pacanowie,pewnie je tam znajdziesz:-) :-) :-) :-) :-)
2
..... 2015-12-06 18:54:03
Kierownik jest spoko gościu,ktoś chce mu zaszkodzić i kopie mu dołki wypisując pierdoły,może ma ochotę wskoczyć na jego miejsce.Ja też zrobiłem uprawnienia na suwnice za jego pośrednictwem,nie narzekam,umówił mnie na kurs,ogarnął cały temat,a płaciłem nawet z opóznieniem tylko instruktorowi,oczywiście za zdany egzamin.
1
krytyk :0 2015-12-24 13:57:30
Spoko ciekawe z której strony ... Osobiście powiem jedno zarobki mogą być, trochę przesadzają z odpowiedzialnością pracownika za poszczególne prace ale to chyba wszędzie tak jest, atmosfera między Pracownik-Pracownik świetna, dalej to już przepaść Pracownik-Kierownik ... przypierdala się przyłazi patrzy się w projekt i tak na prawdę gówno wie co w nim jest i swoje jakieś dziwne "No panowie Dawać Dawać" metry to wasza premia itd... itd ... cały czas łazi tylko zobaczy że stoisz to już sapy... co do brygadzistów no mogą być osobiście Rafał dawał sobie najlepiej radę z tych ciołków... nie no faktycznie z rana jak się przyjdzie do pracy po sprawdzeniu obecności paru ludzi w tym brygadziści przesiadują w jadalnie tak no około godzinki :) przerwa to podstawa dobrej pracy a tak to może być tyle, jeśli chodzi o poprzednie komentarze to fakt kurs na suwnice za 900zl to lekkie zdzierstwo skoro można zrobić taki sam kurs za 400 zl a z tego co mi wiadomo suwnica która jest na dworze nie ma przeglądu z UDT a i tak przy niej pracują :)
bydlak 2016-01-06 16:34:20
HEHEHHE widze zo owieczki wkoncu zaczely mowic ludzkim glosem!! dopuki duda tambedzie atmosfera bedzie negatywna tyle chlopakow oszukal na godzinach z budowy szkoda gadac!! najlepiej jak podchodzi np okna bierze papiery i udaje ze zna temat a wogole nie czai nicc!!hehehe typowy beton krzyk i zastraszanie idiotaa
miły kolo 2016-02-01 17:37:20
Dziś dzień przeleciał całkiem miło w spokojnej atmosferze czemu?? nie było pana Dudy :) i metry poszły dziwne? nikt nie łazi jak ta menda nie truje dupy. swoim zachowaniem zniechęca ludzi do pracy... a jeszcze trochę to każdemu do dupy nadajnik GPS przyczepi żeby wiedzieć ile kto stoi. co do suwnicy to no prawda boli panie Duda
4
Nick 2016-02-03 10:16:10
hahaha Co tu się w ogóle wypisuje załamka po prostu nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Jak wam wszystkim tak źle to czemu się w końcu nie zwolnicie ``wybitnych`` specjalistów potrzebują wszędzie. Wg mnie praca jest ok, ciekawa i czasem trzeba się wykazać kreatywnością i myśleniem po prostu, nie ma tej znienawidzonej monotonii, a atmosfera jest taka jaką sami sobie stworzymy i co najważniejsze to jak na dzisiejsze realia stargardzkie zarobki są całkiem przyzwoite. W firmie faktycznie są podejmowane decyzje, które czasami ciężko zrozumieć i faktycznie kuleje organizacja miedzy poszczególnymi komórkami, i dopóki WSZYSCY nie zrozumieją że CAŁA firma pracuje na efekt końcowy no to nic się nie zmieni w tym temacie- firma jest jeszcze stosunkowo młoda więc miejmy nadzieje że będzie tylko lepiej. Co do Dudy bo temat widzę przewijany kilkukrotnie, wydaje mi się że ktoś tu ma aspiracje kierownicze hehehe i nie wie jak się wybić w pracy to najlepiej obsmarować kogoś na jakimś ``śmiesznym forum`` i nie wiem łudzić się że poleci a wtedy hmmmm ja zajmę jego miejsce i będę przykładnym kierownikiem :D przecież on jest taka samą marionetką jak my, tylko że trochę wyżej. Pozdrawiam normalnych
2
fc 2016-06-21 21:02:23
Pozdro...dla naszych z FANFOODBOL-FC Procyon
1
Zostaw swoją opinię o Procyon Inwestycje Budowlane - Stargard Szczeciński
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Procyon Inwestycje Budowlane