SysTell S.C.

Poznań

Opinie o SysTell S.C.

janek 2013-12-04 16:11:18
Firma ok gorzej z Panem Marcinem, lubi się wyżywać na ludziach a [usunięte przez moderatora] to jego sposób radzenia sobie problemami, pracownikami, ma widocznie problemy ze sobą bo jak sobie coś zmyśli to na stałe już mu tak pozostaje, w dodatku każdego próbuje siłą do tego przekonywać, fachowo to się nazywa schizofrenia i urojenia. Bardzo lubi znieważać pracowników[usunięte przez moderatora].
8
przemo 2014-06-25 18:10:38
Powyższa opinia bardzo słuszna, słyszę na okrągło od ludzi(usunięte przez administratora)
4
student 2014-07-06 09:00:59
Himalaje tupetu i bezczelności, chociaż nie wiem czy to trafne słowa którymi można opisać tą sytuację.Sys Tell organizuje PRAKTYKI DLA STUDENTÓW ZA DARMO !!
Przy czym wymagania co do wykształcenia zawodowego i praktyki dla osób które mają tam chapać jak osły są znacznie wyższe niż pracowników etatowych. To się nazywa "polskie" perpetuum mobile ... Mieć pracownika doskonale wykształconego który ciągnie projekty w taki sposób że właścicielom firmy opada koparka i to ZA DARMO !!! I niech się cieszy że w ogóle może do pracy przychodzić ... Ja myślę że za to że student może odwalać kupę roboty to powinien jeszcze zapłacić .... po prostu polska paranoja ;-(
8
niki 2015-10-14 21:30:56
Kim jest Pan Marcin i czy nadal tam pracuje?
student 2015-12-04 10:40:22
Pan Marcin... to szef - wlasciciel.
al 2016-05-04 14:26:39
Pracowałem z Marcinem jeszcze za czasów Ka2. Stare dzieje. Większych odchyłów nie zauważyłem. Ale tak jak napisałem, to było dawno. Wiele się mogło zmienić.
2
krakers 2016-05-17 13:30:51
Poprzednicy - przesadzacie, albo wiele się zmieniło.
Atmosfera w pracy bardzo przyjemna, dużo spotkań integracyjnych, mili ludzie i dobre kontakty z szefami.
Wystarczy tylko chcieć współpracować i potrafić się dogadać.
Tom 2016-05-17 16:32:30
Ja pracuję tutaj od dwóch lat. Dzisiaj zrobiło się głośno w firmie na temat tych negatywnych komentarzy. Szczerze powiem, że teraz sobie przypominam, iż sam jeden z nich czytałem przed podjęciem pracy. Na rozmowę kwalifikacyjną jednak przyszedłem a wątpliwości przeszły na pierwszym spotkaniu. Do dzisiaj panuje życzliwa i wesoła atmosfera i naprawdę nie wiem skąd się biorą pełne goryczy wpisy.
2
pawo 2016-06-03 08:52:20
Pracowałem tu ponad trzy lata. Jak dla mnie było ok. Dobra atmosfera, fajne projekty.
Andreas 2016-06-17 10:47:05
Potwierdzam, fajna współpraca, ciekawe projekty i wyzwania, firma jest bardzo nastawiona na rozwój pracowników, liczne szkolenia, hitem jest ostatnio nasz chillout room :) Wystarczy wejść na stronę SysTell i poczytać aktualności by zobaczyć jaki klimat jest w firmie.
Michaiłow z Pułtuska 2016-12-08 12:36:21
Jak słyszę o tej pseudo firmie to mi się źle robi. Panu Marcinowi słoma z butów wychodzi - traktuje innych ludzi z pogardą i wyższością! Pamiętam jego i jego "przyjaciela" wspólnika jeszcze za czasów gdy SysTell miał siedzibę na ul. Łacina. Podobno już na studiach spędzali dużo czasu razem. Generalnie odradzam tego pracodawce nawet tym, których zaprosili na rozmowę - strata czasu!
2
M 2016-12-08 16:21:16
To nie jest zadna pseudo firma. Nie rozumiem dlaczego NIEKTORZY ludzie są tak źle nastawieni. Czysta zazdrość ze komuś coś się udało.
1
Zostaw swoją opinię o SysTell S.C. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SysTell S.C.