Olbud Jerzy Olchawski

Warszawa

Opinie o Olbud Jerzy Olchawski

Małgorzata 2014-11-20 17:39:34
pracować nie pracowałam, ale współpracowałam i jedyne co mogę powiedzieć, że Jerzy Olchawski to zwykły oszust i złodziej
3
Andrzej 2014-12-17 11:55:18
Tak jak opinia powyżej - oszust i złodziej. Nie wywiązuje się z zawartych umów itd itp. Nie polecam współpracy z tym pseudo przedsiębiorcą !!!!!!
2
Oszukany 2014-12-17 16:24:24
Kręt,złodziej i oszust jakich mało-uwaga działa pod szyldem Amaro!!! Firma pseudo,tak jak piszą inni.Mało powiedziane NIE POLECAM-OSTRZEGAM!!!
2
jola 2014-12-18 12:32:47
Uwaga :(usunięte przez administratora) nie płaci swoich zobowiązań.Nie polecam do współpracy.
2
Przekręcony 2014-12-18 20:46:40
Bardzo proszę uważać na największego oszusta z Sądeczczyzny.Przekręca bez skrupułow,nie patrzy że ktoś powierza mu ostatnie pieniądze lub z kredytu.
Jerzy Olchawski z Korzennej.
2
tadeusz 2014-12-20 13:17:21
Pajac i kupa kręta.Ile to juz firm miał?Ilu ludzi przez niego płacze?
2
ADAM 2015-04-23 11:43:43
a gdzie jerzy olchawski ma teraz swoją firmę?
czy on nadal cos produkuje ? okna, drzwi?


pilnie poszukuje do niego kontaktu, a najlepiej moge sie z nim zobaczyc twarza w twarz, posiada MOJA wlasnosc i nie chce zwrocic
2
Kameleon 2015-12-26 20:03:16
Jak takie ścierwo jeszcze może chodzić po ziemi?!!!Ale to wszystko jest do czasu.Na niego też przyjdzie kolei i czas.I będzie gryzł ziemię.Za te wszystkie ludzkie krzywdy które wyrządził ludziom.Pracowałem w byłej już firmie OLBUD.I ten burak z Korzennej wisi mi jeszcze kasę za dwa miesiące.Nikomu nie polecam tego TYPA.Chroń Nas Wszystkich Boże od takich padalców..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
iki 2016-01-02 20:40:57
jedź do korzennej
Kkkkkkk 2016-09-18 22:20:34
Za to ja pracowalem kilka lat temu i nigdzie nie udało mi się zarobić tak dobrze. Wypłata była solidna, na czas. O premiqch które dostałem nie wspomne. "Będzie gryzl ziemie" zyczycie człowiekowi źle bo w pewnym momencie podwinela mu się noga i nie udało mu się szybko wyjść na prosta? To co pisza w internecie oraz podawali w radiu i tv jest kolejna nagonka pseudo dziennikarzy którzy szukają sensacji tam gdzie jej nie ma. Dla mnie to uczciwy człowiek który wiele mi pomógł.
Zostaw swoją opinię o Olbud Jerzy Olchawski - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olbud Jerzy Olchawski