Bormech Sp. z o.o. PPH

Charnowo

Opinie o Bormech Sp. z o.o. PPH

andrzej 2012-03-28 17:07:08
moje zdanie jest takie że w firmie BORMECH Charnowo 3 jest wyzyskiwanie ludzi, wielkie oszustwo,stres,nerwy,zarobki poniżej krytyki,a ludzie szkoda że ich ziemia święta nosi itd.Że w ogóle jeszcze istnieje to paranoja.
cyryl 2012-04-20 20:30:22
Moja opinia o firmie Bormech jest jak najbardziej pozytywna. Mimo ze w ostatnim czasie zwiekszyla sie dyscyplina,noi to ze przyszedl do nas [usunięte przez moderatora].Nie zgadzam sie zeby to oboz pracy,przeciesz nikt nasile nie kaze pracowac w Bormechu,a wiem co mowie bo nie w jednym zakladzie pracowalem.
Małgorzata 2012-06-11 14:06:42
andrzej - 2012-03-28 17:07:08

moje zdanie jest takie że w firmie BORMECH Charnowo 3 jest wyzyskiwanie ludzi, wielkie oszustwo,stres,nerwy,zarobki poniżej krytyki,a ludzie szkoda że ich ziemia święta nosi itd.Że w ogóle jeszcze istnieje to paranoja.
HM, W FIRMIE JEST 8 ANDRZEJÓW. CIEKAWE KTÓREMU Z NICH TAK SIĘ NIE PODOBA I KTÓRY JEST TAKI ODWAŻNY, ŻEBY ANONIMOWO OBRAŻAĆ LUDZI? MASZ COŚ DO LUDZI Z FIRMY TO PRZYJDŹ I POWIEDZ TO W OCZY,A NAJLEPIEJ ZNAJDŹ SOBIE INNĄ, LEPSZĄ PRACĘ. POWODZENIA.
współpracownik 2012-06-11 14:08:05
cyryl - 2012-04-20 20:30:22

Moja opinia o firmie Bormech jest jak najbardziej pozytywna. Mimo ze w ostatnim czasie zwiekszyla sie dyscyplina,noi to ze przyszedl do nas [usunięte przez moderatora].Nie zgadzam sie zeby to oboz pracy,przeciesz nikt nasile nie kaze pracowac w Bormechu,a wiem co mowie bo nie w jednym zakladzie pracowalem.
Kto to jest [usunięte przez moderatora]k?
gruby 2012-06-28 18:50:52
Co ty wiesz kolego o życiu i pracy. Jak dla mnie firma z Charnowa dobrze prosperująca, jak na Słupskie warunki pensja ok, wypłata zawsze na czas, atmosfera coraz lepsza, czasami trzeba nadgonić z robotą ale wyzysk i obóz pracy? nie powiedział bym. Pozdrawiam
1
krzyzak 2012-09-18 19:00:53
To zakład dla ludzi co chcą pracować. Leniów nie tolerują :P to jest chyba sprawiedliwe dla innych pracowników z tą samą płacą
Zostaw swoją opinię o Bormech Sp. z o.o. PPH - Charnowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bormech Sp. z o.o. PPH