Kolpax Sp.j. Sprzedaż Części Samochodowych

Pruszków

Opinie o Kolpax Sp.j. Sprzedaż Części Samochodowych

a 2011-11-13 14:15:41
polecasz jak byś tam pracował, a tylko gdzieś słyszałeś?
Emiliam W 2012-05-22 23:23:30
Ale bzdury, praca w tej firmie to śmiech na sali, części motoryzacyjnych jak na lekarstwo szczególnie jeśli chodzi o dostępność od ręki przez co klienci się skarżą, szefowie to niezłe [usunięte przez moderatora], fili lublin sosnowiec nie odwiedzają wogóle, nie maja pojęcia co tutaj się dzieje. Kierownik fili traktuje firme jak prywatny folwark. Najważniejsze nie mają pojęcia co sprzedają pracownicy nie kompetentni samouki. pozdrawiam wszystkich co się przewineli przez to bagno.
6
ja 2015-12-01 09:08:52
Zgadzam się. Jak widzę minęło wiele czasu a firma bez zmian. Tragedia. Zarząd po zmianie jeszcze mniej kompetentny. Pozdrawiam.
1
robi23 2016-01-03 11:00:16
tak, zgadzam się z poprzednikiem, niestety też miałem przyjemność przewinąć się przez tą firmę, dramat , tragedia, o co do umowy - szkoda gadać, Zarząd?jaki tam jest zarząd?śmiech na sali, bez pojęcia w ogóle...
Najgorszemu wrogowi , nie polecam tej firmy
1
008 2016-01-03 22:33:38
Witam niestety praca w każdej firmie wymaga własnego zaangażowia i chęci to jest sukcesem a nie przyjść i podpierać ściany i pisać bzdury , bo mi się należy sami pracownicy doprowadza do sytuacji która panuje w danej firmie poprzez swoje lenistwo krótkomówiąc ja nie muszę to nie jest moim obowiązkiem brak jaj takim ludziom po prostu.
1
sufler 2016-01-03 22:43:59
Tobie do pracy nie jest potrzebny zarząd tylko chęci ale jak się ma dwie lewe ręce to złoty długopis nawet nie pomoże.
2
gosc 2016-01-30 07:37:28
Witam potwierdzam powysze negatywne opinie o tej firmie,to co oni proponuja mam na mysli(umowe i place)to zenada.Umowa zlecenie 1300 zl na reke,nawet najnizszej krajowej nie proponuja odradzam wszystkim szukac tam pracy ale tym firemkom malym pis sie juz pomalu dobiera beda musieli ludziom placic 12 zl na godzine od umowy zlecenia.
1
niedoszly pracownik 2016-02-17 18:03:04
Witam kiedys bylem na rozmowie w sprawie pracy w Sosnowcu jak weszlem do srodka to zobaczylem 3 regaly na kzysz za biurkiem stal wielki cwaniak ktory mi proponowal jalmurzne placowa okolo 1300 zl i to ma byc hurtownia motoryzacyjna (smiechu warte)omijajcie ta firemke z daleka .
1
Zippo 2016-06-10 07:46:31
Jeśli w tej firmie potrzeba pracownika to tylko dlatego że poprzednik się zwolnił albo został zwolniony bo miał tego dość. Liczą że każdy następny będzie pracował za 400 mniej. Wszystko w tej pseudo firmie jest na zasadzie drutowania , klejenia kropelką i łapania na trytytki . Omijać z daleka, nie tykać nawet kijem!
1
xxx 2016-09-16 20:41:27
tragedia nie polecam nawet szkoda słów....
1
x 2016-10-07 13:47:56
Nie wnikając w szczegóły. NIE POLECAM.
Zostaw swoją opinię o Kolpax Sp.j. Sprzedaż Części Samochodowych - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolpax Sp.j. Sprzedaż Części Samochodowych