Dg Krystyna Gancarczyk

Wieprz

Opinie o Dg Krystyna Gancarczyk

ma.g 2016-01-18 17:08:51
Oj łamiecie przepisy łamiecie, nie pisze tu o "psinie" ale o innych produktach ktore wozicie , a potem zamiast zalatwiac sprawe jak nalezy sprzedajecie na lewo odpady najace sie np do utylizacji, ale jak to mowia kto nie ryzykuje teb nie ma a skoro P.darek(bo o zonce nie wspomne) narzeka na wieczne braki to czyms musi nadganiac .... US,PIP,PIS DLUGO BY WYMIENIAC ALE WYSTARCZY KILKA Z TYCH INSTYTUCJI by jednak troszke sprawiedliwosc dala górę!!:)
3
bzyk 2016-01-18 17:14:53
Nie dosc ze pajac to chyba malo inteligentny i naiwny , chwalić sie wszystkim takze tymi sprawami z ciemnej strefy wtedy gdy wypije z kims kieliszka, oj doigra sie doigra w koncu zasiadzie przy stole z kims nie odpowiednim:)
2
ojojoj 2016-03-19 16:59:28
Doszły nasz sluchy o zekomym wyludzeniu odszkodowania za cysterny .... a to jest karalne ...trzeba się tym zająć
1
bobek 2016-03-20 20:21:10
Oj calkiem prawdopodobne, w koncu kto nie kombinuje ten nie ma :) To nie jest jedyne kombinatorstwo tej pożal się Boze firmy:)
2
gruby 2016-03-21 12:56:47
panowie a moze tak o zalegle ryczalty powalczyc? :) w koncu nam sie naleza
2
P I S 2016-03-25 07:48:48
Dlaczego zmuszacie kierowcow do wyciagania karty z tacho i rozladunek lub zaladunek odbywa sie na out????Twierdzicie ze to zgodne z przepisami????Smiechu warte
3
Zadowolony 2016-04-09 16:50:31
A prawda jest taka:
- trzeba rzeczywiście zapier.....
- zarobki : niektórzy maja 8 z przodu., ja nie:) teraz miałem 7,1Czy to dużo, czy mało? Pewnie zaraz sie znajda tacy co powiedzą ze zarabiaj w innych firmach 10 :)
- pieniądze zawsze na czas a nawet 1,2 dni wcześniej. Nie pamietam żeby było inaczej
- atmosfera: mi odpowiadaj
- samochody: większość nowe, a jedynie dwa Actrosy 3letnie
- obciążenia: nie słyszałem żeby kogoś obciążyli. Jak uszkodzisz samochód lakier wgniecenia otarcia to tak
- kasa za dniówki a nie za km
A te wszystkie poprzednie teksty z tego co wiem i widać pisze jeden i ten sam "sofer" którego znam a który za mną nie przebada. Z tego co słyszę to już niedługo popisze bo założyli mu o to sprawę na gruuuuuuuuuuuuba kasę.
Jak ktoś ma dalej dylemat co jest prawda to najlepiej zadzwonić do kierowców którzy tu pracują. Dzwoniąc do biura bez problemu można takie numery dostać.

3
Dupochlast 2016-04-10 19:56:39
Super,w końcu wyjdzie wszystko na jaw
2
Arbuz 2016-04-17 22:10:17
Szefowie postrzegają nas jak złodzieji bo oceniają nas przez pryzmat siebie, dziwne systemy płac, a najniższa krajowa to jest za 40 godzin pracy tygodniowo, delegacje których nie widzimy ale szef w papierach je rozpisuje i jeszcze zarabia na nas, brak dodatków za godziny nocne itp. itd, niech ci złodzieje sami jeźdzą, zarobki są żałosne i zapewne szefowie dziwią się jak można za takie ochłapy żyć, więc wedle ich widzi misie my to złodzieje, niech płacą należycie, ale tu Polska i nigdy nie będziie tak jak w prawdziwej europie bo polski szef to złodziej i krętacz nastawiony na szybki zarobek
3
Xxx 2016-04-18 07:38:18
Nie nadymaj się tak,bo lezysz i robisz pod siebie
3
MGR 2016-04-28 14:06:12
A może żal Ci dupę ściska, że odszedłeś z tak dobrej i wartościowej pracy, gdzie nie dość, że dobrze się zarabia to jeszcze żyje dobrze z właścicielami?? Moim zdaniem są bardzo pomocni i pracowników traktują dobrze, nie tak, jak w innych firmach jak potencjalnych wrogów. Jak Cię nic w życiu nie cieszy to idź się powieś a nie zatruwaj innym życie i siej zamęt. Pamiętaj, że karma zawsze wraca. Żeby uciąć spekulacje to nie jestem zatrudniona w DG ale widujemy się codziennie. Kierowcy raczej chodzą uśmiechnięci więc wygląda na to, że są zadowoleni. Zaden wkurzony nie przyjechał, żeby właścicielowi obić to i owo. A wynagrodzenia są płacone terminowo za co mogę ręczyć bo widzę. Więc przestań marnować energię na pierdoły zajmij się pracą bo wyglądana na to, że długo już nie możesz jej znaleźć i najwidoczniej Ci się nudzi. Pozdrawiam serdecznie!
1
Tak 2016-04-28 22:26:46
Do MGR
Ktoś to podpisuje się MGR a używa zwrotów typu "żal Co dupe ściska" bądź "idź się powies" jest naprawdę mało wiarygodnym źródłem informacji jako ktoś niesamowicie niedowartosciowany i zajęty cudzymi problemami. Również pozdrawiam i życzę, aby poziom intelektualny osiągnął pożądane przez Panią MGR.
2
MGR 2016-04-29 09:23:39
Dziękuję za analizę psychologiczną. Niestety nie trafiłeś :)
1
kierowca 2016-05-16 19:38:31
Gruba sprawa założona za co? Za opinie które można wystawiać bo one po to są? Ciekawe jak pani G.byla na macierzyńskim to dawała swoją kartę a to udowodnić można i wtedy zonk...co ona jeździła? Czyli oszukala państwo. Albo albo.
3
Sokzburaka 2016-05-18 14:47:17
No prosze,nastepny dowod na to kim jest pan d.
3
××× 2016-05-26 16:01:09
A jak by szefowa karty nie dała to byś stał kurwo na przystanku i becal serię ja do domu chce teraz kurna każdy mądry idź do Niemca za 3000 euro jeździć a po parkingu będziesz chodził I pytał kolego niemasz fajki poczestowac?
q 2016-06-12 10:12:44
Lepiej o fajkę pytać niż robić świństwa twego pokroju zlamasie, nie pij w święta bo to nie przystaje i komórkę zmień sobie na lepszą bo piszesz jak pokraka jaka jesteś
5
Sokzburaka 2016-07-01 22:17:09
Po pierwsze kurwo jakbym u Niemca robił to napewno o fajkę bym się nikogo nieprosil,po drugie nie pale.Twoj czas nadchodzi
4
Sokzburaka 2016-07-16 04:42:05
Super firma dziad,super szef złamas,mają z 11 zestawów,płacą niby do 9 tys,a ostatnio zwolnilo się kilku normalnych kirowcow,reszta to pseudo kiermany
4
Smutna prawda 2016-07-26 18:09:52
Kim Dżong Darek,słodzi propagandowo kierowcom żeby się tylko nie zwalniali,doraźnie wygłasza "wiekopomne" mowy jakich cudownych kierowców ma żeby tylko nikt się nie zwolnił,a potem jak i tak nic z tego nie wyjdzie ,to trudno,ważne że w danej chwili dawał gwiazdkę z nieba, a nowy pracodawca już nie jest zainteresowany.I tak to się kręci w DG,mądrzy uciekają,reszta potrzebuje czasu,chyba że brakuje im odwagi i smakuje pochwalna wódka.
4
Lekarzyna 2016-07-31 15:32:53
Zastanawiające to jest,hm...Otóż poświęciłem chwilę wolnego czasu i przeczytałem opinie o kilku firmach, które miały to szczęście, znaleźć się na celowniku forumowiczów. Wniosek nasuwa się jeden: Boże dzięki, że stworzyłeś internet!!! Jak bardzo bylibyśmy nieszczęśliwi, gdybyśmy nie wiedzieli, jak bardzo sfrustrowane jest społeczeństwo. Jak bardzo cierpi i jak wielkiego nakładu pracy wymaga.
Internet to chmura, w której jest czas i miejsce, aby zrzucić całe odium, by dać wyraz swoim niepokojom, by znaleźć zrozumienie. Boże, dzięki ci za to!!!
Przecież ogólnie wiadomo, że nawarstwiające się jednostki chorobowe wymagają terapii, wysłuchania przez wykształconych interlokutorów, przeprowadzenia wnikliwej psychoanalizy etc...
Gdzie, jak nie w wirtualnym świecie, można o tym wszystkim opowiedzieć? Przecież wizyta u psychoanalityka wymaga nakładów finansowych i ODWAGI.
Tak! Odwagi! Tak potrzebnej do założenia firmy, do jej prowadzenia, do życia nią.
A w internecie...no cóż , zgodnie z powiedzeniem:Za friko wszystko "nawtykom" - dajemy upust swojej nienawiści.
Jakie to szlachetne.I odważne! Jakie papieskie!
Boże, dziękuję za internet - mogę być anonimowy. Tym się leczę, to pomaga. Pomaga na brak argumentów, na nieścisłości, na kłamstwo i niedomówienia. I co najważniejsze, na tchórzostwo i brak chęci do brania spraw we własne ręce (dobrze że 500+ skutecznie się realizuje).
Ogólnie brakuje nam cywilnej odwagi, by przyjść, pogadać, dogadać, zarzucić, zrozumieć.... By porozmawiać...
Ale po co? Przecież się leczymy...Internetowo!!!!
Reasumując, wpisy pod DG TANK niczym nie różnią się od innych. Te i wiele innych forów "zaszczycają" osoby o podobnym toku rozumowania. Zgryźliwe, miałkie,tchórzliwe, małostkowe i mówiące w kółko: K...a, czemu nie ja? Czemu to nie moje? Też takie chcę!
Takie, które nie widzą własnych błędów i wypaczeń.
Czasami tylko zaglądają tutaj postacie
1
Lekarzyna 2016-07-31 15:38:01
cd. Lekarzyna:
Czasami tylko, zaglądają tutaj postacie bardziej inteligentne! Niestety tylko po to , by swym "roszczeniowym" mężom, powstawiać przecinki w odpowiednich miejscach. I wytłumaczyć czym są zdania wielokrotnie złożone.
2
Pajac 2016-08-02 16:21:15
Niedoksztalcony weterynarz prowadzi firmę transportowa i prowadzi jak zawsze gierki psychologiczne.a zdlawieni niby lojalni kierwcy robią ci koło dupy.waski już leży i robi pod siebie ze strachu
5
onix 2016-08-16 18:06:40
Próbuje swoich sil we wszystkim na wszelkie mozliwe sposoby, przeciez byly tez sklepy miesne ale zbankrutowaly wiec teraz ma szanse wykazac sie w tej dziedzinie ale tylko teoretycznie bo praktycznie firma z powyższej przyczyny nie jest jego bo gdyby byla to juz dawno przestala by istniec z powodow finansowych :) Zapal do kombinatorstwa i oszustwa ma dobry to trzeba przyznac, nie jeden dawno by juz zrezygnowal .... o chyba ze ponosilby minimalna wrec znikoma odpowiedzialnosc :)
4
Arbuz 2016-09-25 08:11:17
"Gwarantujemy punktualność jak również tak zwane : „EXPRESOWE KURYSY” podczas których zaangażowane są podwójne obsady kierowców pozwalające na to , żeby samochód praktycznie przez 7 dni nie zatrzymywał się expresowo podążając do celu".Zapomnieliscie dodać że bez karty w taho.
Zostaw swoją opinię o Dg Krystyna Gancarczyk - Wieprz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dg Krystyna Gancarczyk