Gama Agencja Zofia Osak

Lublin

Opinie o Gama Agencja Zofia Osak

Tomasz 2015-09-07 19:31:46
oszukują ludzi niedopowiadając do końca co dane ubezpieczenia zawiera a jedynie skupiają się na cenie na niekorzyść klienta. nie polecam niomu
Wiola 2015-09-10 07:32:42
Właścicielka dba wyłącznie o swój interes sprzedaje ubezpieczenia po taniości a jak coś się stanie to grosze odszkodowania... przykre
1
była klientka 2015-09-12 21:10:54
ubezpieczyć można się jak najbardziej tylko czy warto... wszystko kręci się wokół jak najniższej składki dla klienta a jak najwyższej prowizji dla firmy
madzia 2015-09-19 14:14:34
ogólnie biuro ubezpieczeń jak biuro ubezpieczeń... ale mniemanie właścicielki o sobie to już.. kosmos :)
3
Ela 2015-11-21 14:31:11
Ta ubezpieczalnia to pomyłka tak samo jak właścicielka... oszustka - sprzeda polisę zawsze z korzyścią dla swojego portfela!
samotna 2016-01-09 17:52:43
podtrzymuję opinię powyżej - jakaś kontrola powinna się zainteresować tą firmą!
Izydor 2016-02-21 07:32:50
Jaki właściciel taka firma i taki a nie inny system pracy mają nakazany pracownicy. Jeżeli właściciel każe oszukiwać ludzi na polisach to tak też robią!
Kinga 2016-03-18 06:48:21
Ubezpieczyłam u nich gospodarstwo rolne składka roczna była nie mała bo ponad 500 zł. Jasno mówiłam iż zależy mi też na ubezpieczeniu NNW dla mnie i męża! Wykupiliśmy polisę Pani zapewniała że to doskonały wybór! Doszło do wypadku straciłam dwa palce podczas pracy w gospodarstwie.... i co się okazało... NNW jest ale wyłącznie dla osób trzecich niebędących właścicielami gospodarstwa...
popieram opinię powyżej że sprzedają polisy tylko z korzyścią dla siebie!
Kasia 2016-03-20 10:27:19
Dziewczyny w biurze wyszukaly dla mnie wiele ofert na OC i AutooCasco i wspólnie wybralysmy najbardziej korzystne ubezpieczenie. Kilka miesiecy pózniej mialam stluczke i zadzwonilam od razu do biura na komórke. Pani Zosia od razu odebrala, bardzo mi pomogla i poinformowala co robi. Szkoda takze zostala zlikwidowana bardzo szybko.
Maciek 2016-04-09 19:29:38
Zakupiłem tam OC swojego samochodu - nie ukrywam że zależało mi na tym aby składka była tania. I faktycznie była konkurencyjna. Zdziwienie moje zaczęło się dopiero gdy miałem stłuczkę i zacząłem czytać polisę... okazało się że mam dziecko a przecież jestem kawalerem i jeszcze kilka ciekawostek! Więc biuro to wprowadziło celowo w błąd zakład ubezpieczeń? dziwne rzeczy!
filip 2016-12-08 19:32:48
zgadzam się z opiniami powyżej, dbają jedynie o własny interes a mało o klienta który ma podpisać polisę nie dobrą dla klienta a dobrą dla biura!
Zostaw swoją opinię o Gama Agencja Zofia Osak - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gama Agencja Zofia Osak