Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-30 09:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie poltora miesiaca na politechnice koszalinskiej kierowniczka to tragedia pozniej straszyla mnie ze wyplaty nie dostane na konto ta firma sie robi jak drugi ewmar koszalin poczytajcie sobie tam opinie ja ze swojej strony nie polecam
zdjecie uzytkownika
Bączek - 2014-03-05 22:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie w stu procentach z opinia powyzej.Firma Cerber to jest firma która nie wypłaca pieniedzy na czas a po drugie nie wypłacaja całości pieniedzy tylko czesc.Ja również nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)Ktoś sie pownien sie tym zajac jakas instytucja.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-07 17:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).NIE POLECAM!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-30 10:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nikomu nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-18 11:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najgorsza firma w której pracowałem, nie wypłacalna, zero kontaktu z prezesem, brygadzista niekompetentny..... NIE POLECAM, NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-24 17:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma tragedia najgorsza w jakiej pracowalem a za wynagrodzeniem czekam juz drugi miesiac niepolecam wspolpracy z panem Bakowskim
zdjecie uzytkownika
mail - 2015-02-27 09:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jakaś porażka.Ludzie w gumaikach mianują się prezesami tej pseudo firmy.Co miesiąc są problemy z wypłatą.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 20:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na miejscu pana Bakowskiego bym się wstydził wyjść na ulicę w tak dziadowskiej firmie nie polecam pracować nikomu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 20:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes firmy chodzi głowa w chumrach jeśli chodzi o kasę to nie odbiera telefonu
zdjecie uzytkownika
Zagan - 2015-06-22 20:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo





Tak poczytac posluchac jaka to firma współczuje tym ludzia którzy tam pracuja i się męcza z powod braku kasy maja dzieci rodziny a firma nie ma litosci bo oni maja a ludzi traktuja jak smieci

.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski
alert