Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski

Żagań

Opinie o Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski

anonim 2011-05-30 09:07:59
Pracowalam w tej firmie poltora miesiaca na politechnice koszalinskiej kierowniczka to tragedia pozniej straszyla mnie ze wyplaty nie dostane na konto ta firma sie robi jak drugi ewmar koszalin poczytajcie sobie tam opinie ja ze swojej strony nie polecam
Bączek 2014-03-05 22:49:57
Zgadzam sie w stu procentach z opinia powyzej.Firma Cerber to jest firma która nie wypłaca pieniedzy na czas a po drugie nie wypłacaja całości pieniedzy tylko czesc.Ja również nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)Ktoś sie pownien sie tym zajac jakas instytucja.
anonim 2014-04-07 17:52:36
(usunięte przez administratora).NIE POLECAM!!
1
anonim 2014-06-30 10:35:49
(usunięte przez administratora) nikomu nie polecam.
anonim 2014-08-18 11:35:26
najgorsza firma w której pracowałem, nie wypłacalna, zero kontaktu z prezesem, brygadzista niekompetentny..... NIE POLECAM, NIE POLECAM!!!
1
anonim 2015-02-24 17:45:38
Firma tragedia najgorsza w jakiej pracowalem a za wynagrodzeniem czekam juz drugi miesiac niepolecam wspolpracy z panem Bakowskim
1
mail 2015-02-27 09:12:07
Ta firma to jakaś porażka.Ludzie w gumaikach mianują się prezesami tej pseudo firmy.Co miesiąc są problemy z wypłatą.
2
anonim 2015-06-22 20:13:54
Na miejscu pana Bakowskiego bym się wstydził wyjść na ulicę w tak dziadowskiej firmie nie polecam pracować nikomu
anonim 2015-06-22 20:17:04
Prezes firmy chodzi głowa w chumrach jeśli chodzi o kasę to nie odbiera telefonu
Zagan 2015-06-22 20:46:47
Jestem bardzo





Tak poczytac posluchac jaka to firma współczuje tym ludzia którzy tam pracuja i się męcza z powod braku kasy maja dzieci rodziny a firma nie ma litosci bo oni maja a ludzi traktuja jak smieci

.
1
gg 2015-10-27 22:29:33
problem z wypłatą
2
Natalia 2016-03-07 14:55:40
Witam.
Bardzo chciałabym przeprosić Pana Wiesława Bąkowskiego oraz firmę Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski za publiczną obrazę oraz wulgarne słowa których użyłam w poprzednim poście.

Jeszcze raz Przepraszam.
Natalia.
2
Zostaw swoją opinię o Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski - Żagań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cerber Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiesław Bąkowski