Auto Części Robert Cyganek

Kraków

Opinie o Auto Części Robert Cyganek

markos 2012-01-06 10:25:43
Co za brednie! Totalne zaprzeczenie tego co tam się dzieje, czyli liczą się pieniądze właściciela, wyzysk, praca po godzinach za darmo, humory Pani Rity nie wspominając o niedostępności Pana (usunięte przez administratora)
1
zibson 2012-11-20 17:07:40
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.

Totalny brak szacunku dla swoich pracowników. Ciągłe ubliżanie przy klientach. Człowiek jest traktowany jak śmieć, nie mówiąc już o jakimkolwiek zaufaniu do pracownika. Praca w pełnym stresie, BIEGANIE za częściami - tak BIEGANIE, bo wszystko trzeba robić \"szybko, szybko\". O spokojnym zjedzeniu nawet jednej kanapki możesz zapomnieć. Idąc na urlop wysłuchasz się, że Ci nie zależy na pracy, nie mówiąc już o L4. Chorować absolutnie nie masz prawa. Wyzysk. Nadgodziny oczywiście nie płatne (średnio 11 godzin w miesiącu).
Ciągle zastraszanie, że Cię zwolnią.
2
karolmie 2013-08-13 19:23:01
Co za kity walicie w tej firmie jest super praca duze zarobki a przy okazji dbaja o pracownikow. Mowicie takie brednie tylko dlatego ze was wywalili za to ze nie tolerowali waszego lenistwa i howania sie za regalami . Sa tam super warunki do pracy. Nowy budynek jest suer i beda jeszcze lepsze warunki do pracy . Pan (usunięte przez administratora) jest bardzo mily i lubiany a pani(usunięte przez administratora)mimo humorow jest spoko.
1
zakrolsen 2013-08-13 19:26:19
Super praca polecam a tamci sa nie wdzieczni mimo tego iz za dlugo tam pracowali i sie obijali . Za duzo szans im dawali . Tyle osob chce w tej firmie pracowac . Super poprostu super.
samzin 2013-08-13 19:31:30
Ja jakos i praciwnicy terazniejsi tej firmy nie odczuwmy ze bys my byli zastraszani . Pan (usunięte przez administratora)wszystko tlumaczy spokojnie . Daja nam spokojnie wolne chociaz nie czesto je chcemy dlatego spokojnie dostajemy wolne a nadgodziny sa platne . Z chorowaniem tez nie ma problemu pan robert mowi zawszenie ma sprawy. Mila atmosfera . Naprawde polecam.
markos 2013-09-03 08:41:28
No proszę, nagle 3 pozytywne opinie w przeciągu 10 minut :) Ktoś tu nieźle ściemnia :)
dawidex 2014-02-02 13:45:12
ty ściemniasz , jestem teraźniejszym pracownikiem tej firmy dawid ;)
XXXXX 2014-02-15 15:30:18
Pracowałem i wiem co się tam dzieje,Nagle pozytywne opinie w odstępach 3 min. Chyba szefostwo usiadło za klawiaturą. Nie polecam tej pracy to co piszą koledzy wyzej w zadnym stopniu nie jest przesadzone,wrecz przeciwnie jest to ujete w bardzo delikatny sposób.
1
maniek10 2014-07-07 11:24:29
Jeśli chcesz się nabawić nerwicy, to polecam !
6
-*-(333) 2014-07-14 13:18:35
Zalosne , zostaliscie zwolnienie bo chowaliscie sie za regalami ! Jesli sie starasz maja do ciebie zaufanie i mozesz miec przerwy kiedy chcesz , soboty sa bardzo dobrze platne , kazdy ma swoje stanowisko , firma genialnie zorganizowana , wszystko poukładane na swoim miejscu a te nieroby piszace wyzej nie wiedza co mowia . Mimo ze jest wielki ruch co bardzo dobre jest dla naszych zadowalajacych zarobkow mozna sie posmiac a takze w kazdym czasie zjesc . Nadgodziny sa dobrze platne , jesli sie starasz . L4 zadowalajace rowniez . Bardzo polecam .
Albin 2014-07-22 16:15:45
hahahaha Maniek10, idealnie to ująłeś :)

Co do komentarza powyżej - no comment...
markos 2015-03-05 14:44:57
ladnie WAS wytresowali! liczy się szacunek a tam NIEMA!!!!!
były 2015-03-05 18:54:10
zgadzam się markos z Tobą
jacek rai 2016-04-21 00:30:13
Mylą sprzedawane częsci. Kupiłem filtry do auta po dokładnym podaniu detali: rok produkcji, model etc.. już trzeci raz - wcześniej były klocki hamulcowe.. a wcześniej tarcze..:/
byly2 2016-05-30 18:42:30
Dawid nie pitol glupot. Nie pamietasz jak marudziles ze spadasz gdzie indziej :)
Nowy budynek to wyzwanie dla biegaczy po filtry,sprezyny,amory ktore zamiast byc na normalnych wysokosciach to sa pod sufitem i bez drabiny nie zdejmiesz a z dolu odglosy "gdzie ta sprezynaaaaaa" Moze teraz jest lepiej ale byla masakra nigdy nie wyszedlem po 8 godzinach zawsze z 30 min sie przeciagalo :) Co do kasy to nawet spoko wszystko na papierze i podwyzki byly co jakis czas. Co do szacunku to zupelnie go tam brakowalo :) nawet na zone sie potrafil przy klientach wydzierac :)
Mirko 2016-10-10 22:04:41
Byly2, Przeciez dawid caly czas tam pracuje. Nie bylo go moze pol roju, wrocil z wawy i znow robi przy paczkah na gorze! Narzekal ale widocznie nie mial do czego wracac wiec wybral mniejsze zlo... Moim zdajiem to tylko kwestia czasu az sobie czegos nie znajdzie. Co tu duzo gadac... Nie polecam tego "miejsca" a raczej obozu pracy.
Ci ktorzy tam pracowali a raczej tyrali... wiedza jak jest! A bylo ich bardzo duzo! Chyba w zadnej firmie nie ma takiego przemialu, rotacji pracownikow ze wzgledu na bardzo zle warunkinpracy, beznadziejna atmosfere pracy i brak organizacji.
Zostaw swoją opinię o Auto Części Robert Cyganek - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Części Robert Cyganek