Noblesse Kancelaria Doradztwa Podatkowego

Poznań

Opinie o Noblesse Kancelaria Doradztwa Podatkowego

były pracownik 2016-10-04 22:33:42
Odradzam!!! Duża rotacja pracowników, zatrudnianie na najniższą krajową (oficjalnie), bezpłatne nadgodziny i pretensje jeśli wychodzisz punktualnie, bałagan w dokumentach, większość firm prowadzona nierzetelnie, na jednego pracownika przypada taka ilość pracy, która powinna być rozdysponowana przynajmniej na trzech, fatalna atmosfera, wyśmiewanie na forum z byle powodu...
10
Joanna były pracownik 2016-10-12 20:37:01
Jakość pracy i merytorykę stawiają na pierwszym miejscu: trudne testy aby się dostać na okres próbny ale i duża rotacja na etapie wstępnym, jeśli się ktoś już sprawdzi to praca na lata :) można się dużo nauczyć, fajna atmosfera, dbają o atmosferę i pracownikow;
6
Na szczęście już tam nie pracuje 2016-10-13 08:14:21
Zdecydowanie jakość pracy w tym miejscu nie jest stawiana na pierwszym miejscu. Testy rekrutacyjne a właściwie jeden test z otwartymi pytaniami jest bardzo prosty i obejmuje bieżące zagadnienia księgowe. Praca może i na lata jeśli komuś odpowiada najniższą krajową na umowie i nie opłacane w terminach składki ZUS. Rzeczywiście nauczyć można się dużo ale samemu bo nikt nie jest chętny do wytłumaczenia czy pomocy w czymkolwiek. Atmosfera jest taka że przez 8h niewiele się rozmawia, a kolejne odejscia czy zwolnienia pracownic sa przemilczane. Pozdrawiam i zdecydowanie nie polecam!
8
Katarzyna 2016-10-13 15:45:19
Pracowałam 4 lata musiałam ze względów zdrowotnych zrezygnować na jakiś czas. Dziękuję za wyrozumiałość i pomoc w tym trudnym okresie. Kancelaria ,właścicielka ,kadra zarządzająca bardzo wymagająca .Jesli jesteś lawirantem osobą nieuczciwą albo chcesz "wydoić" pracodawcę "studiując" konsekwentnie kodeks pracy... (bo nie umiesz sobie poradzić z własną karierą czy życiem bo masz kompleksy...) oraz przychodzić do pracy i udawać ,że pracujesz patrząc na zegarek kiedy wybije magiczna godzina i siedzisz w "blokach startowych" to nie miejsce dla ciebie.
Dzisiaj to czas ludzi operatywnych ,którzy chcąc coś osiągnąć w życiu muszą sami zweryfikować czy nadają się do pracy w firmach rozwojowych w których zawsze są wezwania i problemy bieżące do rozwiązania czy też nadają się tylko do skarlaconego obsmarowywania ludzi właścicieli firm którzy swoim sukcesesem i wielkością zasługują na szacunek. Dziś to czas upadku autorytetów , a czas ludu-ploretariatu łatwe oceny ,zawiść, prostactwo , nielojalność ,cwaniactwo ,mściwość a pokora to słowo archaiczne .Sama jestem pracownikiem więc piszę poniekąd o sobie jednak mam pokorę w sobie , staram się postępować uczciwie i brać przykład z tych którzy są autorytetami dla mnie i póki co nie mam potrzeby oceniania innych bo sama mam wady nad którymi staram się pracować by być kimś i patrząc w lustro z czystym sumieniem powiedzieć ,że warto w życiu być człowiekiem choć trochę przyzwoitym .Wiele widziałam i nasłuchałam się jakie dziś jest podejście ludzi (pracowników) do pracy i życia - rozczeniowe i to wszystko. Pewno opini negatywnych będzie wiele:) ale zastanawiam się jak takie portale niszczą słowo pracownik w oczach pracodawców .Sami sobie wystawiamy opinię takimi beznadziejnymi ,prymitywnymi wpisami. Zawsze prawda leży po środku. Jednak jesli chcecie znaleźć się po tej drugiej stronie prawdy to wystarczy zgłosić działalność gospodarczą i wziąć swój los we własne ręce.... jak zatrudnicie pracownikó
6
Agnieszka 2016-10-13 16:21:50
Noblesse- szlachetny, pokora, sumienie. Trzeba byłoby chyba spojrzeć do słownika języka polskiego i zapoznać się ze znaczeniem tych słów. W ustach właścicielki te słowa to tylko jedna wielka gra aktorska.
Oszustwo, zakłamanie i wyzysk to słowa, które idealnie pasują do tego miejsca pracy.
10
Katarzyna c.d. 2016-10-13 16:23:47
C.d. pracowników opłacicie wszystkie podatki pod warunkiem, że będziecie mieli dochód oraz składki zwłaszcza ZUS na czas ,przez okres przynajmniej jednego roku i przetrwacie to po co siedzicie w tych śmiesznych opiniach i marnujecie czas na wymyślanie "słowotoków" , na które dzisiaj w "necie" stać nawet największe miernoty.Odpowiedź nasuwa się sama.Ja wiele się nauczyłam w Kancelarii (łatwo nie było) dziś jestem samodzielna ,ponieważ udało mi się znacznie podwyższyć moje kwalifikacje za co dziś dziękuję tym, którzy we mnie uwierzyli i dali mi szansę oraz sprawiedliwą lekcję życia ... zawsze twierdziłam że ,żeby czegoś doświadczyć trzeba się samemu przekonać. Jak jesteście innego zdania to słuchajcie innych zwłaszcza tych ,którzy prezentują wątpliwe sukcesy okraszane " wielosłowiem" i życzę powodzenia zwłaszcza moim wrogom:). Ja ten czas wspominam bardzo pozytywnie ,dużo pracy ale wynagrodzenia co do dnia na czas, miła atmosfera choć sytuacji stresowych nie brakuje bo zespół liczny. W końcu to duża Kancelaria obsługuje poważne spółki i a wymagania właścicieli tych spółek ogromne.Można się wiele nauczyć zwłaszcza własnej organizacji pracy pod warunkiem, że jesteście do tego stworzeni...
Merytoryka na najwyższym poziomie . Wystarczy prześledzić karierę właścicielki - Wielki Szacunek dla Właścicielki i Kadry Zarządzającej.Dziękuję zwłaszcza za to ,że nauczyłam się wiele a przede wszystkim samodzielności i za to ,że mogę dziś się realizować w swojej karierze.Teraz nikt nie musi "prowadzić mnie za rękę" i czuję własną wartość :)Pozdrawiam Katarzyna
7
pokorny pracownik 2016-10-13 16:38:42
te słowa brzmią jak słowa właścicielki:) Winny się zawsze tłumaczy:) Szkoda tylko, że nie wspomniała o wynagrodzeniu pod stołem:)
8
Magdalena 2016-10-13 21:21:00
Brak podstawowych rzeczy dla pracowników:
- papieru do drukarki,
- segregatorów (jeden na miesiąc dla pracownika prowadzącego kilkanaście firm)
- karteczek, kopert,
- a nawet herbaty czy kawy - kawa dla klientów robiona jest z zasobów pracowników - tragedia!
Umowy na minimum reszta pod stołem.

Omijać szerokim łukiem!

A powyższy dłuuugi wpis ewidentnie brzmi znajomo ; )


8
Hania 2016-11-29 13:42:27
Nie polecam tego biura dla studentów . PRZYNIEŚ, WYNIEŚ, POZAMIATAJ
Każdy się rozwija, a student traktowany jest jak głupek, na garbie którego rozwija się pozostała kadra. Jego głównym i właściwie jedynym zadaniem jest nic nieuczące KLEPANIE dla starszych księgowych, które w tym biurze nie przejawiają ochoty na wsparcie czy jakąkolwiek pomoc. Jeśli dasz się wykorzystywać to Cię zjedzą .
Ważne jest tylko to,że jesteś studentem i najlepiej , aby ten STAN NIE PRZEMIJAŁ bo biuro nie musi płacić składek za Ciebie o czym nieustannie szefostwo przypomina, a KRECIA ROBOTA odwalona ............
Jeśli chcesz się czegoś SENSOWNEGO nauczyć to zdecydowanie NIE POLECAM- stracisz czas na klepanie ,a jak sobie to uświadomisz to minie ROK.
Atmosfera jest dziwna, napięta. Ludzie ze sobą w ciągu dnia praktycznie nie rozmawiają.
2
Zostaw swoją opinię o Noblesse Kancelaria Doradztwa Podatkowego - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Noblesse Kancelaria Doradztwa Podatkowego