Expatax Doradztwo Podatkowe Monika Mirtchanov

Warszawa

Opinie o Expatax Doradztwo Podatkowe Monika Mirtchanov

Obserwator 2014-07-20 10:40:29
Niezdrowa atmosfera pracy, zwalnianie pracownikow... Nie polecam.
4
Obserwator 2014-10-29 19:46:53
Mobbing szefowej, 1000 pomysłów na minutę, rotacja w tym zwalnianie grożąc dyscyplinarką
6
admin 2014-12-12 11:54:51
Jak widać niezdrowa atmosfera pracy łączy się z brakiem umiejętności powyższych osób. Czy w dzisiejszych czasach chęc zmobilizowania pracownika do zwiększenia swoich umiejętności jest mobbingiem? Tymbardziej,że niektóre osoby przychodzą do pracy po pieniądze a nie żeby pracować dla samych siebie i się realizować. Ja uważam,że atmosfera w Expatax jest bardzo korzystna dla wszystkich pracowników. Kontakt między współpracownikami jest notorycznie, jeśli ma się problem z czymś lub jest brak umiejętności szefowa siada z pracownikiem i wszystko mu dokładnie objaśnia. 1000 pomysłów na minute wydaje się być atutem według mnie i okazuje kreatywność i chęc poprawienia firmy jako instytucji. Ja nie mam żadnych powodów do narzekań i jestem zadowolona:)
4
pitowiec 2014-12-12 15:39:54
JESTEM BARDZO ZADOWOLONYYYYY JEST SUPER !!!! :) :) POLECAM !!!
2
hmm... 2014-12-14 22:18:28
tylko dziwne, że 1) jedna negatywna opinia pracownicza ostatnio zniknęła co się zbiegło w czasie z 2) dwoma hiperpozytywnymi opiniami z tego samego dnia...;-)
1
aaaa 2014-12-17 22:26:59
Na pewno osoby, którym zależy na tym by się czegoś nauczyć, będą miały w Expatax taką szansę. Atmosfera sprzyja rozwojowi, firma nie ogranicza, daje możliwość zdobycia dość interdyscyplinarnych doświadczeń. Jeśli komuś zależy na zbudowaniu własnych kompetencji w dziedzinie, w której firma świadczy usługi to z pewnością będzie miał taką szansę. A wsparcie szefowej powiedziałabym ze jest jednak ponadprzeciętne i myślę, ze nawet ta osoba, które zamieściła powyżej komentarze o niezdrowej atmosferze i mobbingu zapomniała jednocześnie wspomnieć o pozytywnych gestach, których tez z pewnością doświadczyła, a które niekoniecznie są standardem współczesnego rynku pracy.
4
Admin67 2015-03-15 21:14:06
Mobbing Szefowej jest i bedzie proponuje czasem spojrzec w lustro Pani Moniko
4
było minęło 2015-03-15 21:35:46
Witam, miałam do czynienia z tą firmą...no cóż może i co nie co się nauczyłam...ale też zauważyłam że niektórzy pracownicy "starzy" widząc zagrożenie ze strony drugiej osoby, która może być lepsza od nich - robią wszystko by się jej pozbyć...no cóż długo to tam się raczej nie da utrzymać, bo już jedna prawa ręka szefowej jest :) poza tym szefowa zbyt dużo wymaga od rynku pracy myśląc że tworząc firmę kilku osobową będzie korporacją...:)powodzenia w tej kwestii. Co do zwolnień faktycznie straszenie jest, zwolnienie pół godziny przed końcem pracy, z zaskoczenia, bez rozmowy...no cóż, taka praca w prywatnych firmach..ale ogólnie bardzo nie ładnie ze strony szefowej.
3
Admin68 2015-03-16 10:35:34
Wydaje mi się że aby postawić zarzut mobbingu trzeba najpierw wiedzieć co się mówi:

Definicja mobbingu znajduje się w art. 943 § 2 KP. Ustawodawca wskazał tam, że mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu go lub zastraszaniu, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu.

Mobbing jest karalny co autor wypowiedzi prawdopodobnie wie - tak samo jak pomówienie.

Wydaje mi się że oczekiwania w stosunku do pracowników aby wywiązywali się ze swoich obowiązków mobbingiem nie jest. Ale oczywiście mogę się mylić.
karakan24 2015-05-06 13:38:07
Najgorszą rzeczą jest to, że szefowa zachowuje się jak właściciel plantacji bawełny na targu niewolników i ciągle szuka nowego "pracownika", który będzie kosztował jak najmniej, a zrobi dla niej jak najwięcej. Ponadto potwierdza się to co mówi powyżej osoba "było minęło".
2
.... 2015-05-11 23:03:31
Szukamy nowych ludzi nadających się do pracy - jeśli portale ogłoszeń o prace są targami niewolników - to pewnie racja. Wynagrodzenia są rynkowe i w zamian oczekiwane są rynkowe kwalifikacje - zupełnie jak w korporacji.
1
! 2015-06-16 17:04:09
Sytuacja w ktorej sa pracownicy tej firmy wydaje sie byc sytuacja ciezką zważywszy na ilość negatywnych opinii. Zadziwiający jest fakt, że Ci pracownicy nie zweryfikowali powodu swojego zwolnienia. Nie doszukują się błędów w sobie, tylko w szefowej. Łatwy i wygodny argument. Ale z drugiej strony ile razy można komuś dawac szanse poprawy ? Ile razy można przymykać oko na błedy pracownika? Nie mówie tu o błędach wymagających wysokich kwalifikacji i umiejętności, ale np. błedach ktorych pracownik dopuszcza sie permanentnie. Wyobrazmy sobie sytuacje, ze świadczymy ważną dla klienta usługę i w mailu do tego klienta zmieniamy jego naziwsko oraz imie, oczywiscie nie jest to jednorazowy blad tylko powtarzajacy sie przez okresloną ilość czasu. Jak taka firma wygląda w oczach klienta ? Jak jest ona postrzegana? Osoby obrażajace szefową, powinny wiedzieć o tym ze powodem ich zwolnienia jest niekompetencja i przede wszystkim lenistwo. Ta firma nie moze sobie pozwolic na zatrudnienie osob siedzacych przez 8 h dziennie w pracy bezczynnie, tam trzeba działać szybko i bezbłędnie. Nie jestem w stanie zrozumiec ludzi, ktorzy ida do pracy na te 8h po to tylko zeby zarobic i bez checi do edukacji i rozwijania swoich umiejetnosci……brak slow
2
wiedzacy 2015-12-16 11:45:13
Praca jak to praca w księgowosci, ale finansowo tragedia, firma sama w sobie to tez taki troche pseudo korpo-warzywniak, powaznie mowiac odradzam no chyba ze ktos ma noz na gardle to za nedzne grosze moze pobyc chwile niewolnikiem
2
wiedzacy troche wiecej 2016-01-03 17:11:17
No cóż wiedzący nie jest chyba taki wiedzący skoro nie odróżnią pracy w księgowości od pracy w podatkach. A niewolnictwo to stan umysłu.

Wielu byłych korpo-ludków wywalonych z korporacji za brak kompetencji merytorycznych lub miękkich albo jednych i drugich ale odchodzących z dobrymi papierami (bo korporacja miła i nie chce krzywdzić) człowieka trafia do korpo-warzywaniaka bo nie ma gdzie pójść. Czyli są niewolnikami własnych niekompetencji bo do pracy nie nadają się. I o ile w korporacji mogą się takie ludki przechować latami to w korpo-warzywniaku - nie. Tu trzeba umieć albo chcieć się nauczyć. Opanowanie przez lata wykonywania jednej czynności nie gwarantuje sukcesu. Opcja - długotrwałe zwolnienie lekarskie. To alternatywa i dodatek do wynagrodzenia. Super korpo sposób na głupi korpo-warzywniak.
wiedzacy troche wiecej 2016-01-03 17:42:32
No cóż wiedzący nie jest chyba taki wiedzący skoro nie odróżnią pracy w księgowości od pracy w podatkach. To chyba znaczy że mówi o czymś o czym nie ma pojęcia. A to bez sensu.

A niewolnictwo to stan umysłu.

Wielu byłych korpo-ludków wywalonych z korporacji za brak kompetencji merytorycznych lub miękkich albo jednych i drugich ale odchodzących z dobrymi papierami (bo korporacja miła i nie chce krzywdzić) człowieka trafia do korpo-warzywniaka bo nie ma gdzie pójść. Czyli są niewolnikami własnych niekompetencji bo do pracy nie nadają się. I o ile w korporacji mogą się takie ludki przechować latami to w korpo-warzywniaku - nie. Tu trzeba umieć albo chcieć się nauczyć. Opanowanie przez lata wykonywania jednej czynności nie gwarantuje sukcesu. Opcja - długotrwałe zwolnienie lekarskie. To alternatywa i dodatek do wynagrodzenia. Super korpo sposób na głupi korpo-warzywniak.

A na poważnie bo opinia ma być rzetelna i pomocna - w ExpaTax obowiązują wynagrodzenia jak na rynku - jest to sprawdzane i na bieżąco analizowane. Dodatkowo istnieje system premii i bonusów. Wysokość wynagrodzenia oraz wynagrodzenia dodatkowo zalezą od:
1) zajmowanego stanowiska,
2) oceny pracy
3) wykonanego budżetu.

Z reguły niezadowolenie są Ci którzy nie dostali bonusa bo na niego nie zapracowali. Reszta pracowników ten temat milczy. Nie sądzę aby z powodu wyprania mózgów albo dlatego że sa niewolnikami. Może zwyczajnie pasuje im to ?

Może zanim zacznie kogoś określać się mianem niewolnika - siebie czy kolegę - to warto spojrzeć na rzeczy nie od stropy emocji i myślenia życzeniowego ale racjonalnie ?
2
Zostaw swoją opinię o Expatax Doradztwo Podatkowe Monika Mirtchanov - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Expatax Doradztwo Podatkowe Monika Mirtchanov