Currency Express Sp. z o.o. Kantor

Wrocław

Opinie o Currency Express Sp. z o.o. Kantor

Stonka biedronka 2016-11-08 16:13:24
W ICE to można 2 razy w roku dostać opeer za to, że obroty są słabe. Przez Ciebie leniwy kasjerze!
5
LIDL 2016-11-11 17:23:53
Dostać się do LIDLA - marzenie;)
5
Biedronkowe marzenie 2016-11-12 18:52:52
W ICE nigdy nie będzie godnych podwyżek. Kierownictwo wie, że jest w coraz gorszym gnoju i obroty będą z każdym rokiem drastycznie spadać, co konsekwencją będzie zamykanie oddziałów. Nie mają pomysłu na firmę i tylko rżną głupów pytaniami "co byśmy zmienili". Próbują wycisnąć jeszcze, ile się da, bo inna strategia wymaga myślenia, a z tym wiadomo jak jest. Up selling? Ja go nie stosuję, bo po co? Nie ma klientów, nie ma premii więc gdzie tu sens? Może żeby Kancho sobie samolotami podróżował, bo z plebsem pociągami jeździć nie będzie? Powiedzmy sobie szczerze - NIKT z nas, pracowników, nie uważa, że up selling jest realną próbą polepszenia sytuacji finansowej firmy.
13
ZENULKA 2016-11-13 22:56:28
Tak i to my jesteśmy źli, bo piszemy złe opinie na GO WORK. Oczywiście oprócz tych paru pozytywnych napisanych przez "MENEDŻERÓW". Zamiast pomyśleć i zastanowić się nad sobą... Trochę autorefleksji by się przydało. Znikąd tyle negatywnych komentarzy przez ostatni czas się nie wzięło. A zmiana strategii w tej firmie... cóż wymagałaby chyba zmiany kierownictwa. Co do lotów pana K., to na pewno sobie znajduje promocje i wychodzi taniej niż pociąg :):) BUHAHA
7
RED 2016-11-21 11:40:59
Drodzy MENADŻEROWIE,

nie mogę się dodzwonić na czerwona linię!
3
Caeca est invidia 2016-11-21 18:05:10
Polecam prace w Currency Express. Solidna firma. Praca w bardzo przyjaznych i komfortowych warunkach. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony centrali jak i kierownictwa. Pozdrawiam wszystkich pracowników :)
4
Facta loquuntur 2016-11-22 15:22:45
Weź się już nie ośmieszaj... Liczyć to można co najwyżej na coraz mniejsze pensje, kolego/koleżanko z kierownictwa ;).
6
RUMUN 2016-11-28 16:27:16
Plan był słuszny, ale z takimi ludźmi trudno go wykonać ;)
3
KULA SZPIEGULA ZGADULA 2016-11-28 21:32:37
Tych lat straconych lat
Już nam nie odda nikt
Nikt nam nie odda pięknych
Nocy ani dni
Tych zmierzchów pełnych barw :)
7
POPUŚ czy to TY ? 2016-11-29 18:14:03
"Chciałbyś zwiedzić cały świat
Ale nie stać cie nawet by dojechać na dworzec"
5
Heee makarena! 2016-11-29 19:05:40
"Wszystko zaczęło się gdzieś obok
Obok nas
A kiedy zgasło pomyślałam
Los tak chciał"
6
Ali BABA 2016-12-01 18:22:08
Wsiadamy w samolot i: tralalilalalalala.
Na nasze miejsce niech sprowadzą Ukraińców czy Bułgarów.
Jeden już jest :)))
4
MIKOŁAJ 2016-12-05 14:54:20
Drogie koleżanki i koledzy, (że tak zażartuje:)

przygotowujemy dla Was coś extra, na ten magiczny czas :)
5
R7 2016-12-11 12:59:45
Ciekawe, co nasi galaktyczni menadżerowie przygotują na Święta ?
4
IKEA 2016-12-15 13:16:02
"1-go stycznia 2016 roku minimalne stawki godzinowe pracowników polskich sklepów IKEA wzrosły o 25 proc., osiągając wysokość 15-stu zł brutto. Na nadchodzący rok sieć zapowiada kolejne duże podwyżki. Nowe minimalne stawki godzinowe, które mają obowiązywać od 1-go stycznia 2017 roku, będą o 33 proc. wyższe od poprzednich i wyniosą 20 zł brutto. Oznacza to, że osoba, która pracuje 40 godzin w tygodniu, zarobi miesięcznie 3200 zł brutto.


Najmniejsze wynagrodzenie w sklepach IKEA będzie więc o 60 proc. wyższe od płacy minimalnej, która w 2017 roku ma wynosić w Polsce 2000 zł brutto"
5
ZŁY SZELĄG 2016-12-16 11:35:58
Niewdzięcznicy - przygotowuje dla Was prawdziwą Świąteczną petardę !
4
BUŁGARSKA ZAGADKA 2016-12-19 18:27:31
"Średni dochód wśród 10 procent najlepiej zarabiających Polaków w 2014 wynosił 10,6 euro za godzinę. Z kolei średni dochód wśród 10 procent najgorzej zarabiających Duńczyków to 17,1 euro za godzinę. Czyli najsłabiej zarabiający Duńczycy dostają średnio 61 procent więcej niż najlepiej zarabiający Polacy"

"Z kolei 10 procent najmniej zarabiających Bułgarów dostaje tylko 1 euro za godzinę."

Oblicz, ile zarabia nasz Bułgar ???
6
MENAGO 2016-12-27 17:20:04
Widzę, że tegorocznymi benefitami zamknęliśmy usta niedowiarkom !!!
ice 2017-01-05 18:14:39
hah Pani U?
5
Kasjer WALUTOWY 2017-01-25 14:59:28
Więc tak.
Na początku było super. Zarobki, targety itp itd. Aleeeee...
Jak jest taka jedna osóbka co okrada firmę i dorzuca do kasy jak jej brakuje załóżmy 30 zł (dołozy 10zł i nie musi spłacać), okrada, oszukuje, kabluje, wymyśla, jest niekoleżeńska to jest super pracowanicą dla supervisiorów bo wie jak powiedzieć komplement. Było zgłaszane do biura wszędzie i nic, dalej pracuje.
Atmosfera na maxa nieczysta. Każdy na każdego nadaje. Jedne się rzucają na klientów "może euro może euro!!" jak na straganie, gdzie baba kury sprzedaje. Jedne siedzą, krowy wielkie i narzekają jak im źle i nie dobrze, chyba się zasiedziały. Jedni się opierdzielają i nikt z tym nie może zrobić. Supervisiory są niestety za mili ale i cholernie niesprawiedliwi. Szczególnie ten nowy. zero szacunku i jakiegolwiek smaku!
Jak ktoś ma stalowe nerwy to polecam prace w ICE a jak ktoś jest uczciwy i wesoły to nie!
Kochane biuro! Zastanówcie sie dlaczego jest tyle negatywnych komenatrzy? Dlaczego nie chcą ludzie do pracy przychodzić gdzie proponują ludziom bez matury um. o prace na taka kwotę???!!
Proponuje porozmawiać z każdym z osobna z pracowników a dowiecie sie tyyyyle ciekawych rżeczy o osobach które wam donosza :D

Aaaaaa godziny pracy są jeszcze ciekawe... To juz pozostawiam bez komentarza. Nie samą pracą człowiek żyje!
A Kancho jest spoko. Jemu akurat nie mam nic do zarzucenia. Jak jest problem to przyjedzie. Mam wrażenie że mu dużo rzeczy jednak nie mówią. A w końcu to on jest najważniejszy!
I Tamara jest spoko z biura :)
Pozdrawiam.
6
pracownik. 2017-01-25 15:02:47
No chyba nie?
1
Lidl 2017-01-26 17:26:06
W Lidlu dają 3.000 zł brutto na start!
3
Słoik 2017-01-31 16:05:37
KANCHO na DYREKTORA !!!

Trzeba skończyć z tą farsą w biurze - ciekawe czy Anglicy wiedzą co tu się wyprawia :(((
3
Papilotka lotka trajkotka 2017-01-31 21:31:27
Umowa o pracę na okres próbny 3msce potem na czas nieokreślony
Praca na lotnisku w "bezpiecznym" miejscu
Wypłata na czas
Dodatki targety, czasem ale zawsze coś
Praca w młodym i energicznym zespole
Bez doświadczenia przyjmują
Bez znajomości języków
Praca zmianowa, w święta, weekendy i niektóre kantory też na nocki
Nocki płatne 50% a święta już nie
Obsługa taxi free
Różnice kasowe do 20zl "bezpłatne"
Różnice za zle zrefundowane czeki chociaż nie powinno tak być! Tylko u nas ! W PL
Ogólnie atmosfera w pracy zła
Kierownictwo nie współpracuje.
Ogólnie polecam firmę osobom które szukają prace na chwilę. Tylko umowa trzyma.
5
Lubię placki. 2017-02-03 12:25:24
"Dodatki targety, czasem ale zawsze coś " - Poznań od dobrych kilku miesięcy nie dostaje ani złotówki za targety. Może ktoś się wypowiedzieć jak wygląda sprawa w Waszych oddziałach? Jedyne dodatki, jakie mamy to 80 groszy brutto za czeki tax free plus frekwencja - 100 zł brutto. Jak wyrobi się w miesiącu 4 nocki i ma się frekwencję, to się uciuła jakieś 2000 z paroma złotymi na rękę...
3
Zostaw swoją opinię o Currency Express Sp. z o.o. Kantor - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Currency Express Sp. z o.o. Kantor