Currency Express Sp. z o.o. Kantor

Wrocław

Opinie o Currency Express Sp. z o.o. Kantor

koza 2016-10-02 16:59:35
Sytuacja w naszej firmie - stworzona przez naszych polskich "menadżerów", przypomina tą z kawału:(

Diabeł dał Polakowi dwie kulki, aby nauczył się nimi żonglować. Dał także czas potrzebny na naukę. Pokazał Polakowi jak to się robi.
TYMCZASEM POLAK JEDNĄ KULKĘ ZGUBIŁ A DRUGĄ ZEPSUŁ.
8
FAZOLD 2016-10-04 08:36:36
Jesteśmy bardzo zadowoleni - zarabiamy prawie 450 euro !!!
Oczywiście zależy od kursu ;)))))))
Będziem bogaci - czuje po portfelu :)))))
10
krezus 2016-10-04 22:49:31
Jesli mamy nocki i wyrobimy TARGET to nawet 500 :)
8
Niech Was ktoś w końcu ogarnie 2016-10-05 09:07:14
Czy ta Firma naprawdę jest tak ślepa, że nie widzi coraz bardziej rosnącego niezadowolenia wśród pracowników? Myślicie, że podwyżki po parędziesiąt złotych raz na dwa lata będą dla Nas motywujące? Czy sam fakt, że nikt nie odpowiada na Wasze ogłoszenia pracy plus duża rotacja nie daje Wam czegoś do myślenia? Dajcie jeszcze parobkom w grudniu bony po 50 i 100 zł plus kartkę z życzeniami jak w zeszłym roku, a wszyscy będą prychać ze smiechu. Co odważniejszy może w końcu Wam tą wielką dobrocią rzuci w twarz.
11
MIDAS 2016-10-10 11:20:22
Wszyscy na Lquatro !!!
Nich sami staną na produkcji !!!
F1 i tralalilalalala.... :))))
2
WASZA BIEDRONKA 2016-11-08 08:36:09
" W przypadku Biedronki, od 1 października 2016 r. pensja sprzedawcy-kasjera z trzyletnim stażem pracy wzrosła z 2,45 tys. do 2,6 tys. złotych brutto. I była to już druga podwyżka w tym roku."
7
Stonka biedronka 2016-11-08 16:13:24
W ICE to można 2 razy w roku dostać opeer za to, że obroty są słabe. Przez Ciebie leniwy kasjerze!
5
LIDL 2016-11-11 17:23:53
Dostać się do LIDLA - marzenie;)
5
Biedronkowe marzenie 2016-11-12 18:52:52
W ICE nigdy nie będzie godnych podwyżek. Kierownictwo wie, że jest w coraz gorszym gnoju i obroty będą z każdym rokiem drastycznie spadać, co konsekwencją będzie zamykanie oddziałów. Nie mają pomysłu na firmę i tylko rżną głupów pytaniami "co byśmy zmienili". Próbują wycisnąć jeszcze, ile się da, bo inna strategia wymaga myślenia, a z tym wiadomo jak jest. Up selling? Ja go nie stosuję, bo po co? Nie ma klientów, nie ma premii więc gdzie tu sens? Może żeby Kancho sobie samolotami podróżował, bo z plebsem pociągami jeździć nie będzie? Powiedzmy sobie szczerze - NIKT z nas, pracowników, nie uważa, że up selling jest realną próbą polepszenia sytuacji finansowej firmy.
12
ZENULKA 2016-11-13 22:56:28
Tak i to my jesteśmy źli, bo piszemy złe opinie na GO WORK. Oczywiście oprócz tych paru pozytywnych napisanych przez "MENEDŻERÓW". Zamiast pomyśleć i zastanowić się nad sobą... Trochę autorefleksji by się przydało. Znikąd tyle negatywnych komentarzy przez ostatni czas się nie wzięło. A zmiana strategii w tej firmie... cóż wymagałaby chyba zmiany kierownictwa. Co do lotów pana K., to na pewno sobie znajduje promocje i wychodzi taniej niż pociąg :):) BUHAHA
6
RED 2016-11-21 11:40:59
Drodzy MENADŻEROWIE,

nie mogę się dodzwonić na czerwona linię!
3
Caeca est invidia 2016-11-21 18:05:10
Polecam prace w Currency Express. Solidna firma. Praca w bardzo przyjaznych i komfortowych warunkach. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony centrali jak i kierownictwa. Pozdrawiam wszystkich pracowników :)
4
Facta loquuntur 2016-11-22 15:22:45
Weź się już nie ośmieszaj... Liczyć to można co najwyżej na coraz mniejsze pensje, kolego/koleżanko z kierownictwa ;).
5
RUMUN 2016-11-28 16:27:16
Plan był słuszny, ale z takimi ludźmi trudno go wykonać ;)
3
KULA SZPIEGULA ZGADULA 2016-11-28 21:32:37
Tych lat straconych lat
Już nam nie odda nikt
Nikt nam nie odda pięknych
Nocy ani dni
Tych zmierzchów pełnych barw :)
7
POPUŚ czy to TY ? 2016-11-29 18:14:03
"Chciałbyś zwiedzić cały świat
Ale nie stać cie nawet by dojechać na dworzec"
5
Heee makarena! 2016-11-29 19:05:40
"Wszystko zaczęło się gdzieś obok
Obok nas
A kiedy zgasło pomyślałam
Los tak chciał"
6
Ali BABA 2016-12-01 18:22:08
Wsiadamy w samolot i: tralalilalalalala.
Na nasze miejsce niech sprowadzą Ukraińców czy Bułgarów.
Jeden już jest :)))
4
MIKOŁAJ 2016-12-05 14:54:20
Drogie koleżanki i koledzy, (że tak zażartuje:)

przygotowujemy dla Was coś extra, na ten magiczny czas :)
5
R7 2016-12-11 12:59:45
Ciekawe, co nasi galaktyczni menadżerowie przygotują na Święta ?
4
IKEA 2016-12-15 13:16:02
"1-go stycznia 2016 roku minimalne stawki godzinowe pracowników polskich sklepów IKEA wzrosły o 25 proc., osiągając wysokość 15-stu zł brutto. Na nadchodzący rok sieć zapowiada kolejne duże podwyżki. Nowe minimalne stawki godzinowe, które mają obowiązywać od 1-go stycznia 2017 roku, będą o 33 proc. wyższe od poprzednich i wyniosą 20 zł brutto. Oznacza to, że osoba, która pracuje 40 godzin w tygodniu, zarobi miesięcznie 3200 zł brutto.


Najmniejsze wynagrodzenie w sklepach IKEA będzie więc o 60 proc. wyższe od płacy minimalnej, która w 2017 roku ma wynosić w Polsce 2000 zł brutto"
5
ZŁY SZELĄG 2016-12-16 11:35:58
Niewdzięcznicy - przygotowuje dla Was prawdziwą Świąteczną petardę !
4
BUŁGARSKA ZAGADKA 2016-12-19 18:27:31
"Średni dochód wśród 10 procent najlepiej zarabiających Polaków w 2014 wynosił 10,6 euro za godzinę. Z kolei średni dochód wśród 10 procent najgorzej zarabiających Duńczyków to 17,1 euro za godzinę. Czyli najsłabiej zarabiający Duńczycy dostają średnio 61 procent więcej niż najlepiej zarabiający Polacy"

"Z kolei 10 procent najmniej zarabiających Bułgarów dostaje tylko 1 euro za godzinę."

Oblicz, ile zarabia nasz Bułgar ???
6
MENAGO 2016-12-27 17:20:04
Widzę, że tegorocznymi benefitami zamknęliśmy usta niedowiarkom !!!
ice 2017-01-05 18:14:39
hah Pani U?
4
Zostaw swoją opinię o Currency Express Sp. z o.o. Kantor - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Currency Express Sp. z o.o. Kantor