Currency Express Sp. z o.o. Kantor

Wrocław

Opinie o Currency Express Sp. z o.o. Kantor

pracownik. 2017-01-25 15:02:47
No chyba nie?
2
Lidl 2017-01-26 17:26:06
W Lidlu dają 3.000 zł brutto na start!
5
Słoik 2017-01-31 16:05:37
KANCHO na DYREKTORA !!!

Trzeba skończyć z tą farsą w biurze - ciekawe czy Anglicy wiedzą co tu się wyprawia :(((
5
Papilotka lotka trajkotka 2017-01-31 21:31:27
Umowa o pracę na okres próbny 3msce potem na czas nieokreślony
Praca na lotnisku w "bezpiecznym" miejscu
Wypłata na czas
Dodatki targety, czasem ale zawsze coś
Praca w młodym i energicznym zespole
Bez doświadczenia przyjmują
Bez znajomości języków
Praca zmianowa, w święta, weekendy i niektóre kantory też na nocki
Nocki płatne 50% a święta już nie
Obsługa taxi free
Różnice kasowe do 20zl "bezpłatne"
Różnice za zle zrefundowane czeki chociaż nie powinno tak być! Tylko u nas ! W PL
Ogólnie atmosfera w pracy zła
Kierownictwo nie współpracuje.
Ogólnie polecam firmę osobom które szukają prace na chwilę. Tylko umowa trzyma.
6
Lubię placki. 2017-02-03 12:25:24
"Dodatki targety, czasem ale zawsze coś " - Poznań od dobrych kilku miesięcy nie dostaje ani złotówki za targety. Może ktoś się wypowiedzieć jak wygląda sprawa w Waszych oddziałach? Jedyne dodatki, jakie mamy to 80 groszy brutto za czeki tax free plus frekwencja - 100 zł brutto. Jak wyrobi się w miesiącu 4 nocki i ma się frekwencję, to się uciuła jakieś 2000 z paroma złotymi na rękę...
6
Kasjer 2017-03-09 18:54:50
Kochani, może załóżmy forum dyskusyjne? Nie musimy wszystkiego tutaj pisać ;)
7
Lubie drozdzowki 2017-03-09 21:52:16
Piszcie tutaj, niech potencjalni pracownicy wiedzą co tu się wyprawia :)
6
Koziołek 2017-03-15 15:57:26
A Poznań nie idzie czasem do zamknięcia ????
3
Koziołek 2017-03-15 16:00:21
Pokłosie genialnych umów Złego Szeląga z przed EURO 2012 !!!
Co za gość - jak on to przetrwał ???
Jest niezatapialny !!!
3
DNO 2017-03-18 20:17:31
Oby menadżerowie sprzed wc nie uratowali Poznania tak skutecznie jak Wrocławia !!! To jest ciekawa sprawa - nasi zamykają oddziały bo się nie da a Inter Change otwiera w tym samym miejscu i im się kręci. W Krakowie na Floriańskiej kantorek mają w naszym starym lokalu i zadowoleni !!!
3
Go work 2017-03-21 16:13:18
Moi drodzy - w pracy w Currency to się tylko jedno opłaca - odprawa ;). Kilka osób z Poznania nie zgodziło się na wycofanie wypowiedzenia i dostały kilkumiesięczne odprawy przy odejściu. A co z resztą? Szkoda ich, bo podwyżek brak, pensje coraz niższe, a targety niemożliwe do osiągnięcia. Zero satysfakcji zawodowej, możliwości rozwoju i OGROMNA odpowiedzialność finansowa za chociażby źle zrefundowane tax free (ŻADNYCH SZKOLEŃ Z TEGO ZAKRESU). Etaty w Poznaniu wolne, ale nikogo chętnego nie znajdą proponując pensję niewiele większą od najniższej krajowej. A ludzie czytają tu opinie, więc po co mają przychodzić na rozmowę?
9
PYRA 2017-03-22 18:47:40
"Cieszcie się, że macie pracę" jak mawiał klasyk ze wsi Warszawa.
Dobrze, że te czasy mijają !!!
Kto ma odrobinę oleju w głowie - idealny czas na szukanie nowej pracy !!!
7
ŚLEDZIK 2017-03-23 14:48:50
Może ktoś napisze jaka sytuacja w Warszawie ?
Menadżerowie nie tracą dobrego humoru pomimo kolejnych wtop ???
6
WASZA BIEDRONKA 2017-04-04 11:35:02
Czas złożyć CV do Biedronki? Pracownicy dostali trzecią podwyżkę w ciągu ostatnich 12 miesięcy !!!

Dodatkowo, jak podaje spółka, zdecydowana większość sprzedawców-kasjerów otrzymuje też premie miesięczne związane z realizacją celów sprzedażowych w wysokości maksymalnie 330 zł brutto miesięcznie. Razem daje to kwotę 2780 zł.

Jeszcze lepiej zarobią sprzedawcy-kasjerzy z trzyletnim stażem pracy. Ich pensja wzrasta z 2600 do 2750 złotych brutto, co razem ze sprzedażowym bonusem daje 3080 złotych
5
A 2017-04-04 12:37:39
Pierdolenie o szopenie
2
żuczek 2017-04-05 12:19:20
A w portfelu ciągle pustka :(((
Czekam, aż Biedroneczkę otworzą na naszym AIR PORTcie :)))
Na dworcach PKP już są !!!
5
JAJA 2017-04-10 19:09:29
Staropolski zwyczajem - stuknijmy się jajem :)
3
Andrzej 2017-04-13 09:07:38
A co u naszych MISIEWICZÓW ???
5
Zgadula 2017-04-14 16:15:52
Kto tu kogo dziobie ?
2
jeb 2017-04-18 15:38:40
W Warszawie kierownicwo znowu sobie w kulki leci..
Jak czyta to ktoś z biura! - Jak się skarżymy na kogoś bądź na coś to znaczy, że trzeba coś z tym zrobić!!!!!!! Po to tu jesteście i kase dostajecie tak?????
5
R 2017-04-19 16:01:00
To prawda, że w biurze byli kominiarze?
6
wał 2017-04-20 15:45:50
Ciekawe kiedy właściciele się zorientują, że spółką w pl kieruje zorganizowana grupa...
6
Fazi 2017-04-27 07:06:53
"Jak kraść to miliony"
6
tymczasem w BIEDRONCE 2017-04-27 13:48:32
"Jak informują sami pracownicy, premia roczna dla kasjerów w Biedronce zostaje przyznana już trzeci rok z rzędu. Tym razem jej kwota wynosi 1850 zł brutto (około 1350 zł netto). Na pieniądze mogą liczyć osoby zatrudnione w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla pracowników, którzy pracują na niepełnym etacie nagroda roczna zostanie przeliczona proporcjonalnie do wymiaru etatu."
Oblicz swoją premię za 2016 :(.
4
ASY MENADŻERKI :) 2017-05-13 21:00:38
Pamiętam opowieści menago, jak to inter chnage przelicytował lotnisko w Gdańsku i on wrobił ich w wielkie straty !!! Potwierdzały to opowieści trenera roku, który snuł gawędy podczas szkolenia, jak to pomarańczowi wtopili na tym lotnisku.
Zobaczcie co znalazłem na ich stronie:

"Zespół Grupy Interchange w Polsce ma zaszczyt ogłosić, iż Port Lotniczy Gdańsk i Grupa Interchange przedłużyli o dziesięć lat umowę na świadczenie usług wymiany walut i usług bankomatowych na tym, trzecim co do wielkości lotnisku w Polsce, z którego korzysta rocznie aż 4 miliony pasażerów"

(usunięte przez administratora) o c tu chodzi ?
4
Zostaw swoją opinię o Currency Express Sp. z o.o. Kantor - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Currency Express Sp. z o.o. Kantor