Akcept Finance S.A.

Mysłowice

Opinie o Akcept Finance S.A.

maltex 2012-09-17 12:58:32
W firmie bywało różnie, zwłaszcza za panowania poprzedniego w-ce prezesa...Natomiast od kiedy odszedł komfort pracy bardzo się poprawił. Widać, że zarząd zadbał o to by pracownicy dobrze się czuli i byli zgrani dlatego wyeliminował osoby, które na to nie pozwalały.
Generalnie pracuje się spokojnie, wiadomo zdarząją sie nerwowe sytuacje ale to norma w każdej firmie.
Zespół jest obecnie zgrany, a co najważniejsze prezes to osoba, która wszystkich traktuje z szacunkiem.
Poza tym firma ciągle poszukuje nowych pracowników więc warto spróbować.
1
meg 2012-11-23 19:50:16
Ale ktoś opowiada bajki ..........
8
Megan 2017-01-12 10:58:44
Nie polecam współpracy z Akcept finanse, a wręcz odradzam ludzią, który nie chcą mieć zszarganych nerwów.
wojtek 2017-03-28 09:49:07
A co tam się dzieje? Pytam bo chciałem złożyć swoje CV jako przedstawiciel handlowy. Pracuję w faktoringu już wiele lat ale dotąd głównie z sektorze bankowym.
Wieloletni pracownik 2017-03-28 21:25:04
Bardzo ciekawa opinia. Jej jakość i wiarygodność jest wprost proporcjonalna do warsztatu ortograficznego piszącej :-))) Nie dziwię się, że osoba ta mogła mieć zszargane nerwy, bo w AKCEPT Finance pracują profesjonaliści. Polecam
1
Współpracownik 2017-07-26 10:49:11
NIE POLECAM również współpracy z Akcept Finanse, ponieważ ludzie tam pracujący są aroganccy, współpraca z tą firmą jest na najniższym poziomie, traktują człowieka jak zło. ODRADZAM jeśli nie chcesz mieć problemów
Współpracownica 2017-08-04 18:26:30
A ja polecam tę firmę. Pracuję z Akceptem wiele lat i jestem zadowolona. Nie spotkałam się z żądną arogancją, znam większość ludzi AFu i bardzo ich lubię. Merytorycznie też są super więc nie wiem po co wypisywać takie rzeczy.
Pytająca :) 2017-10-09 09:23:11
A jak zarobki?
Współpracownica 2017-10-11 21:28:52
Zarobki są OK. Z tego co wiem wszyscy pracownicy mają niezłą podstawę oraz premię.
Zostaw swoją opinię o Akcept Finance S.A. - Mysłowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcept Finance S.A.