Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Tymoteusz Jacyna-Onyszkiewicz

Poznań

Opinie o Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Tymoteusz Jacyna-Onyszkiewicz

rusłka_89 2014-10-27 20:54:48
świetny pracodawca i taka też atmosfera w pracy. Sporo pracy w biurze ale szeregowego pracownika traktuje bardzo poważnie. Super gość a przy tym bardzo skromny:)
3
noddy 2014-11-28 18:44:20
Tę ostatnią opinię to chyba sam pracodawca sobie wystawił!!!!!!!!!
8
Teddy 2015-03-27 23:52:18
A gdzie się podziały wszystkie negatywne opinie? Czyżby Tymuś ruszył swoje wtyki i kazał usunąć ? :)
7
rozczarowana 2015-04-10 20:43:04
Tę pierwszą opinię to na pewno sobie sam wystawił.Skromnie to jest ale przy wypłacie.
8
Lisi 2015-04-10 20:46:19
A jeśli chodzi o atmosfere to raczej nie jest świetna...każdy sobie wilkiem, nadmiar pracy (nie do przerobienia)powoduje że atmosfera jest napięta...
4
Maria 2015-06-02 17:38:07
Ile można zarobić netto na pełnym etacie? Po studiach prawniczych? Przyjmuje w ogóle na umowę o pracę czy tylko zlecenia?
4
darek 2016-01-21 14:45:27
zwykły frajer który potrafi zająć wynagrodzenie samotnej matce
6
on 2016-02-23 15:52:52
totalny bezdusznik!!! Wg prawa jezeli dochod jest jedynym dochodem rodziny z tytulu umowy-zlecenie nie moze wziasc ani zlotowki. Niejednokrotnie to bylo przeze mnie udawadniane! Bez rezultatu jeb*** kase ile sie da!!! Sprawa w sadzie i najprawdopodobniej takze w prokuraturze.
2
mamba 2016-04-15 11:55:42
komornik ktory dochod opiera na ieparwidolowo pobieranych oplatach i odsetkach z kosmosu.
dup... 2016-04-15 11:56:21
ahahahahhaha
elona 2016-06-07 10:50:38
Zatrudnia połowę pracowników bez umowy.
2-3 osoby mają tam może prawidłowe kwalifikacje, reszta to totalny przypadek.
Kasa? he he
2
sis 2016-08-03 10:39:37
Zgadzam się z przedmówcą, może nie sam komornik ale jego asesor bardzo nieprzyjemny potraktował kobietę jak coś gorszego nie było z nim rozmowy ,mimo ze kobieta chciała wpłacać ustalając jakąś kwotę z szyderczym uśmieszkiem na ustach zablokował konto matce samotnej tym samym zabrał wszystkie dochody kobieta nie ma środków do życia zupełnie.
No cóż jest to młody człowiek jeszcze życie przed nim a karma wraca!!!!
2
prawnik 2016-08-24 20:01:34
Wszyscy są równi wobec prawa więc samotna matka musi być tak samo traktowana jak ta, która samotną nie jest. Inna sprawa, że te samotne matki, co przychodzą do komornika, to w większości przypadków matki bardzo niesamotne czyli takie, które np. mają już nowego faceta, z którym mieszkają np. u swoich rodziców lub po prostu mieszkają u rodziny, więc niby dlaczego forować taką osobę kosztem np. matki zamężnej, która nie ma nikogo do pomocy, musi pracować a jej mąż pracuje na 1,5 etatu? Samotnych matek było dużo po wojnie a teraz to większości leniwe niedojdy co próbują grać na uczuciach a ich samotność opiera się głównie na tym, że żyją w związkach nieformalnych bo to się po prostu opłaca. Co zaś się tyczy samego, w/w komornika, to ma on wiele na sumieniu i gdyby odwiedził go inspektor pracy oraz kontrola skarbowa to mieliby niezłe pole do popisu, z korzyścią dla Skarbu Państwa :)
1
bhifgh 2016-08-30 23:22:13
każdy komornik to niestety wyskujący ludzi i pobierający prowizję.
Nie ma co z nimi współpracować, nie odbierać telefonów nie otwierać drzwi.
Każdy komornik powinien poddać się kontroli, połowa poszłaby siedzieć.
Aśka 2016-10-17 12:51:08
Komornik ok. Da się z nim dogadać bez wchodzenia na konto i ściągania z pensji ,przynajmniej mi się udało ,ale żeby dodzwonić się i żeby ktoś Szanowny odebrał telefon to graniczy z cudem porażka .! Dziuńka
prawo 2016-10-19 12:17:58
Komornik tragedia nie potrafi odpisać na pismo bo ma z tego korzyść w formie odsetek , nie czyta pisma ze zrozumieniem treści po prostu tylko skarga na takiego pseudo .....
OM 2016-10-21 21:32:20
DO ASESORÓW NIE MOŻNA SIE DODZWONIC, POTWIERDZIAM.
2
Zostaw swoją opinię o Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Tymoteusz Jacyna-Onyszkiewicz - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym Tymoteusz Jacyna-Onyszkiewicz