Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Dorota Kozanecka

Pruszków

Opinie o Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Dorota Kozanecka

kk 2014-01-20 19:41:44
nie polecam, mało kreatywny komornik, opieszały w czynnościach i nieskuteczny
father 2014-08-24 15:20:45
to prawda ! bardziej dbała o dobro swoich dzieci niż o moją córkę i jej zasądzone prawa.
Dominik 2015-01-13 17:35:01
Ordynarna i bezwzględna w rozmowach z dłuznikami, stosuje najwyższe stawki choć pułap jest 8-15%, zawsze stosuje 15%. Ma podstawionych wcześniejjuż nabywców upatrzonych licytowanych przez nią nieruchomosci. Jednym słowem niby przedstawiciel prawa ale kombinatorka niezła.
rafał 2016-01-14 18:13:53
zgadzam się opinią! na dodatek ma bałagan w papierach i zatrudnia ludzi (przecież nie adwokatów)z problemami czytania ze zrozumieniem.dawno temu podałem jej nowy adres a w moich aktach dawny adres stoi jak wół :-DD .NAGRYWAJCIE KAŻDE SPOTKANIE A POTEM PROSZĘ WYSYŁAĆ DO TV (ja tak robię). to ostudzi jej (ich) "dziwny "zapał .To my Ją utrzymujemy i mamy prawo wymagać ludzkiego traktowania nawet mając długi lub inne problemy finansowe.czy naprawdę liczy na to że kogoś zastraszy???
1
diablo 2016-03-15 14:38:48
wysyła zawiadomienia pod błędny adres , ale w tym samym czasie pojawia się pod bramą nieruchomości i wrzuca zawiadomienie o dziwo tam gdzie trzeba.dobra jest.Oczywiscie skarga do SR w Pruszkowie nic nie da ta sama mafia i jedno towarzystwo.Ogólnie biznes się kręci
2
leon 2016-04-10 13:26:00
to może wysłać doniesienie do prokuratury ?dlaczego mamy płacić ciężkie pieniądze na jej niekompetencje w działaniu? płacę i wymagam
1
Ew 2016-04-13 17:08:42
Chyba się Wam wszystkim pomyliło forum, to jest forum o pracodawcach a nie dla sfrustrowanych dłużników, którzy są źli na cały świat, że muszą oddać pieniądze, które pożyczyli. Ludzie ogarnijcie się w końcu!!!!!!!
5
zadziwiona 2016-08-06 15:03:55
Zgadzam się w 100%. Bardzo niemiła osoba. Rzeczywiście bardzo zaborcza i chętna od razu puścić człowieka z torbami. Nie odbiera e mail, choć podaje adres do korespondencji, potem wymawia się, że nic nie dostała, bo nie przeczytała.
zadziwona 2016-08-06 15:05:34
dokładnie!!!
1
LEO-n 2016-11-05 01:37:56
Zgadzam się z Ew. Dłużnik, który nie chce oddać długu jest nieuczciwy. Jak jest zmuszony, aby oddał, to jest zły na cały świat, a szczególnie na komornika, który upomina się o pokrzywdzonych i jest ich ramieniem oraz egzekutorem sprawiedliwości.
Tak więc opinie wściekłych, nieuczciwych ludzi (a tacy nie chcą oddawać długów) żadną miarą nie są miarodajne. Te opinie to tylko marna próba zemsty.
Błędy w działaniu popełnia każdy, a nie popełnia ich ten, kto nic nie robi. Poza tym Pani Dorota Kozanecka to bardzo wrażliwa i delikatna osoba, której nie jest obojętny los ludzi, z którymi ma styczność - nawet jeśli musi coś im zabrać, co nie jest ich...
4
Zdzich 2016-11-22 13:07:43
No! No! MOże i jest "bardzo wrażliwa i delikatna", ale widziałem tego komornika w akcji już parę razy i zapewniam, że jest to bardzo "silna babka" z charakterem, konsekwentna i niezwykle uparta. Poraża kompetencją i profesjonalizmem. Dąży do celu, a przy tym pracowita i nieustępliwa oraz skuteczna. Nie chciałbym stanąć jej na drodze!
2
Zostaw swoją opinię o Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Dorota Kozanecka - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Dorota Kozanecka