Krawczyk i Partner Sp. z o.o.

Żary

Opinie o Krawczyk i Partner Sp. z o.o.

wierzyciel 2013-03-06 19:30:52
Radze omijać [usunięte przez moderatora] Zawsze kończy się to problemami finansowymi.
MALINA 2013-03-11 19:12:28
TO JAKAŚ BZDURA......TAK TO MOŻNA SOBIE PISAĆ.......ZNOWU MA PAN JAKIŚ PROBLEM ZE SOBĄ........PRACUJE W TEJ FIRMIE OD SAMEGO POCZĄTKU I ŻYCZĘ WSZYSTKIM TAK UDANEJ WSPÓŁPRACY ......NIE MOŻNA NIC ZŁEGO POWIEDZIEĆ O TEJ FIRMIE.
PRACOWNIK 2013-03-23 21:08:30
przyznam, że wypłaty są na czas, za taką prace, w sumie jedynie się człowiek nagada, to są dobre pieniądze
PRACOWNIK 2013-05-26 17:44:35
Witam! Popieram, kasa jest zawsze na czas,konkursy,premie i co jest najważniejsze zajebista atmosfera w pracy. Jestem bardzo zadowolona,aby tak dalej. POLECAM!
były pracownik 2013-07-04 14:51:43
kasa na czas, ale byle jaka, praca 8 godzin ciągłe gadanie [usunięte przez moderatora] w zyciu nie wziąlbym tego co proponowałem, trzeba miec sumienie ze stali. nie polecam tej firmy
spacja 2013-07-29 21:22:16
Umowa śmieciowa, bez możliwości zamiany jej o prace, bo tylko kilka osób się załapało. Nic nie jest tak jak powinno być, zero organizacji. Chcą efektów, nie dbając najpierw o to by plan mógł być wykonany. [usunięte przez moderatora] Osoby które są tzw liderami i koordynatorami, nie mają bladego pojęcia o tym co mówią [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam
Kika 2013-07-31 01:28:31
spacja - 2013-07-29 21:22:16

Umowa śmieciowa, bez możliwości zamiany jej o prace, bo tylko kilka osób się załapało. Nic nie jest tak jak powinno być, zero organizacji. Chcą efektów, nie dbając najpierw o to by plan mógł być wykonany. [usunięte przez moderatora] . Osoby które są tzw liderami i koordynatorami, nie mają bladego pojęcia o tym co mówią [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam
Dokładnie! Popieram tą i inne negatywne opinie na temat tej firmy. Dodam jeszcze że szkolenia są na bardzo niskim poziomie, szczególnie u pani kierowniczki projektu, a wymagania później przekraczają wszelkie granice.
szuka_pracy 2013-10-26 09:56:18
Czy szukają w firmie pracowników?
p 2013-11-26 18:10:16
a kiedy wyplata tam byla na czas? bo nie pamietam
mm 2013-11-26 18:12:59
zgadzam się z panem :) prawie rok pracowałam i szkolenia były bardzo rzadko i na bardzo niskim poziomie a koordynatorka bez komentarza
tu 2014-11-05 16:13:49
A czego się spodziewać po call center, ale jeśli komuś starczy tysiak na ręke bo np sobie tylko dorabia to polecam.
Zostaw swoją opinię o Krawczyk i Partner Sp. z o.o. - Żary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krawczyk i Partner Sp. z o.o.