Inter-Prays II S.C.

Kraków

Opinie o Inter-Prays II S.C.

admin 2015-10-13 00:59:26
Zgadzasz się w opiniami o firmie Inter-Prays II S.C.? A może uważasz, że inni nie mają racji? Zapraszamy do komentowania na naszym forum. Tutaj twój głos ma znaczenie.
1
ana 2016-04-10 09:37:05
Byłam skierowana z UP i wydawało mi się ze to jest przyjazna firma ale właścicielka podczas rozmowy daje odczuć ze jak nie to jest 10 innych na twoje miejsce.Poza tym masz zrobić zdolność do pracy do umowy zlecenia ale skierowania nie dostaniesz.Właścicielka po prostu sama się kompromituje i ośmiesza chwaląc się gustowny wystrojem biura i rodzinną atmosfera a zaluje na badania.Po prostu szuka taniej siły roboczej która zgodzi się na wszystko.Sam zdecyduj czy chcesz tam pracować.A może właścicielka przeczyta opinię i zmieni poniżajace podejście do ludzi.
1
kkk 2016-04-13 17:02:15
Pracowałam w tej firmie, niestety musiałam odejść z powodów osobistych (wyjazd za granice). Nie zgadzam się z opinią wydaną, ponieważ nigdy nie mogłam narzekać na szefową i panuje przyjazna atmosfera. Co do wystroju biura to nie wiem jak obecnie wygląda ale mile wspominam ten okres pracy.
abb 2016-04-15 23:34:59
doświadczenie bezcenne. Pozdrawiam
ana 2016-04-16 12:53:13
Zgadzam się, napewno było pouczające dla obydwóch stron :)
kasia 2016-04-19 15:38:51
Jak się coś zarzuca to lepiej znać przepisy a i opinia jest mało obiektywna.
Pracowałam w tej firmie kilka lat jeszcze na ul. Kocmyrzowskiej i nie podzielam takiej opinii, dużo się nauczyłam właśnie pod okiem właścicielki no cóż różne są wymagania i oczekiwania. Poniżej fragment przepisów.
Dz.U.z 1996r. nr62, poz.286 z póżn. zm.
Na podstawie art.298 1 K.P. zarządza się, co następuje:
ROZDZIAŁ 1 Dokumentowanie podjęcia pracy przez pracownika
& 1.1 Pracodawca może żądać od osoby ubiegającej się o zatrudnienie:
1)....2)..... 5)orzeczenia lekarskiego stwierdzającego brak przeciwwskazań do pracy na określonym stanowisku, 6) ....
Pozdrawiam
ana 2016-04-19 20:10:33
Tak pracodawca może żądać orzeczenia lekarskiego o zdolności do pracy,ale nie ma możliwości zrobienia takowych bez skierowania!Nie ma w Krakowie przyzwoitej Medycyny Pracy która się podejmie bez skierowania, bo druki na których jest wystawiana zdolność są drukami ścisłego zarachowania z których są rozliczani i musi być złączone skierowanie!Poza tym jeżeli zleceniodawca i zleceniobiorca tak się umawiają że koszty ponosi zleceniobiorca to powinno to być zaznaczone w umowie zlecenia.A ja takowej na oczy nie widziałam.Bądźmy sensowni,wszystko można uzgodnić zgodnie z przepisami tylko trzeba chcieć,a nie podchodzić poniżająco jak do ciemniaka.Dano mi do zrozumienia że jak chce pracować to mam sobie załatwić badania -chodzi tylko o "papierek". Usłyszałam że jak będą problemy to proszę zmienić lekarza.Na jego miejsce jest dziesięć innych!
Proszę się nie wysilać, prawda jest prawdą.Trzeba ludzi traktować po ludzku a nie z wyższością bo się jest wielkim właścicielem.
1
ana 2016-05-07 17:18:49
A w Urzędzie Pracy co jakiś czas pojawia się ich oferta pracy co świadczy o tym jaką są firmą i jak traktują pracowników.
2
pracownik 2016-05-09 18:00:58
Pracuję obecnie w tej firmie przez prawie sześć lat i jeszcze nie zdarzyło się żeby właściciele traktowani nas - pracowników z wyższością i nie po ludzku. Wręcz przeciwnie, pomagają, starają się zawsze rozwiązywać z nami problemy na bieżąco, duże doświadczenie, duża wiedza i duża pomoc w pracy. Szefostwo traktuje wszystkich na tym samym poziomie nie wyróżniają pracowników z mniejszym czy większym stażem, jak również klientów większych czy mniejszych firm.
pracownik 2016-05-13 19:53:41
Ale może czegoś nauczą właścicieli te wpisy i dadzą do myślenia zgłaszającym się do pracy.Wiadomo tyle niezadowolonych ile opinii.Nie zapominajmy jednak że w każdej historii jest choćby ziarenko prawdy!
2
była pracownica 2016-09-06 19:17:55
Witam. Pracowałam w tej firmie pare miesięcy. I nie powiem bo nauczyłam się w niej dużo , Na początku byłam bardzo zadowolona i w ogole szczesliwa ze bede sie mogla czegos nauczyć, ale potem jak zobaczyłam jak pracownicy są wykorzystywani to od razu zaczełąm szukac innej pracy ( z pozytywnym skutkiem ) . Gruntowne sprzątanie całego biura co piątek i siedzenie prawie dwa tygodnie przed dwudziestym do 19 bez wypłaconych nadgodzin uważam za wykorzystywanie. Tłumaczone było to tym ze w kazdym biurze rachunkowym przed dwudziestym siedzi się po godzinach bo tyle pracy . Jakos w obecnej pracy kazdy ma przydzielone swoje firmy i kazdy sie wyrabia w godzinach pracy, a i ilosc firm jest podobna ilosci jakie przypadaly na jedna osobe w firmie Inter - Prays. I nie trzeba siedziec po godzinach " dla zasady" . Jedyne co mozna powiedziec dobrego o tej firmie to ze jest to dobry start dla osób chcących pracować w przyszlosci w ksiegowości, DObry start i zahartowanie psychiczne. Ale jest to dobre na krótką mete bo długo nie da sie wytrzymac z taką szefową która mysli ze jest boginią i ona jest najważniejsza. jej haslo ze "nigdzie nie znajdziecie lepszego pracodawcy " sie nie sprawdzilo bo jakos znalazłam pracodawce zyczliwego, rozumiejącego ze kazdy jest czlowiekiem i sie moze pomylić ale tez rozumiejacego ze kazdy ma swoje zycie osobiste i rodziny. Do przyszłych pracowników firmy Inter- Prays : zacznijcie brać już leki wcmacniające odpornośc bo na L-4 w tej firmie nie mozna liczyć.;p coś takiego jest nie uznawane w ogole. trzeba byc hardcorem. Pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o Inter-Prays II S.C. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter-Prays II S.C.