Getsix Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Getsix Sp. z o.o.

gość... 2012-11-17 15:58:14
Szukam w internecie informacji na temat pracy w getsix i doszedłem do wniosku, że skoro nie można żadnych opinii znaleźć, to znaczy że pracujący tam pracownicy są chyba zadowoleni. Porównując np. opinie o jakimkolwiek innym pracodawcy, zawsze można znaleźć stosy negatywów, wylewanie żali... a tu ...cisza. Mój wniosek jest taki: jak już ktoś się tam zatrudni, to jest mu dobrze i nie potrzebuje wypisywać żadnych bzdur na forach.
8
osoba 2013-08-12 23:03:01
no więc czas na prawdę...
nadgodziny? - standard...
płatność za nadgodziny? - a po co? ...
szacunek do pracowników? - a po co? - przecież robota ma być zrobiona!
Sytuacja na rynku pracy kiepska,( usunięte przez administratora ).
8
Zawiedziony 2014-01-17 11:20:59
Getsix to nie poważna firma, kreująca nowatorskie rozwiązania, a tak na prawdę mają totalny bałagan i dezorganizację. Ciężki kontakt, nieterminowość, w otoczce wielkiego profesjonalizmu i ludzi czynu jest to po prostu niesmaczne.
15
Pracownik 2014-07-03 09:30:17
Właściciele próbują za wszelką cenę stworzyć pozory wielkiej korporacji. Nie inwestują w pracowników, nie dbają o ich rozwój, zero szkoleń, praca w nadgodzinach to norma(usunięte przez administratora)Bardzo niemila atmosfera i praca za małe pieniadze :(
10
Prawdomówny 2014-07-18 21:20:34
Jak na moje oko, to opinie wpadły niesłusznie w "garnuszek" Poznania a dotyczą raczej Wrocławia...
Jeżeli chodzi o Wrocław właśnie, potwierdzam powyższe opinie. Dorzucę jeszcze: brak szacunku dla pracownika - objawia się to krzykami pod jego adresem, pomieszanie priorytetów w zarządzaniu, brak komunikacji od góry w dół. Reasumując- Poznański oddział jest Ok, natomiast Wrocławski omijajcie szerokim łukiem.
9
ja 2014-11-19 10:42:28
Potwierdzam nagatywne opinie, bardzo niezdrowa atmosfera, faworyzowanie niektórych pracowników, a dla innych brak szacunku i zrozumienia. Szefostwo chodzi z poniesioną głową. Musze dopraszac się o zgodę na urlop, słabe zarobki, niewykwalifikowana kadra, osoba po ogrodnictwie pełni rolę managera księgowości, jak dla mnie szok!
7
Kinga 2015-03-09 11:37:35
Pracodawca na czarną listę! Minus za złą atmosferę w pracy. Jeśli chcesz awansować to musisz się skumplować z managementem. Szybko stamtąd odeszłam
3
xxx 2015-04-23 13:01:55
Chcialam rekrutowac ale po przeczytaniu waszych opinii ma duze watpliwosci, naprawde jest az tak zle? ja slyszlam od osoby ktora probowala sie tam dostac do pracy ze sa slabe zarobki wiec mnie w sumie az tak do nich nie ciagnie
2
gość 2015-06-02 19:47:04
a słabe zarobki czyli ile?
2
Teraz pracuję w Poznaniu 2015-08-17 14:16:24
Hej, ja też z biura poznańskiego! Potwierdzam negatywne opinię o Pani Anicie. Atmosfera stała się nie do zniesienia. Zasatanawiamy się nad grupową skargą do szefostwa. Nie da rady tak dłużejpracować. Ta osoba powinn abyć zwolniona w trybie pilnym! Uwaga na biuro poznańskie - NIE POLECAM
7
Joan 2015-11-25 12:20:35
ile wynoszą średnie zarobki w getsix księgowej? Ide na rozmowę i nie wiem ile powiedzieć. Mam mgr + studia podyplomowe z księgowości, wieloletnie doświadczenie w różnych firmach.
5
Bart 2016-01-25 13:14:55
Pracowałam tam, krótko, to było około dwa lata temu - Poznań. Faktycznie kiepsko płacą. Mam wykształcenie rachunkowe (mgr), licencje księgową i kurs na gł. księgowego. A co ważniejsze wieloletnie doświadczenie zdobyte w biurach rachunkowych. W Getsix zarabiałam 1900 zł netto. Atmosfera bardzo napięta i nieprzyjemna. Ten pracodawca musi popracować nad szacunkiem dla Pracownika. Niestety, bardzo nieodpowiednie osoby kierują w tej firmie zespołami księgowymi.
3
K. z Wroclawia 2016-03-29 16:55:47
Witajcie, prcowałam przez ponad 2 lata. Niestety jedno z gorszych miejsc w ktorych pracowałam w ogóle (a mam ponad 15 lat doświadczenia). Zero szacunku dla pracowników, straszna atmosfera, głównie przez toksyczne "kolażanki". Zarobki marne, bez szans na podwyżki.
2
egon 2016-03-31 22:07:38
jakoś to dziwne ze pracowałaś aż 2 lata w miejscu w którym ci się nie podobało. Nikt cie nie chciał?
Pracowniczka roku 2016-04-26 19:07:04
Cześć, pracowałam we Wrocławiu, niestety dużo nadgodzin ale nie płatnych , bo przecież pracę trzeba wykonać, kiepskie zarobki w porównaniu z konkurencją, w ciągu prawie 3 lat tylko jedno szkolenie, ale tylko dlatego że sama się dopraszałam o nie. Najgorsza jednak była atmosfera, bardzo niezgrany zespół i niemiłe szefostwo, no coż nasz szef, nasz pan, ogólnie nie polecam, w końcu zdecydowałam się na zmianę pracy i z chęcią pożegnałam getsix.
4
szukam 2016-11-01 21:17:11
A jak w Warszawie? Jakie zarobki ? Widzę że jest ogłoszenie
jaa 2016-11-20 19:05:26
Czy negatywna atmosfera i brak inwestowania w pracownika (oddział Poznań) nadal się utrzymują? Pytam bo widzę że teraz rekrutują na stanowiska księgowe a zależy mi na normalnej atmosferze w pracy i normalnych / konkurencyjnych zarobkach
1
Zostaw swoją opinię o Getsix Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getsix Sp. z o.o.