Human Office Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Human Office Polska Sp. z o.o.

Gosc 2015-11-11 17:55:56
Szczególnie odradzam!!!!
1
Daro 2015-11-29 20:00:26
Dlaczego ? Dla mnie super, atmosfera i ludzie...
Pracuję już 7 lat ...
2
Anita 2015-12-29 02:16:35
Bardzo dobry pracodawca, pełen szacunek.
Fajni ludzie i świetna atmosfera, zgrany zespół.
Lubię moją robotę w końcu :-)
2
Magda 2016-01-14 08:50:44
Spoko, najlepsza dotychczas :-)
2
S. 2016-01-23 20:51:30
POLECAM !!! Super pracodawca nie tylko finansowo ale też atmosfera w pracy super.
S.
3
pomocny_pomocnik 2016-02-09 14:12:08
pierwszą i ostatnią opinię napisali pracownicy - resztę zarząd. Pozdrawiam :)
Obelix 2016-02-09 16:18:42
Haha....ale cyrk na kolkach.... ale niestety to prawda.
Andrzej 2016-02-25 13:41:20
Świetna firma, jestem zadowolony ze swojej pracy. Polecam nie tylko klientom ale też przyszłym kolegom. Zapraszamy do teamu :-)
Gosc 2016-03-23 18:05:52
Odradzam prace w tej firmie.nawet przawdziwe komentarze z zycia wziete byly wykasowane na poczet sztucznych pozytywnych.prawda w oczy ....
Sz. 2016-03-30 16:24:02
Zdecydowanie odradzam prace w tej firme.z naciskiem na:ZDECYDOWANIE.
ANNA. 2016-04-01 21:14:09
Firma super noce z szefem niezapomniane
Pani Kapral 2016-04-13 11:30:34
Przez okres pracy w tej firmie popadlam w alkoholizm, ale nie przeszkadza mi to, a wręcz mi brakuje
Andrzej 2016-04-13 11:32:30
Fajna firma lecz byłem za słaby i musiałem odejść. Polecam
Andrzej 2016-04-19 18:47:14
Musze dodac..odszedlem tez dlatego,że to co najwazniejsze sie nie zgadzało..jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..jednak nie polecam.
Andrzej ? 2016-04-20 22:04:11
Co to za człowiek wypisuje takie głupoty ? ;-)
To super firma
Michał 2016-04-30 21:55:51
Świetna firma, polecam.
Bardzo szybko się rozwija ale docenia pracowite osoby takie jak ja ;-)
Wojtek 2016-05-03 10:32:33
Polecam !!! :-)
2
gość 2016-05-06 11:33:45
Do pewnej osoby..... przestań wreszcie wypisywać pochlebne opinie nt tej firmy i wychwalać się pod niebiosa bo najzwyczajniej w świecie jest to przejaw braku klasy.Podpisujesz sie imionami swoich pracowników tylko po to aby zatuszować prawdziwą sytuację w firmie.Ludzie którzy wchodzą na tego typu fora nie są głupi i widzą plastikowe ,lukrowane opinie!!! Poza tym ci wszyscy pracownicy, którzy piszą tak cudowne opinie, odeszli wiec jak możesz podpisywać się imionami osób , które tam już nie pracują?( patrz podpis np Andrzej)Jest to przykre , kiedy opinia jest negatywna a na forum są są wypisywane steki bzdur aby zatuszować nieprzyjemną sytuację.Godziny wpisów same mówią za siebie...tylko jedna osoba siedzi przy komputerze i fatyguje sie aby naskrobać coś " pozytywnego". żałosne..
Radca Prawny 2016-05-18 11:06:16
Do pewnej osoby..... przestań wreszcie wypisywać opinie negatywne na temat naszej firmy ty nieudaczniku. Weź się do roboty zamiast siedzieć na forach w trakcie dnia i wypisywać wyssane z palca opinie negatywne. Osoby, które pracują w naszej firmie w przeciwieństwie do Ciebie są bardzo zadowolone ze swojej pracy, a to, że nie możesz odżałować tego, że z własnego lenistwa straciłeś dobrą posadę nie upoważnia Cię do wypisywania kłamstw na temat świetnej firmy jaką jest Human Office oraz jej szefa, który zbudował świetny zespół. Z szacunku do swoich dawnych kolegów zaniechaj działania na szkodę naszej spółki. W innym wypadku będziemy zmuszeni wystąpić na drogę sądową żeby ustalić wartość odszkodowania za zniewagi jakie zostały umieszczone przez Ciebie na tym portalu.
gość 2016-05-24 09:34:08
@up sami sobie szkodzicie takimi komentarzami, straszyć pozwami na forum publicum - żałosne :/
Radca Prawny 2016-05-27 21:57:01
@up - do "gościa" - dyskusja na temat jest zawsze mile widziana, a bezpodstawne oczernianie kogoś to gówniarstwo, a do tego tchórzostwo, bo nikt na forum nie chce się podpisać swoim imieniem. Ukrywanie się za klawiaturą nie jest anonimowe, jak wiadomo wszem i wobec każdy taki wpis pozostawia po sobie ślad w postaci numeru IP, po którym dojdziemy do osoby, która nas wciąż atakuje. Gdybyśmy odczuwali, że ma rację, to z pewnością nie byłoby reakcji na takie szkalowanie, ale firma jest transparentna i nie zasługuje na krytykę tego typu od "anonimowych" informatorów. To jest dopiero żałosne :/
. 2016-05-30 20:00:18
Hmmm....wyzwanie potencjalnych lub bylych pracowników od nieudaczników albo straszenie sądem... żałosne. Każdy ma prawo do swojej opinii i ma ją również prawo wygłaszac gdzie chce. Nie ma w tych postach " szkalowania" czy innych bzdur.Nie wiem który prawnik podjął by się prowadzenia tak blachej sprawy.gdyby firma była " taka transparentna"...to ludzie mieliby pozytywne zdanie i nie nie byloby tu takiej szopki...A tak nie jest.podawanie sie za pracowników,pisanie w ich imieniu coś czego nie powiedzieli..straszenie,wyzywanie...itd...itd
Radca Prawny 2016-06-02 22:40:14
Jak widać nie mówimy o ludziach ale o jednej osobie. Bardzo stara się zaszkodzić naszej firmie umieszczając posty o 00:18 w nocy. Musi być rozczarowana, że straciła pracę w tak dobrej firmie. Niestety w Human Office mogą pracować tylko najlepsi.
3
gosc 2016-11-18 09:00:25
Nie polecam tej firmy..!!!!! Praca w niej pozostawia wiele do zyczenia. Tworznie anturazu super firmy..a w srodku... no coź.:((
Sylwek 2016-12-04 23:36:29
Polecam tą firmę - super atmosfera i szacunek dla pracownika ze strony zarządu. Czapki z głów. Jeszcze nie miałem tak dobrych warunków nigdy wcześniej. Super zespół.
1
Zostaw swoją opinię o Human Office Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human Office Polska Sp. z o.o.