Lexconseil sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Lexconseil sp. z o.o.

Urszula 2016-01-31 13:36:41
Jeśli twierdzisz że tak jest dlaczego nie podasz swoich prawdziwych danych...!!!
Żaden Igor nigdy u mnie NIE PRACOWAŁ!
Żeby zarobić więcej niż średnia krajowa nie wystarczy klepać jedynie faktur do systemu i umiejętność wydrukowania rejestrów oraz ułożenia faktur wg dat A POSIADAĆ WIEDZĘ!, której niestety zabrakło i stąd uwagi klientów ! Poza tym jeśli to jest PIERWSZA PRACA - A TAK BYŁO W PANI przypadku to cóż - nawet prawo określa NIŻSZE wynagrodzenie OD MINIMALNEGO a PANI zarabiała ZNACZNIE WIĘCEJ !
Pozdrawiam
6
Ewelina 2016-03-12 15:37:38
Zakończyłam staż w tym biurze i współpraca na umowie o pracę układa się bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona!
1
UrszulaP. 2016-03-15 19:42:26
Pracuję w firmie od wielu lat i jestem zadowolona, dzięki różnorodności obsługiwanych klientów i firm można zdobyć bardzo duże doświadczenie
1
Krystian 2016-03-22 15:18:51
Bardzo ciekawe kto pisze te opinie....bardzo
1
666 2016-03-22 18:27:24
Jakoś nie pamiętam Cię Krystian żebyś pracował w tej firmie...
Więc o co chodziiii...???!!!
1
Urszula 2016-03-22 18:28:49
Jak widać po nickach pracownicy biura spółki
1
Witold 2016-03-23 11:31:27
Tylko ciekawe dlaczego wszyscy pracownicy uciekają z tego biura...
Urszula 2016-03-23 14:21:08
Jak widać po stanie zatrudnienia NIE WSZYSCY... Tylko Ci, którzy nie potrafią się uczyć, z małą wiedzą, brakiem chęci do pracy, popełniają cy w kółko te same "GŁUPIE" błędy i Ci których TYPUJĄ nasi klienci do zwolnienia! Najważniejsze jest zadowolenie Klienta! Najlepszym dowodem jest sposób pracy biura i poziom zadowolenia oraz opinie Klientów po zwolnieniu DARMOZJADÓW!!!
2
Dziurawiec 2016-03-23 14:28:15
Nie tylko pracownicy ale i klienci uciekają od państwa droga Pani.nie przez pracowników tylko przez państwa terminowość.
Urszula 2016-03-23 15:25:01
Nasza terminowość jest BEZ ZASTRZEŻEŃ co potwierdzają wszelkie protokoły kontroli. BYLI pracownicy byli największym złem biura ale każdy ma prawo popełnić błędy dając szansę nauki nawet najbardziej "OPORNYM" magistrom. ..To na szczęście przeszłość a "uciekających" Klientów którzy byliby fair w stosunku do biura i zasad współpracy NIE MAMY!CO BARDZO NAS CIESZY. Współpracujemy JEDYNIE Z poważnymi kontrahentami i KAŻDEJ ze stron to pasuje :-)
Strzałem w dziesiątkę były zwolnienia obiboków szkoda że tak PÓŹNO! Pozytywne efekty widać GOŁYM OKIEM!:-) ZWŁASZCZA W JAKOŚCI I TERMINOWOŚCI prac dla Klientów którym bardzo dziękujemy za słowa uznania!
Witold 2016-03-23 21:31:16
Właśnie dokładnie w Pani wypowiedziach widać arogancję dumę i bezczelnośc. Pewnie dlatego WSZYSCY odchodzą z tego biura.
2
Witold 2016-03-23 21:32:34
Brak szacunku dla innych, cala urszula....
Urszula 2016-03-24 10:41:23
Bardzo dziękuję za słowa uznania jestem DUMNA z tych cech :-)
a tym które one NIE PASUJĄ DZIĘKUJĘ MY i powodzenia!!!
były pracownik 2016-03-24 20:01:56
Jestem byłym pracownikiem biura i niestety do dnia dzisiejszego nie mam poprawnie skorygowanego PITa 11. W rubryce przychody są wykazane kwoty jakie powinny wpłynąć na konto, ale faktycznie nie wpłynęły. Konsultując się z byłymi pracownikami, takich błędnych Pit-ów 11 za rok 2015 P. Urszula wystawiła 4!!! Czy można pomylić się CZTERY RAZY??? Szkoda, że P. Urszula nie potrafi przyznać się, że pracownicy SAMI POODCHODZILI...BO ILE MOŻNA SIĘ WSTYDZIĆ ZA NIEPROFESJONALNE ZACHOWANIE SZEFOSTWA?
1
Urszula 2016-03-25 08:41:02
Po treści wpisu widać że niestety do tej pory się nie nauczyłeś były pracowniku JAK wystawia się PIT-y a za TWOJE pomyłki biuro było zmuszone samo zapłacić klientom odszkodowania! ILE można się mylić w podstawowych kwestiach były pracowniku?? Ale to już sprawa sądu. MIŁEGO DNIA aaa i dużo samozaparcia do nauki bo jakoś marnie wiedzą Ci wchodziła do głowy.....
były pracownik 2016-03-25 08:52:04
BEŁKOT p. Urszuli BEŁKOTEM POGANIA. Sama pani wystawiała Pity 11 byłym pracownikom, bo już u pani nikt nie pracował. Miłego dnia i dużo samozaparcia w poprawianiu Pit-ów 11.
Urszula 2016-03-25 09:24:37
Nie mowie tu o pitach ale o Pani pomyłkach w rozliczeniu kontrahentów ale o tym na spotkaniu z mecenasem Siekluckim MIŁEGO :-)
PS. Proszę pamiętać że w IT istnieją IP sprzętów; -)
a z 2016-06-07 19:59:37
biuro zalega z wyplaceniem wynagrodzeń pracownikom.
2
znają angielski 2016-06-11 19:47:44
Biuro Lexconseil pomogło mi zarejestrować sp z o o bez najmniejszych problemów i bardzo szybko!
Profesjonalne podejście do klienta i bardzo ważny atut: znają angielski!!
3
Światowa Anna 2016-09-24 14:59:30
Jedyne biuro, które przygotowało mi deklaracje Limosa. W całym Lublinie nikt nawet nie wiedział co to jest!
Polecam!
1
banach 2016-11-05 16:57:52
Bardzo dobra firma, która podchodzi do każdego klienta indywidualnie i z pomysłem. Zdecydowanie polecam.
Zostaw swoją opinię o Lexconseil sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lexconseil sp. z o.o.