Auto-Importer Ireneusz Furczyk

Jasienica

Opinie o Auto-Importer Ireneusz Furczyk

bono 2011-07-21 10:44:22
Chyba sam właściciel to pisał, bo realia są całkiem inne.
byly pracownik 2013-11-26 19:48:51
Nie polecam pracy w firmie auto-srajporter. Szef I.Furczyk o wszystko ma pretensje. Nie dość na dzień dobry informuje że nie podpisuje umowy bo nie opłaca mu to i tak w kółko. Praca jedynie dla osób którzy biorą z bezrobocia tak śmiesznie mówiąc. Nie dość spędzasz więcej godzin niż masz czas unormowany pracy czyli powinno być po 8h. U niego spędzasz ponad 8 godzin pracy plus soboty... WIELKI MINUS!!!!!! JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!!!
grzegorz 2014-02-25 13:54:42
a ja polecam porzadny człowiek można na niego liczyć nie tylko w pracy
Adam 2014-11-13 09:10:04
Nie polecam.
Mozna lizcyć na to że da umowe, o ile w ogole da, na najnizsza krajowa, za wszytko odlicza z odplaty, pracuje sie 9 godzin dzinnie i do tego tylko jedna sobota wolna.
Teksty typu JA WAS WYKOŃCZE, do pracownika to norma ! Oszczędza na pracownikach, a zatrudni swoich piłkarzy z klubu w którym jest prezesem.
Mariusz 2014-11-21 15:44:11
Normalna firma jak każda prywatna . jak pracujesz to zarobisz Szef od 3 lat nie jest Prezesem
klubu ja osobiscie byłem zadowolony z pracy w tej firmie mogę z powodzeniem polecić te opinie u góry to kłamstwa i zwykłe szkalowanie osoby.
Marzena 2014-11-21 15:55:22
Ciekawe nigdy Adam u Nas nie pracował a pisze wierszem i pomylił wypłate z odpłata pan Furczyk to bardzo porządny i uczciwy człowiek Adamie .
Worker 2015-06-09 10:08:38
Witam, widzę po opiniach że po latach w firmie Pana Ireneusza nic się nie zmieniło. Połowa ludzi nadal pracuje bez umów albo na śmieciówkach, umowe o prace mają tylko może 2-3 osoby na ok 20 z dwóch oddziałów. Jeżeli już jakaś jest to za podstawę. Za każdą pierdołę odlicza z wypłaty, przy wypłatach zaokrągla w dół. Zachowanie tego człowieka jest karygodne. Jest to człowiek który startował do polityki, samorządów terytorialnych a ma problemy z podstawami ortografii oraz kulturą osobistą. Nie ma do nikogo szacunku. Nie wypłaca nadgodzin mimo że często z pracy się wychodzi po godz 18 lub nawet pracuje w soboty, niedziele przy imprezach. WYZYSKIWACZ Z EGO WIĘKSZYM NIŻ JEGO WZROST. Praca po 9h dziennie oraz co drugą sobotę.
Polecam !!!!
2
Sławek 2015-07-01 11:03:13
Pracowałem to co ustaliłem z włascicielem było respektowane. Normalna prywatna firma średnie zarobki zawsze na czas co ważne niektóre opinie są bardzo nie eleganckie i raczej mają na celu obrażanie własciciela niż faktyczną opinię pracy w firmie .Osobiscie byłem zadowolony z współpracy i mogę polecić pracę w Auto Importerze .
Marian 2015-07-07 16:46:42
Normalna firma szef na luzie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej wesoło było niestety zbyt daleko mam do Jastrzębia na złom dojeżdzać
były pracownik 2016-01-05 15:02:55
W 100% potwierdzam opinie Pana Workera. No może z jedną różnicą... nie co drugą sobotę, bo zaledwie jedna sobota w miesiącu jest wolna. Więc trzeba pracować ponad 200h w miesiącu za marne grosze, bo nie wychodzi nawet 8zł na godzinę! Przy organizacji pewnego wydarzenia na oddziale w Jastrzębiu gdzie trzeba spędzić dosłownie cały dzień nie liczcie na zapłatę więcej niż 50zł! Nie ma ani trochę szacunku do żadnego z pracowników, objawia się to na różne sposoby. Dodatkowo posiada 3nr telefonu i po wpisaniu jednego z nich w google można dowiedzieć się ciekawych rzeczy ;) Dziewczyny, uważajcie!
Byly pracownik 2016-01-07 19:21:32
Witam. Pracowałem w firmie Pana (usunięte przez administratora)i widzę, że dalej wszystko jest jak było. Praca w auto-importoze to wielkie nie porozumienie.wypłaty tak niskie ze mało kto tam pracuje. Najczęściej ludzie na emeryturze lub rencie, brak umów. Organizacja pracy pod psem. Szef względem ludzi tragedia, przeklina, bije pięścią w stół kompletny brak kultury i szacunku. Duzo można by wymieniać na temat tej firmy i szefa, i napewno nic dobrego by to nie było. Ludzie nie polecam. Omijajcie ta firmę szerokim łukiem i napewno nie idźcie tam do pracy chyca ze chcecie się sparzyć. A co do potrącania z wypłaty to jest norma i to za wszystko bez skrupułów.
Ania 2016-01-13 10:31:44
Ostatnie opinie są tendencyjne i stronnicze uważam , że nie prawdziwe i bardzo nieprzyjemne dla firmy .Nawet nazwy ktoś nie umie wymienić poprawnie firmy hajter jakiś to wypisuje zupełnie nie związany z firma nie mający cywilnej odwagi żeby to zrobić osobiście. nie popieram takich osób zawsze wraca się taka postawa wobec innych nawet w zaciszu klawiatury i komputera.
byly 2016-01-27 10:50:29
zgadzam się z byłym pracownikiem - TRAGEDIA !!!
Marta 2016-01-29 22:53:38
Ale hejt
Daria 2016-03-02 13:44:06
Nie polecam nikomu pracy w Auto-Importer. 3 miesiące pracy bez jakiejkolwiek umowy, ucinanie wypłaty na wszystkim co możliwe, problemy z jej wypłaceniem, chamstwo i humory szefa, głupie docinki, które są bardzo nie ma miejscu...
Aaaa no i lista zadań, do których należy wypisywanie pozytywnych opinii/komentarzy o firmie :)
PS. Ania, przecież już w styczniu miałaś się zwolnić :)
Pracownik 2016-03-08 15:36:10
Witam ja jestem zadowolony i pracuję juz kilka lat wszystko co było ustalone jest respektowane i wypłacone w terminie.
Zostaw swoją opinię o Auto-Importer Ireneusz Furczyk - Jasienica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Importer Ireneusz Furczyk