Apart-Bud Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Apart-Bud Sp. z o.o.

Kolejny raz to samo 2014-01-07 09:35:24
(usunięte przez administratora)Transport własnym samochodem do Niemiec i potem dojazdy do pracy na własny koszt.Brak kontaktu z pracodawcą (nie odbiera telefonów).4 osobowe pokoje.Śniadanie dopiero wtedy gdy Pan Majster Niemiec zezwoli, to wtedy ci biedni Rumuni,Bułgarzy i Polaczkowie mogą szybko coś zjeść.Choćbym miał uchronić jednego z Was przed tą "pseudofiremką" ,warto było napisac ten post.Klasyczny polski wał.
Stanisław Gajda 2014-01-08 19:31:42
Nie wiem kto napisał opinię z 07.01.2014 r ale prawda jest całkiem inna. Byłem pracownikiem tej Spółki w 2013 r na kontrakcie w Niemczech. Budowa była zorganizowana bardzo dobrze, kierownik niemiecki bez problemów, i żadne takie sytuacje jak napisał ktoś w tej opinii nie były. Przerwy na sniadanie i obiad były dla całej załogi tak polskiej jak i słowaków i niemców. Jak pracowałeś dobrze i byłes fachowcem to miałeś pracę cały czas. Kto jednak był pseudo murarzem czy ciesla to niestety musiał zjechać. I być może ten kto to pisał był takim "spłukanym" pracownikiem. Ale to jego sprawa. Tylko niech nie smrodzi skoro sam był do kitu. Jesli jest sie dobrym fachowcem to w tej spółce masz dobra i długą pracę. Ja wracam w lutym ponownie do tej firmy do pracy.
1
Zbyszek z Tarnowa 2014-01-08 19:54:02
Ta firma prowadzi nabór ale tylko doświadczonych fachowców. Ja taką miałem informację gdy chciałem się zatrudnić.Dostałem umowę i warunki zatrudnienia. Wszystko w mailu było jasno napisane jakie zasady są stosowane na budowach Spółki, co będzie jak nie będziesz fachowcem. Jak sie nie sprawdzisz to zjedziesz do domu. Kierownik i majster nie pozwalaja na rozróby,picie i niedobre zachowanie na mieszkaniu. Jak sie o tym dowiedzą to taki gość szybko wraca do domu. I tak powinno być bo taki gostek robi innym problem i psuje opinie innym.
były wykonawca 2015-03-28 21:49:22
Bogdan to wielki przekręt Uwaga na tą firmę ma długi wszędzie w Szczecinie jak jest to się ukrywa kto wie gdzie ma biuro bo jest mi winny od 3 lat 52800,00 zł. I wielu innym firmą i swoim byłym pracowniką jest wszędzie już spalony na szczecinie i nie tylko nawet potrafi wyłudzić kasę od inwestora bo ma dobre gadane i znikną i zostawić najetych pracowników i więcej go nie widać.
rysiek 2015-03-28 22:03:39
Witam Cię mnie też przekręcil Bogdan na kasę też jego szukam .A te pozytywne opinie co tu znalazłem to chyba on sam pisze .Oszczegam wszystkich przed tą Firmą. Facet ma dobre gadanie inwestorzy którzy jego znają to nawet nie chcą z nim rozmawiać i ma zakaz wchodzenie na budowę w sprawie zleceń jak i zakaz przechodzenia do biura ten facet to legenda przekrętów i nie płacenia ludzią i podwykonawcą .
Robert 2015-03-31 13:53:16
UWAGA PRZED TA FIRMĄ I BOGDABEM MAMOSEM !!!!!
Andrzej Tomaski - Zielona Góra 2015-06-02 16:54:27
Czytam sobie i się śmieje. Miałem swoja działalność i tez tak o mnie pisali gdy wywaliłem nieroba z roboty. To się wtedy podliczał. A za co miałem mu zapłacić? Za zła robotę/ Tak widocznie było z tymi co tak pisza. Ja mam niezłe wspomnienia ze współpracy z firma. Jak dadzą propozycje to do nich znów pójdę.
2222 2015-06-16 20:34:20
Co Ty człowieku piszesz Bogdan to przekręt w Szczecinie wszyscy go znają nawet przekręcil własnych kolegów na pożyczal od nich kasę i znikną , albo bierze zaliczkę od inwestora i też znika z budowy i zostawia ludzi bez kasy to facet legenda.
1
waldek 2015-08-22 06:37:32
UWAGA NA FIRMĘ Apart-Bud i Bogdana Mamosa to kanciarz nie płaci i nie odbiera tel.
1
Andrzej Tomski Zielona Góra 2015-10-16 10:37:34
Zajrzałem na te stronę bo faktycznie chciałem zobaczyć co u tej firmy. Okazuje się że firma jest od 2013 roku zawieszona i nie prowadzi działalności. Dlatego dziwią mnie te obecne wpisy. Ale mimo to że już nie działa to swoimi kontaktami załatwił mi pracę dla mojej firmy. Więc sądzę, że tworzycie te wpisy za to że Was wywalił za złą robotę i teraz macie problem ale ze sobą. Jak się dobrze pracuje to i ma się wypłatę. My tak mieliśmy i współpraca była dobra.
Zostaw swoją opinię o Apart-Bud Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apart-Bud Sp. z o.o.