Abramowicz Budownictwo Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Abramowicz Budownictwo Sp. z o.o.

anonim 2011-01-08 10:46:52
to jestes chyba takim samym typem(usunięte przez administratora)jak abramowicz
anonim 2011-01-14 04:47:29
dokładnie firma jest ok. Zapewne te negatywne opinie to opinie pracowników przepraszam pseudo pracowników którzy chcą wyżalić się na forum i zepsuć dobrą opinię firmy .,,Pracownicy,, którzy chcieli zarabiać bóg wie ile a nie nadają się nawet do sprzątania budowy i dziwią się ,że zostali zwolnieni stąd ta nienawiść .no nic ale trafne będzie podsumowanie czy się stoi , czy się leży kasa się należy
anonim. 2013-05-23 10:31:05
(usunięte przez administratora)i czlowiek z którym Nie ma o czym rozmawiać Po prostu nie polecam co zrobić poziomu do Tragedia niżej SIE NIE DA załatwiać Spraw.
anonim. 2013-05-23 10:33:23
tak, aby całkowicie cham pozbawionych zasad i. skrupułów Dla ludzi i. doustnie ZA TYM siniak i. alkocholik nie polecam u niego Pracy ,
ma milionowe Długi na miescie
2013-09-16 18:05:13
kawal(usunięte przez administratora).. bizmesmen przez duze b nie wyplacalny komornicy siedza mu na kontach nie polecam u niego pracy
zenek 2013-11-28 21:36:56
Człowiek bez zasad i honoru na mieście o tej firmie gadają żema dobrą opinię,ale to bzdury i klamstwo za każdym razem oszukuje i robi same przekręty materjały budowlane kupuje nienadające sie do niczego i wszystko tam jest najgorszej kategorji i dotego nie płaci za wykonaną prace.NIE POLECAM TEJ FIRMY WOGÓLE TOTALNE DNO ??????
krzych 2013-12-02 16:08:44
JEDNYM SŁOWEM [usunięte przez moderatora],MA GDZIEŚ SWOICH PRACOWNIKÓW DZIĘKI KTÓRYM TA FIRMA JESZCZE FUNKCJONUJE ,
były 2014-02-27 11:08:55
człowiek bez zasad i honoru na mieście o tej firmie gadają żema dobrą opinię,ale to bzdury(usunięte przez administratora).NIE POLECAM TEJ FIRMY WOGÓLE,,
Zostaw swoją opinię o Abramowicz Budownictwo Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abramowicz Budownictwo Sp. z o.o.