Car Audio Media Michał Kolos

Koszalin

Opinie o Car Audio Media Michał Kolos

Arek Szparek 2014-02-20 10:43:06
Miałem okazje robić zakupy w wyżej wymienionym sklepie i odnoszę wrażenie, że te wszystkie opinie pisze albo konkurencja albo zazdrosny sąsiad z gorszym samochodem. Pan (usunięte przez administratora)nie dość ,że zaoferował mi nowy sprzęt dużo taniej niż cena katalogowa to jeszcze dał mi 2 letnią gwarancję. Kupiłem u niego już 3 radia samochodowe i do tej pory nigdy nie miałem problemu, nawet gdy jedno odsyłałem na reklamacje to dostałem nowe radio po 5 dniach ! Zawsze można zadzwonić i sprawdzić sprzedawcę, facet posłuży fachową radą a nie tylko tym co pisze na opakowaniu.
2
raPit 2014-02-20 17:01:18
Robilem duzo zakupow w Car Audio Media. Jest to bardzo profesjonalny sklep z fachowym doradztwem .Mozna tam liczyc na pomoc w kazdej sytuacji.
Srzedajacy sa bardzo komunikatywni i zorientowani w tym co robia ,uwierzcie mi,ze oni sie znaja na rzeczy.Jestem bardzo zadowolony ze wszystkich zakupionych rzeczy.
4
Gucio 2015-02-26 10:54:45
Kupowałem radio w Car Audio i był to dobry wybór. Nie dość, że mają radia samochodowe najtaniej w Polsce (sprawdzałem na allegro i ceneo) to jeszcze jest ogromny wybór, wszystko na miejscu, można podłączyć, zobaczyć. Sprzedawca bardzo ogarnięty w sprzęcie, świetnie doradził. Jedyny minus to to, że czekałem w kolejce 15 minut, bo było tyle ludzi w sklepie. Ale warto!:D
Mario 2015-03-16 12:19:20
Kupowałem cały zestaw audio u szefa sklepu. Poświęcił mi dwie godziny, po kolei podłączał kolumny, razem słuchaliśmy jak grają, ocenialiśmy. Prawdziwy fachowiec od dźwięku i spoko gość. Jestem zadowolony, gdyż mam porządny zestaw grający w domu. Polecam - prawdziwy fachowiec.
1
czapus 2015-05-13 21:12:08
Prostuje przepraszam Mario chodziło mi o wpis GUCIA
2
Monika 2016-05-05 14:50:08
Wraz z mężem zdecydowaliśmy się na zakup głośników wraz z wzmacniaczem. Przypadkiem trafiłam na aukcję Pana Michała, zadzwoniłam i rozmawialiśmy bardzo długo - wysyłałam mu zdjęcia salonu, aby widział gdzie będzie stał sprzęt - to ponoć ma znaczenie. Opowiadałam jaką muzykę słuchamy z mężem i jaki dźwięk nam odpowiada. Po tych wszystkich ustaleniach Pan Kolos zaproponował zestaw kolumn z wzmacniaczem i odtwarzaczem CD. Wczoraj sprzęt do nas dotarł, po ustawieniu i podłączeniu - ZANIEMÓWILIŚMY. Gra tak pięknie, czegoś takiego jeszcze nie słyszałam, pół nocy z mężem słuchaliśmy wszystkich naszych ulubionych płyt - a czułam się jakbym słuchała ich po raz pierwszy - CAŁKIEM NOWE BRZMIENIE! Coś pięknego!! Dlatego szczerze polecam, bo gdyby nie doradztwo to nigdy bym nie kupiła takiego sprzętu (kolumny Paradigm i wzmacniacz i CD, Denon). Sprzęt wart każdej wydanej złotówki. Dziękuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam, Monika z mężem.
1
Karol 2016-05-05 14:57:01
Trochę z niedowierzaniem zamówiłem kolumny, bo ich cena była rewelacyjna. Jednak po otrzymaniu towaru do domu i stwierdzeniu, że wszystko jest jak trzeba i że w ekspresowym tempie dostarczone, jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem. Kontakt telefoniczny bardzo dobry i tak jak zdecydowana większość opiniodawców uważam ten sklep za bardzo profesjonalny. Oczywiście polecam i zachęcam do kupowania.
1
Arti 2016-05-09 11:20:48
Kupiłem poza allegro więc tutaj mogę się chociaż podzielić opinią. Najniższa cena, bardzo dobra i fachowa dobra obsługa klienta. Naprawdę krótki czas realizacji (zamówienie za pobraniem złożone ok. 12:30, o 16:00 tego samego dnia paczka była już nadana, a kurier był u mnie już następnego dnia ok. 11:00). Sprzęt w fabrycznych opakowaniach, w 100% sprawny. Bardzo zasłużony pozytyw!!
1
ppp 2016-05-26 14:41:47
MAGNAT QUANTUM 677 SCHWARZ + DENON AVR-X3200W + potrzebne przewody
Nastawiłem sie na zakup telewizora 55''lg 4k,3d, amplitunera denon avr2200w oraz dwóch kolumn magnat quntum 677, planowalem wydac do 9tys zł, najchetniej blizej 8tys:). Chciałem zrobic ten zakup w jednym sklepie majac nadzieje ze kupie fajny sprzet w dobrej cenie. Niestety okazało sie to niemożliwe,ponieważ każdy sklep dajac dobra cene na jedno, drugie miał dużo drozsze. Rozmowy telefoniczne tez były różne. Odpuściłem sobie zakup zestawu, stwierdziłem ze kupie na poczatek amplituner oraz kolumny i znalazłem na allegro sklep Car Audio Media. Zadzwoniłem z zamiarem kupna denona avr2200 i magnaty, ale po miłej rozmowie zamówilem denon avr3200 i magnat quantum 677 shwarz. Cena była wyższa niż zakładałem ale po radach Pana Michała wziałem wyzszy model,cena zestawu była bardzo dobra (chyba najlepsza jaka znalazłem), szybka dostawa,wysyłka w cenie, płatność za pobraniem, gwarancja, sprzęt zapakowany fabrycznie dotarł w całości (czego sie obawiałem kupujac sprzet z przesyłka, jedynie co zob po 2 tyg to na jednej kolumnie zle przyklejona okleina pecherzyk powietrza, nie duzy b malo widoczny). Podsumowując, Zdecydowanie Polecam i napewno polece moim znajomym, jezeli beda plaowali zakupy. Ocena Pozytywna!
2
Zostaw swoją opinię o Car Audio Media Michał Kolos - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car Audio Media Michał Kolos