Partner Systems Dariusz Zabrowarny

Człuchów

Opinie o Partner Systems Dariusz Zabrowarny

Gall Anonim 2011-11-29 02:42:44
Nie polecam pracy w tej firmie. Zarobki nędzne (dział handlowy). Do tego pani dyrektor kompletnie niekompetentna (córka prezesa - 24 lata bez doświadczenia). Sprawdzanie tylko GPS-ów w autach i bilingów. Poślizgi w wypłacaniu pensji, brak podstawowych narzędzi do pracy - ciągłe blokady na karcie paliwowej, brak polityki rabatowej. Obiecana była mocna polityka cenowa by wejśc na rynek a firma jest droższa od konkurencji. Z 4 handlowców wiem, że został już tylko jeden (reszta - włacznie ze mną uciekła do innych firm).
1
Anonimous 2012-01-30 13:11:06
Firma wchodząca na rynek ale z perspektywami. Bardzo duży potencjał w rynku - ilość potencjalnych klientów. Auta mają GPS-y - ale teraz jest to standardem w wielu firmach. I nie ma patrzenia co chwilę na GPS. Problemy o których pisze mój poprzednik - rozwiązane. Poprzedni Menadżerowie działu handlowego nie potrafili sprostać zadaniu. Szef - Dariusz Zabrowarny jest zawsze otwarty na propozycje rozwoju i szukania nowych dróg i kanałów sprzedaży. Praca ciężka - dużo wyjazdów ale i sporo potem pracy w domu przy laptopie. Wyjazdy rozliczane delegacjami. Praca ciężka ale satysfakcjonująca.
nowy RPH 2012-09-12 18:47:47
pracuje w firmie od ponad miesiąca jako RPH. Atmosfera miła, wspolpracownicy bardzo sympatyczni i pomocni, płaca (jak na początek) dobra, system prowizyjny bardzo atrakcyjny, pracodawca w porzadku (jak narazie ;), jestem mega zadowolony.
Miś 2012-11-20 09:55:00
Dobry przystanek w karierze zawodowej, dużo elastyczność obowiązków pozwala się sporo nauczyć. Zarobki - tak jak wszędzie. Tylko lata pracy pozwalają na przyzwoite zarobki, no ale gdzie tak nie ma? Miła atmosfera w pracy, więc ja nie narzekałam
2
zadowolony 2013-01-24 16:57:33
pozdrawiam zarząd i dyrekcje :) :) :)
którzy dbaja o fajna i przyjazną atmosfery w firmie, bo dobra atmosfera to podstawa !!!
4
Szef Działu Handlowego 2014-03-26 17:26:58
Szukasz ciężkiej, wymagającej ale bardzo rozwojowej pracy? Masz potencjał i lubisz wyzwania? Chcesz się dalej rozwijać? Jesteś handlowcem skazanym na sukces? Pisz: handlowy@partnersystems.pl. Wyślij swoje cv (bez listu motywujacego) lub dzwoń: 668517853.
1
były pracownik 2014-03-31 20:41:56
Odradzam pracy w Partner Systems !!! Firma stawia nowy biurowiec za grube miliony pracy brak a
pracownicy nie widzieli podwyżki od kilku lat.
1
wiedzący 2014-04-11 18:48:18
a to chytrusy ;)

ale widac firma sie rozwija skoro stać ja na nowy biurowec za "grube miliony" :)
1
stażystka 2014-04-11 19:51:44
Polecam pracę w Partner Systems! Bardzo miła atmosfera, wspaniałe szefostwo i możliwość rozwoju! Co do nowego biurowca to stanie się on wizytówką godną takiej firmy jaką jest PS.
2
były pracownik 2014-08-09 12:24:46
A od kiedy w PS była jakakolwiek stażystka? Ktoś z firmy ciągle wpisuje pochlebne opinie aby firma nie wyglądała źle w opiniach
3
dowartościowany pracownik 2014-08-24 21:03:12
a jakiś niedowartościowany cymbał próbuje ją oczernić! Zapraszam na rozmowę face to face cwaniaczku :D - oczywiście jeśli masz chociaż trochę honoru, a pewnie nie masz bo siedzisz anonimowo w necie i "wypłakujesz" swoje żale na takich portalach jak ten, smutne …
6
prawie pracownik 2015-10-01 17:47:49
Dużo słów na rozmowie kwalifikacyjnej, jeszcze więcej ściemy na temat warunków i perspektyw. wymagania wielkie. Płaca tragiczna, prowizja jeszcze gorzej. Dla tych co mają cierpliwośc, chca zdobyć pierwsze doświadczenie bez jakiegokolwiek wsparcia (to byłby nawet plus) a potem przeskoczyć do innej firmy.
( usunięte przez administratora ) Jest elementem odstraszającym by się tam zatrudnić.
4
Zostaw swoją opinię o Partner Systems Dariusz Zabrowarny - Człuchów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner Systems Dariusz Zabrowarny