Ekoid Iwona Majewska-Durjasz

Katowice

Opinie o Ekoid Iwona Majewska-Durjasz

......... 2014-01-04 21:53:35
Zdecydowanie nie polecam współpracy z tą firmą. Liczne błędy merytoryczne w dokumentacjach, poprawki i traktowanie w sposób lekceważący mnie jako inwestora przez właścicielkę firmy panią Iwona Majewska-Durjasz. Ma uprawnienia tylko uprawnienia hydrogeologiczne, a sygnuje swoim podpisem także dokumentacje geofizyczne co jest niezgodne z prawem. Kobieta wyniosła, bez skrupułów. Po rozmowie z nią wynikało, iż to ona jest najważniejsza, ustanawia prawo i jak to ona stwierdziła zawsze można je obejść. Ukierunkowana tylko i wyłącznie na pieniądze.
21
zenon 2014-01-30 15:13:22
Nie polecam współpracy. Nie wiem dlaczego moja opinia zniknęła!
11
Konwalia 2014-08-14 16:53:07
Traktowanie ludzi jako "rzecz" i brak szacunku dla nich jest na porządku dziennym. Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, iż mamy do czynienia z "mobbingiem" który stosuje wobec ludzi tam pracujących. Jak ktoś chce stracić zdrowie to jest to firma stworzona dla niego ...
13
adryd 2014-11-19 20:38:17
jeśli autor tej negatywnej recenzji jest specjalistą, to chyba marnym.
trudno na rynku środkowej Europy trafić na bardzie kompetentną osobę jak Pani Iwona Duriasz. Osobom nieszczęśliwym, sfrustrowanym i pragnącym osiągnięcie porażki ZDECYDOWANIE NIE POLECAM WSPÓŁPRACY!
10
partner 2017-06-07 09:15:06
przeciwnie - dobra firma, za stosunkowo nieduże pieniądze naprawdę rozumie potrzeby inwestora.
Opracowania co prawda może są na mizernym poziomie, ale przecież tu chodzi tylko o korzystnie załatwiony papierek i pozbycie się odpowiedzialności.
5
... 2017-08-10 20:32:03
Pracownicy obgadują i śmieją się z nowo przyjętych, celowo wynajdują błędy w dobrze zrobionych opracowaniach i strzelają fochy. Programy, na których pracuję się zabijają się, przez co nie można nic zrobić.
3
Rebe 2017-08-12 11:42:09
Do niedawna znaczy do około połowy lipca pracowałam w EKOID.
Co można powiedzieć . Właścicielka bardzo niegrzeczna. Potrafi do podwładnego/podwładnej wyjechać od "kur...." i temu podobnych.
Niby ciągle zatrudnia ale mało kto z powodu zachowania jej, jej córci i dwóch pociotków jest tam w stanie wytrzymać dłuższy czas.
Musiałam odejść i coś zabawnego projekty robione w EKOID sprawdzane przez tą parodie szefa ciągle cofane. W obecnej firmie mimo że nadal pisane językiem prostym jak dla małpy. Nie tylko przechodzą bez zgrzytu weryfikację obecnego szefa ( mającego odpowiednie uprawnienia) ale co jeszcze dziwniejsze przechodzą bez problemu sito w urzędach.
Ten sam styl pisania te same określenia i tylko zmieniłam firmę. No i jest jeszcze jedno co też o tej firmie nie świadczy dobrze. W EKOID bakałam za 2000brutto obecnie pracuję ( bo to można śmiało nazwać pracą ) za 4000 netto . Jest różnica .... no jest i tego pani Duriasz nie przebije. Choć jestem na próbnym okresie. Jest też jeszcze jedna różnica. Szefem/Właścicielem jest Niemiec ... a więc ogromna różnica.

Do tego oskarżenia o wykradanie danych, oskarżanie o kłamstwa, poniżanie w stylu " twój dyplom to sobie dupę nim można podetrzeć"... No ale czego można oczekiwać od osoby mającej nadmiar ego .
4
Podsumowanie dla Rebe 2017-08-15 18:00:21
Skoro pracowałaś do połowy lipca to na pewno masz na imię Dominika . Poniżej kilka faktów dla Ciebie
1. Nazwisko właścicielki pisze się przez "j" a nie "i" - po 2,5 miesiąca pracy wypadało by wiedzieć - brak takiej wiedzy sam w sobie stanowi dowód w sprawie jak traktuje się własne miejsce pracy - chcesz szacunku, okaż go sam .
2. To że właścicielka klnie jak szewc to powszechna tajemnica :) , ale nigdy nikogo nie wyzywa . Skoro ktoś bierze to do siebie to już najlepiej wie dlaczego - tym bardziej dziwi fakt że nie chciałaś się zwolnić wcześniej i dopiero na usilne prośby Szefowej ( przez całą dniówkę tłumaczyła Ci że masz sobie znaleźć inne miejsce na ziemi a jej nie dokuczać ).
3. Ponieważ co do wynagrodzenia mam inne dane rozumiem że przelewy dla Pani to pomyłka . Rozumiem zatem ze publiczne stwierdzenie o wysokość pensji jest podstawą do wystąpienia do Szanownej Pani o zwrot nadpłaconej pensji za trzy miesiące - mam nadzieję że zwróci je Pani tak samo solidnie jak je dostała ( mimo tego że żadna dokumentacja nie została zrobiona).
4. Nie wiem co Pani robi ze swoim dyplomem u nas jest papier toaletowy . Faktem jest że Szefowa zawsze powtarza że do zrobienia czegokolwiek potrzebna jest wiedza na temat a nie dyplom. Dlatego ciągle powtarzała Ci - myśl kobieto jak coś robisz :) . Dowód na to że miała rację - - jeśli pracujesz u "Niemca" od 1 go sierpnia czyli do 12tego to 9 dni roboczych i w tym czasie zdążyłaś "napisać" dokumentację, przejść weryfikacje u szefa , złożyć w urzędzie i zdążyły one przejść sito w urzędach ( bo użyłaś liczby mnogiej ) to powinnaś zajrzeć do KPA (Kodeksu Postępowania Administracyjnego) - tego się po prostu nie da . Wniosek - nawet żeby napisać wiarygodny paszkwil trzeba pomyśleć.
Powodzenia życzymy na dalszej drodze życia
3
Tadek 2017-08-18 01:00:23
Jaka ta manufaktura jest każdy widzi.
Nie ma sensu się rozwodzić wystarczy tylko reakcja urzędników którzy słyszą nazwę "łekoajdi" i wszystko jasne. Na całe szczęście jest kilka innych firm które generują dokumenty tak jak należy.
Tak przy okazji dokumentów nie generuje się poprzez CTRL+C i CTRL+V. Mapy mają być mapami a nie wydrukami z Google maps.
Po prostu uważać lub przygotować się na "pośmiewisko" w urzędzie
3
Zostaw swoją opinię o Ekoid Iwona Majewska-Durjasz - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekoid Iwona Majewska-Durjasz