www.wojskowe.eu

Łódź

Opinie o www.wojskowe.eu

ziebak 2015-02-19 11:13:34
OMIJAJCIE z daleka sklep WOJSKOWE.EU przy ul. Narutowicza w Łodzi. Szef to mega cham, burak i arogancki dziad, nieslowny i zalosny. Firma wpisana do KRD, nie wywiazuje sie ze swoich zobowiazan finansowych!!!!
4
masakra 2015-09-11 07:25:42
Zgadzam się w 100% z przedmówcą !!! Jeśli chcesz pracować charytatywnie lub jako wolontariusz to polecam schronisko albo inne tego typu instytucje, na pewno nie traćcie czasu na "pracę" w tym sklepie!!! Brud, bałagan i chamstwo szefa. Jeżeli chodzi o pracowników są bardzo pomocni i sympatyczni, a kiedy pojawia się szef atmosfera się zagęszcza;/ Klientom tez odradzam zakupów, asortyment duży, ale wiele rzeczy wybrakowanych i nie posiadających cen, ceny ustalane są indywidualnie przy kliencie raz torba kosztuje 320,00 a za 5 min dla innego klienta 200,00. Szef obiecuje klientom towar na dany dzień klient przychodzi i tego nie ma, ponieważ naobiecywał a i tak ma wyj*** na klienta. Już nie mówiąc o jego chamskim podejściu do klientów... OMIJAJCIE TEN SKLEP !!!
2
Klient 2015-12-16 23:22:46
Jako klient zgadzam się z przedmówcami.
2
Ja 2016-10-05 14:07:08
Prawda!!Niestety...
1
DlaMnieOk 2016-10-22 16:28:24
Prawda, że szef dość nerwowy i ostry, ale jednocześnie świetny specjalista i uczciwy sprzedawca, potrafi fachowo doradzić i oferuje produkty z najlepszym stosunkiem ceny do jakości, a nie byle jakie, byle wcisnąć.
Sklep wygląda na zabałaganiony przez dużą ilość towaru, ale mi się akurat podoba. Jest klimatyczny, fajnie się go zwiedza i odkrywa co ma do zaoferowania. Warto wpaść i się przekonać.
Jakość produktów wg mnie na dobrym poziomie, znane marki oraz duży wybór ubrań i produktów przydatnych dla służb mundurowych, a także dla "zwykłych" osób cywilnych do noszenia na co dzień.
Jest to sklep z akcesoriami militarnymi, a nie wyprzedażą pluszowych misiów, wygląd jak i obsługa jak najbardziej adekwatne, polecam.
2
zdziwiony 2016-11-24 00:14:56
Dziwią mnie tak rozbieżne opinie na temat tej firmy.
Szukając przed zimą ciepłej kurtki z ciekawości zajrzałem do tego sklepu i muszę przyznać że choć pierwsze wrażenie wzbudziło moje wątpliwości to zostałem mile zaskoczony.
Wchodząc do sklepu myślałem, że nic nie kupię bo kurtek nie było za wiele widać. Gdy zapytałem czy są jakieś inne w sprzedaży zostałem zaproszony w głąb sklepu gdzie zobaczyłem naprawdę duży wybór kurtek. Pracownica sklepu z trudem przekopywała się przez załadowane wieszaki pokazując mi różne modele które mogłyby mnie zainteresować, otrzymałem też od niej informacje o różnicach pomiędzy prezentowanymi kurtkami. Po 40 minutach dokonałem wyboru i nabyłem kurtkę.
Mimo że sklep sprawia wrażenie zagraconego to personel porusza się w nim z orientacją, a wrażenie chaosu jest wywołane chyba przez dużą ilość różnorodnego asortymentu. Dla mnie ten sklep ma swoisty klimat jakże różny od wymuskanych salonów (z cenami z kosmosu) z obsługi też jestem zadowolony. Myślę że będę do tego sklepu zaglądał częściej, bo mają naprawdę fajne i ciekawe rzeczy w przyzwoitych cenach.
Jako klienci częściej powinniśmy wpisywać opinie o firmach, niestety z reguły wpisów dokonują tylko niezadowoleni, co często bardzo fajnym miejscom może psuć reputację, a szkoda. Osobiście praktykuję że jak jestem zadowolony z obsługi to w rewanżu za czas personelu poświęcam kilka minut na pozytywną opinię, może dla kogoś będzie przydatna. Gdybym wcześniej przeczytał wyżej zamieszczone opinie raczej nie wszedłbym do tego sklepu, rzeczywistość okazała się jednak inna.
2
klient 2016-12-14 23:08:34
Byłem kilka dni temu i sklep robi bardzo pozytywne wrażenie. Można znaleźć tam dosłownie wszystko :) Obsługa bardzo chętna do pomocy, niektóre rzeczy trochę drogie, ale w większości ceny takie jak w internecie, wiec można zaoszczędzić na przesyłce. Możliwe, że dużo się zmieniło, bo widzę, że wcześniejsze komentarze bardzo negatywne.
1
Outdoor 2017-03-01 14:26:05
zakupy robione niedawno, jestem zadowolony.
Duży wybór w jednym miejscu, ceny przyzwoite. Obsługa trochę nadgorliwa, ale ogólnie OK. Trzeba mieć trochę czasu bo ruch był dość duży i musiałem trochę poczekać na obsłużenie.
1
Rado 2017-04-05 09:50:25
strona internetowa sklepu bardzo dobra, wszystkie dane odzieży są podane i można dzięki temu szybko i sprawnie coś zamówić
berbar 2017-04-26 10:52:53
Oszuści, złodzieje. Nie kupujcie tam niczego!!!
1
MILUŚ 2017-05-15 17:29:26
coś mam odczucie , że opinie " pozytywne " są dlatego , że dostali opinie negatywne i
opinie " pozytywne " wystawił szef firmy , lub jego pracownicy ( na polecenie szefa ) ... coś nie przekonują mnie opinie " pozytywne " na temat tego sklepu
Jeśli się mylę możecie mnie przekonać
zapraszam :-P
Zostaw swoją opinię o www.wojskowe.eu - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie www.wojskowe.eu