TP Emitel Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o TP Emitel Sp. z o.o.

PRZESZCZEP 2014-06-29 15:17:31
IMPREZA I LUZ WIECZNA
5
NIE SKŁADAJ FAŁSZYWYCH 2014-07-27 16:50:50
REALITI SHOW KTO MA CO NA SUMIENIU JAK TO NAPRAWDĘ BYŁO BĘDZIE ŚWIETNY SERIAL W TELEWIZJI PRAWDA WAS WYZWOLI
1
KOTLET DONOSI 2014-07-29 14:14:56
POMAWIAŁ , JAK TO NIE WYCHODZIŁO ZAATAKOWAŁ SFAŁSZOWAŁ DOKUMENTY ,WRAZ Z GRUPĄ LIBACYJNĄ SKŁADAŁ FAŁSZYWE ZEZNANI ,WYKORZYSTAŁ SITWĘ RODZINNE UKŁADY DLA WŁASNEJ KORZYŚCI, MYŚLI ZE SIĘ WYMIGA , ŻE I TYM RAZEM MU SIĘ UPIECZE JAK W PRZESZŁOŚCI BYWAŁO , W CAŁEJ POLSCE NIE MACIE UKŁADÓW POCZUJESZ MOC TELEWIZJI I DO DUPY SIĘ WRESZCIE DOBIORĄ , KONIEC MAFI W KOTLINIE.
KOTLET DONOSI 2014-07-29 14:23:24
p.s. ZWROT KASY NA KONTO , ODDASZ Z ODSETKAMI I ZA DOŚĆ UCZYNIENIEM ROSŁAWIEM TEN PROCES W CAŁEJ POLSCE JAK STOJĄ NA MOCY KŁAMSTWA.RUTKOWSKI BYŁ W KORONIE I JESZCZE RAZ PRZYJEDZIE
RADKO 2014-08-12 13:03:15
BOŻKÓW POZDRAWIA!!!!
GOŚĆ 2014-09-03 09:23:30
PRACOWAŁ NA DWA ETATY JEDNOCZEŚNIE BOLĄCY BRZYSZEK OSZUKIWAŁ ,WPISYWAŁ NADGODZINY KTÓRYCH NIE WYPRACOWAŁ ,ROZWOZIŁ TOWAR PO SKLEPACH ,I DZIECI DO SZKOŁY W GODZINACH PRACY W EMITELU
KOTLET DONOSI 2014-09-04 10:48:01
OJ ZA DUŻO OJ ZA DUŻO NIEWYJAŚNIONYCH ŚMIERCI JESTEŚ KLUCZEM . SKĄD ZNASZ TAKIE ŚMIERTELNE UDERZENIE W SKROŃ I ZA UCHO BY WYGLĄDAŁO NA UPADEK I WYPADEK A NIE POBICIE ALE NIESTETY TWOJE PALUSZKI ODBIŁY SIĘ NA SKRONI, ROZWALIĆ CHCIAŁEŚ TĘTNICĘ NA SKRONI W KRÓTKIM CZASIE BY DOSZŁO DO ŚMIERCI . JAK TAM BOLĄCY BRZUSZKU DALEJ PRACUJESZ NA DWA ETATY JEDNOCZEŚNIE I WPISUJESZ NADGODZINY KTÓRE NIE WYPRACOWAŁEŚ. WIELKI PRZEKRĘT MIAŁ PRACOWAĆ DO 18-TEJ PRACOWAŁ DO 15 -TEJ ,NADGODZINY WPISYWAŁ DO 20-TEJ ZA KTÓRE BRAŁ WOLNE DNI. ROZWOZIŁ TOWAR , DZIECI DO SZKOŁY W GODZINACH PRACY W TEJ FIRMIE.
kotlet 2014-09-10 12:17:41
Oprócz tego że pracował na dwa etaty jednocześnie , to w czsie pracy relaksował się na basenie , a oczywiście zgłaszał ze jest na obiekcie i ciężko pracuje.Tak pracuje bolący brzuszek.
sfałszowana obdukcja 2014-09-24 16:08:29
No to bolący brzuszek wkręci Panią z sitwy na całego. Zaczeło się od tego że bolący brzuszek wraz z kolegą z grupy pomawiających młodych wkradał się do systemu komputerowego waszej firmy do działu płac , celem ujawnienia zarobków. , może i matactwa na swoją korzyść .Po czym Panowie głośno dyskutowali , kto i ile zarabia.Nikt z normalnych ludzi tego nie robi.Było to w 2009 r O swoim wyczynie głośno dyskutowali , robili z siebie bohaterów.
PRAWDA 2014-10-07 07:28:54
BARDZO DOBRZE ŻE ŻE SFAŁSZOWALI CI OBDUKCJE TE TRZY OSOBY WIESZ Z SKĄD , PO NITCE DO KŁĘBKA BARDZO BOBRZE ŻE CHWALIŁEŚ SIĘ TYM I OWYM A TA GRUPA LIBACYJNO - POMAWIAJĄCA KTÓRA JUŻ WCZEŚNIEJ POMAWIAŁA INNYCH TYLKO JAKOŚ O SOBIE NIC NIE PAMIĘTAJĄ O TYCH LIBACJACH ALKOHOLOWYCH CAŁONOCNYCH I PIJACKICH WYSTĘPACH NA SZKOLENIACH , AGRESJI W STOSUNKU DO KOBIET
KOTLET 2014-10-15 17:12:57
GODZINY ZDAŻENIA TEŻ SFAŁSZOWANE , OPERATOR TEL ODTWORZY .LUDZIE POSZKODOWANI ŁACZĄ SIE I ZAKŁADAJĄ STOWARZYSZENIE.ZACZNĄ SIĘ PROTESTY
PRAWDA 2014-11-01 11:01:54
Daliśćie się wkręcić bolącemu brzuszkowi na alkoholowych libacjach to już wasze zmartwienie. WSZYSTKO UJAWNIMY OPINII PUBLICZNEJ O TYM PRZEKRĘCIE.WCZEŚNIEJ ATAKOWALIŚCIE POMÓWIENIAMI DWÓCH SĄSIADÓW , Z TYM TRZECIM TAK ŁATWO WAM NIE PRZEJDZIE.SAMI ŻŁOPIECIE WÓDĘ , SOBIE TEŻ NA WZAJEM OBRABIALIŚCIE TYŁKI O ORGIACH I NAPADACH SEKSUALNYCH NA PIJANE KOBIETY . O SOBIE MÓWCIE JACY WY JSTEŚCIE PO WÓDZIE.
PRWADA 2014-11-01 12:04:46
Co ty zrobiłeś przed zakończeniem zakładowej imprezy, przypomnę ci wiecznie zakręcony pokątny pijaku i pomawiaczu ,kilka lat temu z jedyną kobietą na tej imprezie? mocno pijaną i starszą od ciebie o wiele lat , na drugi dzień twój najlepszy kolega libacyjny obrobił ci tyłek, latał po wszystkich mieszkaniach wraz ze swoją małżonką słynną z rozsiewania plot o twoim seksualnym ataku, u nas też byli. To ty jesteś agresywny seksualnie jak się napijesz wódy , zawsze byłeś i o sobie trzeba było donosić pokątny pomawiaczu.PAMIĘTAJ NIE ATAKUJ PIJANYCH KOBIET, TA PANI TEŻ MOŻE DOCHODZIĆ ODSZKODOWANIA BO BYŁO TO NA ZAKŁADOWEJ IMPREZIE ,CHĘTNIE JEJ POŚWIADCZYMY.KŁAMCO O SWOICH GRZECHACH SIĘ WYSPOWIADAJ W KADRACH. NIE SKŁADA SIĘ FAŁSZYWYCH ZEZNAŃ NIE POMAWIA I NAKŁANIA DO POMAWIANIA .NIE MORDUJE SIĘ LUDZI ZA PARĘ GROSZY PODWYŻKI I PRACĘ.
POPRZEDNI NAPAD 2014-12-18 14:29:50
MIECIO MIECIO NOGA NO WIESZ BOLĄCY BRZUSZKU TEŻ WYSTĄPI W TELEWIZJI , DZIĘKUJĘ ŻE CHWALIŁEŚ SIĘ TYM ŻE ORGANIZOWAŁEŚ NAPADY ZA DŁUGI I WŁOS CI Z GŁOWY NIE SPADŁ BO TA I OWA PANI KOMBINOWAŁY JAK CIĘ UCHRONIĆ OD WIĘZIENIA , NO W TAKIM SŁYNNY NAPADZIE BRAŁEŚ UDZIAŁ ŻE CHO CHO .
kotlet 2014-12-20 17:59:23
Czy dalej oszukujesz bolący brzuszku , i udajesz że pracujesz dalej ciągniesz dwa etaty w dwóch firmach w jednym wymiarze godzin?
kotlet 2014-12-29 12:13:35
KŁAMSTWA , POMAWIANIE , FAŁSZERSTWA , WYJDĄ NA JAW PUBLICZNIE.
KOTLET 2015-01-01 19:58:08
POMAWIANIE , SKŁADANIE FAŁSZYWYCH ZEZNAŃ , FAŁSZOWANIE DOKUMENTACJI MEDYCZNEJ , FAŁSZOWANIE OBDUKCJI LEKARSKIEJ , NAGRYWANIE BEZ ZGODY NAGRYWANEGO , NAPADY NA LUDZI ZA DŁUGI,MANIPULOWANIE ŚLEDZTWEM , WYKORZYSTANIE DOKUMENTACJI Z ROZPRAWY TAJNEJ I PRZEDSTAWIANIE W KADRACH .TAK TO JEST BOLĄCY BRZUSZKU. NIE MORDUJE SIĘ LUDZI ZA PARĘ GROSZY PODWYŻKI NIE POMAWIA ZA PRACĘ.
kotlet 2015-01-03 09:07:17
CZY DALEJ ORGANIZUJESZ NAPADY NA LUDZI ZA DŁUGI BOLĄCY BRZUSZKU.
KOTLET 2015-01-05 09:18:39
SFAŁSZOWANA OBDUKCJA - OD TEGO ZACZNIEMY ROZGŁOS BOLĄCY BRZUSZKU
kotlet 2015-01-22 08:35:11
AJ RUSZYŁO , CHODZI O TO ŻE JEST ZA DUŻO NIEWYJAŚNIONYCH MORDERSTW W KOTLINIE ,TO BĘDZIE PRZYKŁAD JAKIE MECHANIZMY DZIAŁAJĄ NA OCHRONĘ MORDERCÓW , NIESTETY WSZYSTKO DOTYCZ TWOJEGO MIEJSCA ZAMIESZKANIA , JESTEŚ NIEBEZPIECZNY BO ATAKUJESZ OD TYŁU , KTO CIĘ TEGO NAUCZYŁ BOLĄCY BRZUSZKU , ALE TEN NAPAD BYŁ SŁYNNY.
NIKE 2015-05-26 10:35:02
mowa o poprzednim napadzie bolący brzuszku , czy dalej pracujesz w godzinach pracy w tej firmie rozwozisz towar po sklepach , czy dalej kradniesz paliwo , czy włamujesz się do systemu komputor. działu płac wraz z kolegami z grupy , Młodych ,
wszystko i tak wyjdzie na jaw publicznie , rozgłos gwarantowany masz jak w banku w
związku z fałszowaniem przez ciebie dokumentacji wiesz gdzie i innych okropnych rzeczy które miały miejsce w tym obiekcie , gorąco , gorąco, coraz bliżej prawdy
i tak wszystko wyjdzie na jaw i tak , że wy grupo libacyjna daliście się w to wkręcić to naprawdę się dziwię no ale jak ktoś pije , to jest słaby , trudno , ja was ostrzegał. nie chcieliście by prawda wyszła na jaw , to już wasze zmartwienie .Wstyd .Ty i tok będziesz szalał bolący brzuszku , jak wszyscy mówia o was z o twojej wsi że wszyscy jesteście tam uwikłani.
NIKE 2015-05-31 00:17:53
KŁAMSTWO WYJDZIE I TAK NA JAW BARDO DOBRZE ŻE SFAŁSZOWALI CI TO I TAMTO BARDZO DOBRZE ŻE WYKASOWAŁ TWÓJ KOLEGA ZDJĘCIE RENT I SIĘ ZWOLNIŁ , WSZYSTKIE SPRAWY DOTYCZĄ TWOJEJ WSI I TE OBECNE TEŻ MYŚLISZ ŻE NIE POŁĄCZĄ TYCH WSZYSTKICH SPRAW , POŁĄCZĄ A JAK WYJDZIE ŻE MAM RACJĘ TO SUCHEJ NITKI NA WAS NIE ZOSTAWIĘ TRUDNO DALIŚCIE SIĘ WKRĘCIĆ LIBACYJNA GRUPO
wiadomo kto 2015-07-16 09:39:11
Nie myśl że i tym razem ci się upiecze bolący brzuszku. Prasa i telewizja pomogą, niech wszyscy poznają fałszerstwa dokonane na twoją korzyść , poznają kulsy pewnych niezgodnych z prawem działań w instytucjach gdzie nie powinno do tego dojść , w tle innych zdarzeń które miały tam miejsce wygląda to fatalnie a ty jesteś kluczem do otworzenia tej puszki pandory , no ale to jest robota dla innej grupy na pewno nie ekipy z powiatu , zapewniam cię .Jeżeli ktoś nie chce być dalej w to zamieszany i robił koleżeńską przysługę , proszę dostarczyć swoje oświadczenie wyjaśniające wszystko zgodnie z prawdą , pod wiadomy adres.Sprawa jest bardo poważna .
KOTLET 2016-03-04 12:57:59
No bolący brzuszku pakuj się powoli do ciasnej celi !! Wraz z obsługa , bo prostu nie nadajesz się do wykonywania morderstw na zlecenie , pochodzisz z tej słynnego miejsca , spaprana robota przez informatyka zdjęcie , spaprana robota z wypisem spaprano obdukcję !A i jeszcze chwaliłeś się że masz szerokie plecy które cię ochronią przed wyrokiem TO TEŻ JEST DO WYJAŚNIENIA !!!!! pozdrowienia od grupy badającej tajemniczych śmierci i pseudo-samobójstwa , no wiesz , upadł , sam się uderzył i takie tam a wszystkim niedowiarkom proponuję śledzić lokalną prasę !
kotlet 2016-03-04 14:35:49
I WYJAŚNIAJĄ , WYJAŚNIAJĄ A JEDNI ZWALAJĄ NA DRUGICH ,jeżeli ktoś nie chce być ciągany , proszę o pisemne wyjaśnienia , kto namawiał i kto sterował pod wiadomy adres , sprawy niewyjaśnionych morderstw są bardzo poważne
Zostaw swoją opinię o TP Emitel Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TP Emitel Sp. z o.o.