Świdman S.C. Mariusz Bzowski Dariusz Drelich

Świdnik

Opinie o Świdman S.C. Mariusz Bzowski Dariusz Drelich

Max 2015-07-14 10:49:11
Totalna zlewka klientów, niestabilny internet . Dział techniczny to tylko numer telefonu a zero pomocy, nie mówiąc o weekendach. Mozna dzwonić i nic.
6
banan 2016-07-04 14:06:31
Od kilku lat korzystam z neta od Świdmana i nie pamiętam żeby były jakieś problemy. Obecnie najlepsza oferta w mieście mam 50 mbit/s za 35zł
1
arotek 2016-07-13 12:28:59
haha banan to pewnie pracujesz w świdmanie bo jest on znany z reklamowania siebie pod postacią innych ludzi...dział techniczny to śmiech na sali, jak u mnie podłączali internet kilka lat temu to się zastanawiałem czy wiedzą co robią...już u nich od dłuższego czasu nie jestem...po za tym słyszałem, że manipulujecie prędkościami internetu, żeby przyoszczędzić, a ludzie u was bez umowy pracują...
3
Loris 2016-10-18 20:00:02
Czasem mi się wydaje że wpisy na takich stronach to tylko wymiana zdań miedzy dana firmą a konkurencją. Internet w świdmanie działa mi bez zarzutu w wakacje przedłuzałem umowe 55 zł za 100mega to żadne pieniądze, wątpie żeby pracownicy pracowali na czarno i się tak angażowali że przedstawiciel przyniósł mi umowę w sobotę do domu, nie musiałem nawet ruszać się z domu Pozdrawiam
1
Marecki 2016-11-09 20:41:20
Nie wiem o jakim Świdmanie piszesz ale jeśli chodzi o tego ze Świdnika to lepszej firmy nie znam, zawsze mozna się dodzwonić na telefon serwisowy późnym wieczorem weekendy czy nawet święta i serwisanci zawsze pomogą.
NołINTERNET 2017-01-16 20:29:30
Internet jest tragicznie słaby.
3
DZJZZ 2017-01-17 19:02:05
Internet jest słaby,wolny,niestabilny i tragiczny.
Internetu częściej niema niz jest
4
Amrol 2017-01-20 18:31:35
Internet tragedia... Czasem internetu nie ma nawet kilka dni, bo mają "awarię" innym razem zamiast 10mb/s jest jedynie 0,25mb/s. Nie polecam tego dostawcy, niestety w Świdniku wybór marny :/
4
. 2017-02-15 13:34:37
Masz w 100% rację.
2
ChujWDupie 2017-02-19 20:54:36
Wy pokraki najgorsi dostawcy z miasta ktore nie powinno byc miastem tylko wsią z jedym mieszkancem (dostawcą) jestescie ponizej dna mariańskiego wasze serwery to chyba tiger bonzo robił po pijaku nawet mi was nie żal po prostu żenada internet smiga jak mucha bez skrzydeł szkoda strzepuic dalej mordy na ten wasz "Świdman" elo
6
2017-02-20 17:04:07
Potwierdzam jebac swidmana, mojemu koledze Gta V pobieralo mu sie dwa tygodnie
4
Niezadowolony klient 2017-02-21 07:02:55
Internet tragedia. Kiedy zadzwoniłem na serwis i po zgłoszeniu awarii serwisant się rozłączył. Kolejne próby dodzwonienia się skutkowały odrzucaniem rozmowy. Zgłosiłem również awarię przez ich tą platformę i też żadnej reakcji. Chyba nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. Sprawa zgłoszona do UKE oraz zbieram dokumenty aby mieć dowody do zerwania umowy z winy operatora. Ewentualnie jeżeli ktoś jeszcze ma problemy z dostawcą to może zbierzemy się i złożymy pozew zbiorowy? Nauczymy ich jak mają traktować klientów.
4
Pracownik Świdmana 2017-02-25 17:18:23
Polecam moją firmę, jest dobra i macie tu robić zakupy, pozdrawiam cieplutko
1
Niezadowolony 2017-03-20 20:40:24
Nie polecam dostawcy. Obsługa klienta na poziomie dno i jeszcze niżej. Omijajcie szerokim łukiem.
1
Marek - klient od wielu lat 2017-05-12 19:02:17
Czytając te wasze opinie mam wrażenie, że pisze tutaj tylko konkurencja, jestem klientem Świdman od wielu lat i nie mam zamiaru zmieniać tego dostawcy, zapytacie dlaczego, a no dlatego że:
1. Już nie pamiętam żeby była jakakolwiek awaria
2. Internet jest na poziomie takim jakim oczekuje
3. A jeśli zdarzył się jakiś problem to zawsze mogłem dodzwonić się na serwis i wyjaśnić sprawę, mają telefon w weekendy i święta
4. Mają punkt obsługi klienta w galerii i można tam załatwić sprawy umowy w sobotę czy nawet w niedzielę
5. Przedstawiciele handlowi dzwonią z nowymi ofertami i proponują wizytę w domu u klienta w celu podpisania umowy
I teraz niech mi ktoś napisze, że „Takie usługi świadczą inni w naszym „mieście” czytaj przedmieściu Lublina” to mogę tylko wyśmiać.
1
Zostaw swoją opinię o Świdman S.C. Mariusz Bzowski Dariusz Drelich - Świdnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Świdman S.C. Mariusz Bzowski Dariusz Drelich