S H S Solution - Sanecki Karol

Lipnik

Opinie o S H S Solution - Sanecki Karol

Pracownik 2016-03-06 14:18:41
tyfusy - jednym słowem to robota nie dla Ciebie, i nie powinieneś pracować z ludźmi jeżeli uważasz że utrzymanie klienta jest niemoralne i dla łgarzy, oszustów... powodzenia Ci życzę w poszukiwaniu pracy... Ponoć chętnych na zasiedlanie marsa szukają - spróbuj koniecznie, robota dla Ciebie !!!
1
Mona 2016-03-18 21:19:48
Bardzo fajna robota co wy za głupoty piszecie, nie oczerniacie ich bo są wporządku
Małgosia 2016-03-27 20:07:01
Moja opinia również powinna pojawić się już dawno
Pracuje w SHS 16mcy i tak się składa ze nie jestem fascynatką taniej wódki
Jeśli ktoś ma pozytywne podejście i chce zarabiać pieniądze to jak najbardziej polecam
Najważniejsze dla Mnie jest to ze Karol potrafi docenić dobrą pracę,jestem tego doskonałym przykładem .
A Tym,którzy szukają zatrudnienia i będą czytać te negatywne opinie proponuję przyjść do Nas spróbować i przekonać się że jest fajnie i przede wszystkim uczciwie!
1
Ania 2016-04-02 09:42:35
Pracuję w firmie 14 m-cy. Nie zgadzam się z powyższymi negatywnymi opiniami. Te opinie wystawiły osoby, które ,,popracowały'' chwilę, myśląc, że za kilkudniową bezowocną pracę otrzymają miesięczne wynagrodzenie, ha,ha. Ta praca jest przede wszystkim dla ludzi UCZCIWYCH, którzy traktują swoją pracę poważnie i chcą zarobić. I takie tu osoby pracują i takich właśnie zapraszamy do naszego zespołu :). Odnosząc się do powyższych wpisów- Ja nie jestem podlizuchem a pomimo to wynagrodzenie za swoją pracę otrzymuję w całości razem z wypracowaną premią. Jak widać premia nie jest uzależniona od ,,podlizywania się'' Zawsze pieniądze są w terminie. Ja jestem bardzo zadowolona z pracy, z otrzymywanego wynagrodzenia jak również z panującej w firmie atmosfery. Jesteśmy zgranym zespołem, który nie tylko pracuje na swój indywidualny cel ale również na zespołowy. A Karol! super wspaniały szef.
1
Amanda 2016-05-31 10:52:28
A ja w zupełności zgadzam się z negatywami powyżej. To praca nie dla ludzi mających ambicje, godziny są tragiczne, pensja słaba, natomiast presja zupełnie nieadekwatna do wynagrodzenia. Tu po prostu trzeba umieć świetnie kłamać, żeby sprzedać klientowi lipę, której sami byśmy w życiu nie kupili...
1
naiwna? 2016-05-31 11:20:17
SHS Solution TO JEST TO ???
• Jesteście szczerzy! (Czy aby na pewno szczerzy wobec pracowników???)
Poszukujecie osób lubiących rozmawiać, osób umiejących kreatywnie myśleć (dla których spinacz nie służy tylko do łączenia kartek)(nazwijmy rzeczy po imieniu - robienie wody z mózgu!), osób poszukujących niestandardowych rozwiązań. (czyli potulnych jak baranki)
Osób zdecydowanych! (zdecydowanych harować na umowie śmieciowej po kilkanaście godzin dziennie, bez urlopu bez zwolnienia L4)
Jeśli posiadasz te wszystkie cechy - dołącz do naszego zespołu! (a pojedziesz promem do Szwecji bez wysiadania na ląd haha!!)
Jeżeli dodatkowo chcesz wiedzieć jak prowadzić skuteczne rozmowy, jak namówić najbliższych na swój wyjątkowy pomysł, (zwerbuj całą swoją rodzinę do pracy w shs solution a dostaniesz stówę!)kiedy i jakich użyć argumentów, żeby wywołać efekt WOOOW! (efekt WOOOW jest przy każdej wypłacie i to bez używania żadnych argumentów, kiedy dostajesz marne grosze!)
To my Cię tego wszystkiego nauczymy! (cudowne coaches!)
Co oferujemy :
- Umowę zlecenie. (czyli popularna śmieciówka – haha!)
- Stawkę podstawową 12 zł brutto za godzinę plus premię (Ile osób łapie się na tę premię???a ci, którzy się załapią, mają obcinaną premię, bo zawsze coś…)
- Możliwość rozwoju w nowych strukturach firmy (jaki to rozwój ?– chyba przy słuchawkach)
- Pracę od pn do pt od godziny 12 do 20. (albo od godziny 11.00 do 20.00 plus soboty niby „dla chętnych”)
Wszystkie osoby zainteresowane prosimy o przesłanie swojego CV (wybór należy do naiwnych lub nieświadomych)
SHS Solution – naprawdę jesteście szczerzy! Aż do bólu!
7
on 2016-05-31 12:36:22
jak czytam wasze hejty to nie wiem czy mam sie smiac czy płakac. jak komus nie pasuje to niech nie sklada cv . barany same hahahahaha. SHS jak kazda firma rzadzi sie swoimi prawami znam osoby ktore pracuja tam od 2 lat i chwala wiec ciagnijcie parowy hahahahaah pieprzone hejty
pracownik 2016-05-31 18:34:54
Do on!
Żadna firma nie rządzi się swoimi prawami! Podlega kodeksowi pracy! A jak już wpisujesz swoją opinię i nazywasz poprzedników pieprzonymi hejtami, to rób to kulturalnie i nie każ nikomu ciągnąc parów. Sam wyrażasz swoje emocje i to niestety negatywne... czyli hejtujesz
Pracownica SHS 2016-06-01 14:16:14
Jak czytam te wszystkie negatywy na temat SHS-u to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Pojawiła się w Płocku konkurencja i jak widać robią wszystko żeby nas ośmieszyć --- szkoda tylko że nie skutecznie :) Osoby które nigdy nie przepracowały nawet dnia w owej firmie niech nie zabierają głosu. Polecam odwiedzić naszą stronę na facebook-u. Łatwo znaleźć naszych. I proponowałabym bezpośrednio zaczerpnąć opinii osób które pracują tu nawet 2 lata. Pozdrawiam :D
1
Do Pracownica SHS! 2016-06-05 17:12:14
Skoro tak dobrze się u was pracuje, to czemu pracownicy uciekają? Muszą uciekać, skoro ciągle dajecie nowe ogłoszenia o przyjęcie do pracy - czyli coś jest nie tak!
3
obserwator 2016-06-05 21:35:30
Szkoda, że tak mało ludzi potrafi logicznie myśleć.. Nowe ogłoszenia pojawiają się ze względu na rozwój firmy. Więcej pracy= więcej potrzebnych do niej ludzi. Czytając niektóre opinie mam wrażenie, że konkurencja nie potrafi pogodzić się z tym, że SHS proponuje na tyle uczciwe warunki, że nigdy nie pozyskacie ludzi, którzy w tym mieście nadają się do tej pracy.
Pracownica SHS 2016-06-07 18:51:13
Haahhaa ciaglę się rozwijamy i dlatego zatrudniamy nowe osoby. Proponuję użyć mózgu, to nie boli.
1
Do pracownica shs 2016-06-08 12:58:46
Tu nie potrzeba używać mózgu, wystarczy poobserwować. Rozwijacie się? być może, tylko czemu szukacie nowych pracowników a ci, którzy pracują ciągle są wysyłani na "urlopy" oczywiście bezpłatne?
shs 2016-06-13 15:11:09
Martyno L. gorąca prośba, już wszyscy poznali Twoje zdanie i to wielokrotnie... a my poznaliśmy Ciebie jako pracownika ... Więc już wystarczy, powodzenia w nowej pracy i sukcesów zawodowych życzymy.
Gurzyńska 2016-07-09 13:15:37
Jesteś straszną @€@@"& że mówisz takie żeczy to jest najlepsza firma praca trwa 8h
świeżak 2016-07-15 08:19:36
jestem bardzo krótko, to zaznaczam, ale mam już pewne doświadczenie w call center. I co umowa smieciowa )10,5zł dla uczących się i coś koło 9,7zł dla nieuków. Ludzie w pracy są pomocni i sympatyczni, imprezy to nie wiem bo nie byłem, praca monotonna, próg do premi to 400 umów w msc (wychodzi średnio po 19-20 umów dziennie). Szkolenia uczą ciekawych przydatych rzeczy. Praca ze skryptem (tzn. masz formułkę którą musisz każdemu klientowi słowo w słowo przeczytać - jakieś 10-15 zdań). No i co jescze, z szefem jesteśmy od pierwszego dnia na Ty, wydaje się spoko gość. To tyle jak popracuję dłużej napiszę coś więcej. Pozdro!
1
Mirth 2016-07-31 08:44:27
Człowieku, jaki kodeks pracy, skoro tam się pracuje na zleceniach ;)

Ja uważam, że SHS jest jedną z niewielu firm w Płocku, gdzie można się dostać w toku normalnej rekrutacji, bez znajomości, bez wymagania statusu studenta, czy orzeczenia o niepełnosprawności. Liczy się to, czy chce Ci się pracować i czy masz otwartą głowę na szkolenia. Jest to typowe call center, fakt, ale do niedawna JEDYNE w Płocku, oprócz jednoosobowych firm zatrudniających może 3 osoby, o których nikt nie słyszał.

Jest system premiowy, a czy obcinają premię, to się nie zgodzę. Warunki otrzymania premii są jasno określone i jeśli jest ona mniejsza to jest tego jakiś powód. Co z tego, że ustrzeli się 150 klientów, jeśli 100 nie podpisze umów przesłanych kurierem. Myślcie trochę.

Poza tym jest to firma, która wybija się ponad administracyjno-państwowy beton w Płocku, rozwija się dynamicznie. W ciągu dwóch lat podwoiła swoją wielkość, co rzadko się zdarza nawet w dużych miastach, także nie pie*dolcie, że jest tak źle. Ktoś w końcu tam pracuje i nie są to desperaci.

A jeśli mając 18-20 lat nie pasuje Ci dwójka na rękę, zwłaszcza w tak tanim mieście jak Płock to zapraszamy do Orlenu - najlepiej na stanowisko prezesa. A jeśli tam Cię nie zechcą zawsze możesz odstać swoje w pośredniaku czekając na staż za 800 zł netto.
3
sshha 2016-08-17 13:44:58
Chyba nie pracowałeś/aś w tej firmie bo argumenty podajesz z księżyca. Jasno określone warunki premii - niestety nie. Obcinają premie i to za byle co. Jaka dwójka na rękę? Jakie umowy podpisane przez kuriera? Człowieku słyszełeś że gdzieś dzwonią tylko nie wiesz w którym kościele
2
SHS 2016-12-07 14:39:04
To tak może żeby rozstrzygnąć powstałe tematy:
od 1.2016r nie zostało wstrzymane żadna część wynagrodzenia nikomu.
w tym miesiącu ok 30% stale zatrudnionych zarobiło w przedziale 3-4 tyś.
Od początku działalności w Płocku jesteśmy jednym z najlepszych CC utrzymaniowych i to się nie zmieni.
Zapraszam chętnych do współpracy.

A osobom szykanującym i nieprawdziwie oczerniającym bardzo dziękuję za darmową promocję naszej firmy i życzę powodzenia u innych pracodawców.

Pozdrawiam, Właściciel
2
bya 2017-01-12 15:41:18
3-4 tysiące??? Na pewno "do ręki" tyle dostali? Bo z tego co się orientuję to 1200-1400
Ale i tak w ocenia masz u mnie 3
1
b yły 2017-01-12 19:35:19
Może ci "stali" pracownicy zarobili 3-4 tysiące, pewnie brutto, jak znam życie. Prawda jest taka, że przeciętne wynagrodzenie w shs solution wynosi 1300, no może 1400 złotych. Uczciwie przyznam, że atmosfera w tej firmie nie była najgorsza, kiedy pracowałem, ale do ideału było daleko. Szef często wołał: "No wy się w tej pracy nie przepracowujecie!" I to w jego wydaniu było nie w porządku.
2
Pracownik 2017-01-13 09:54:34
Mam wrażenie, że większość opinii pisze jedna, ta sama osoba, ewentualnie ktoś kto nigdy u nas nie pracował. A szef jest człowiekiem, który sam ciężko zapracował na wszystko i docenia ludzi, którym zależy na pracy. To praca, w której sprawdzić się moze kazdy, z tym, że nie każdy chce.
1
Do Pracownik 2017-01-13 13:11:35
Czy Ty też zarabiasz 3000-4000 złotych .Proszę o odpowiedź tylko szczerze.
Windykator:) 2017-01-25 21:04:57
Zarobki są rożne, ja osobiście od początku pracy, czyli ponad 12 m-cy nie zarobiłem mniej niż 1800-1900 zł do ręki na m-c. Co ważne pieniądze są zawsze na czas, co w dzisiejszych realiach nie jest normą, ponadto szef w razie potrzeby nie odmówi wypłaty zaliczki. Na pewno praca nie dla każdego, ale każdy może spróbować i się przekonać. W ORLENIE niestety stanowiska są w większości przypadków dziedziczone lub z polecenia, tak więc trzeba szukać.
Pozdrawiam
1
P 2017-03-27 08:07:54
Musialo sie duzo pozmieniac skoro mowisz o takich zarobkach. Mediana zawsze wynosila ok. 1400 zl. 3-4 tys?:-) chyba ze teraz pracujecie po 20 godzin:-)) gdyby były takie zaeobki to wasi dobrzy pracownicy nie uciekaliby z tej pracy
1
Zostaw swoją opinię o S H S Solution - Sanecki Karol - Lipnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S H S Solution - Sanecki Karol