Lukman Multimedia Sp. z o.o. w Organizacji

Łuków

Opinie o Lukman Multimedia Sp. z o.o. w Organizacji

mały 2016-03-16 16:29:38
a ja mam problem z nimi bo straciłam pracę i chciałam rozwiązać umowę bo wiadomo pieniądze będą teraz potrzebne i okazalo się że nie mogę rozwiązać umowy. tylko muszę dalej płacić .Może ktoś coś poradzi.
7
wwww 2016-03-26 16:58:48
internet lukman jest poniżej krytyki ciągłe problemy brak internetu albo prędkość żółwia pracownicy wmawiają że wina leży po naszej stronie
9
robert 2016-05-21 21:10:16
internet od Lukman to dno! jedyny ratunek to mobilny
6
Enerdżi Janek 2016-06-05 21:06:51
Najgorszy najsłabszy i najwolniejszy internet świata jak mial bym go ocenic w skali od 1 do 10 dal bym 0,1 nawet sie w w normie 2/10 nie miesci po prostu żal szczerze mówiac to szkoda strzępic ryja na tego internetu temat
9
ddddd 2016-07-07 14:23:45
porażka
4
josef 2016-08-09 18:56:44
Myślę że feromedia nie wiem czy poprawnie napisałem, ale szwagier miał w lukmanie i zmienił na ferro, też nie jest super ale zdecydowanie lepiej. Natomiast Ja z lukmana poszedłem na neostradę, jest drogo nie jest za szybko ale łącze jest dość stabilne, zero awarii, może przesadziłem ale 1 max 2 do roku praktycznie nie zauważalne. chyba z raz dzwoniłem a mam już z 5 lat neoo.
1
konrad 2016-08-13 17:40:09
Co ty ku.wa pieprzysz , że 9/10 to wina klienta!To jest wasza wina ,nie broń się.Żenada
6
Czy_to_wazne? 2016-08-21 22:43:08
Największa zakała w tej branży... Nie polecam. Najgorsza firma w Łukowie
3
Sderkowy 2016-09-22 19:29:49
Nie polecam Internetu w Lukmanie... Ciągle zrywa połączenie, za zmianę adresu IP trzeba zapłacić i jeszcze złożyć podanie :O! Nie dość, że inne internety maja zmiennie ip to jeszcze w punkcie nic nie mówią, że to jest płatne tylko wysyłają Smsa z wiadomością o zapłacie 140zł.. Internetu nie polecam!!! ciągle problemy a jak dzwonisz tam do nich to ci powiedzą żebyś sprawdził czy podłączony kabel albo coś! ŻENADA!
Od 2 tygodni nie mogę w ogóle korzystać z internetu bo jak jest to na 5minut.
Nie poleciłbym tego internetu największemu wrogowi.. Jak już ktoś chce brać tego neta to idźcie gdzieś indziej byle nie do Lukmana...
5
Zdanek 2016-10-08 17:51:41
Dziadostwo, dno, amatorszczyzna. Nie polecam nikomu. Wieczne problemy z netem, do tej pory miałem 25 Mb, teraz mam 90 Mb. W rezultacie nigdy nie przekroczył 20. Dekodery do TV wiecznie się zacinają ( u mnie zostały wymienione na nowe, dalej się zacinają). Sygnał TV kiepskiej jakości, wieczne problemy z przycinaniem się. Do serwisu w weekend jak też w dni powszednie po 16.00 nie radzę dzwonić - strata czasu. Obsługa chamska, mili są tylko w trakcie podpisywania umowy.
3
klient 2016-10-10 18:16:22
Korzystam i internetu LUKMAN od niedawna bo od maja tego roku, jak do tej pory nie mam żadnych problemów. Pingi bardzo małe, prędkość po kablu zgodna z umową, jeżeli po wi-fi to oczywiści niższa, ale tak jest wszędzie. Jeżeli są problemy to dzwonie na wsparcie, nie mam problemów z dodzwonieniem po prosty słucham zapowiedzi ni IVR(tak jak w każdej innej firmie). Polecam usługi Lukmana
2
Wkurzony Klient 2016-10-16 13:38:38
TRAGEDIA. Wolny weekend i oczywiście problemy i problemy na problemach. Byle do końca umowy i NARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -10/10 FIRMA KRZAK!!!!!!!
2
UŻYTKOWNIK 2016-10-29 19:42:49
Nie ma tygodnia żeby czegos nie było,albo telewizji albo internetu.Deszcz trochę popada i koniec z oglądaniem Czekam kiedy skończy się umowa,nie chce dalej korzystać z tego badziewia.Płaci się jak za zboże a efekty zerowe.NIE POLECAM.Dziś 29 sobota i nie ma tv.
1
Al 2016-10-30 00:18:08
No cóż... Abonentem jestem niemal od początku istnienia firmy i do tej pory nie miałem żadnych poważniejszych problemów z netem, ale to co się teraz dzieje to jakaś masakra. Ciągłe zrywanie połączenia, przymulanie, etc, etc. Dzisiaj przy weekendzie gdzie jest czas żeby trochę posiedzieć, co kilkanaście minut przerwa w dostępie na kilka minut. Nie wiem kto tym teraz zarządza, ale może pomyślcie nad ściągnięciem do firmy byłego administratora. Michał wracaj :)
Do tego brak jakiejkolwiek możliwości porozumiewania się na bieżąco z serwisem. Kiedyś było forum i wszystko było wiadomo jak się coś działo. Teraz nie ma nic, a net to powoli dno i wodorosty. Niebawem kończy się umowa i chyba się rozstaniemy...
AntyLukanista 2016-11-04 11:24:14
ty chyba tez z lukmana jestes ja mam na kablu 100/Mb a tak naprawde ja wyciagne 60/70 Mb to jest git dzwaniac do nich i mowiac ze mala predkasc a place za wieksza to oni cos tam niby naparwiaja restarty jakies no i dobra mam znowy 100-wke a juz na 2 dzien to samo ateraz tego malo to tv ogladamy z rodszina kolo paru godz dzinnie bo zacina tyle w temacie bo piszac to mam ochote ich spalic :)
Krzysiek S. 2016-11-21 22:46:52
Ja mam Internet Lukman Fiber i nie mogę narzekać. W ciągu roku nie było potrzeby dzwonić na infolinię bo działa poprawnie. Pingi niskie i stały adres IP w cenie co mi sie podoba. Miła obsługa handlowa, która cierpliwie wszystko wytłumaczy i jak trzeba nawet do pracy przyjedzie. Prędkość zgodna z umową , jedynie termin płatności mógłby być dłuższy.
zdesperowany_internauta 2016-12-22 21:04:46
Lukmana po radiu mam od kilku lat - zaczynałem od 1 Mb, teraz 5 Mb - więcej nie potrafią zaoferować na moim zadupiu. Trzeba przyznać że od około roku nie miałem poważnego problemu z netem jak kiedyś - notoryczne utraty zasięg, brak neta - ale swego czasu serwisant był stałym gościem w domu. Prędkość nawet delikatnie większa od deklarowanej - ok 6.3 Mb, ale dosyć często zdarzają się spadki...okresy bardzo wysokiego pingu 2000+ ms - standardowo ok 60-70 ms.
Infolinia poniżej krytyki - nie zdarzyło mi sie dodzwonić do nich i czekać mniej niż 5 min na konsultanta. Bywało ze po 10 min automatycznie byłem rozłączany bez uzyskania pomocy.
Myślę o zmianie kiedy tylko skończy się umowa, ale chwilowo nie mam innej opcji.
Relly 2017-01-01 20:54:26
Porażka. Usługi na zerowym poziomie ciągłe problemy i przerzucanie winny na klienta, nie pozdrawiam i nie polecam.
1
Rafał okolice łukowa 2017-01-01 22:34:07
Masakra nie polecam
Wieczorami nic nie zdziałasz jak wszyscy siadają
Mam 10 Mb a na testach wychodzi 2 lub 3 i cały czas zrywki
Xd lol 2017-01-04 20:12:21
Z wszystkimi opiniami się zgadzam ten cały internet to ściema ,pokazuje niby 4 kreski internetu a ping jest taki że wylewa się z ekranu poprostu wyjebać ten ruter przez okno i ch**
1
pawel 2017-01-10 20:42:53
ten internet to dziadostwo jakich mało ,rozłącza co chwilę, żeby pobrać plik trzeba restartować łącze kilka razy.Nie wiem jak mogą takie dziadostwo ludziom sprzedawać
1
okocyklonu 2017-04-13 00:29:49
co do tv to fakt jakieś awarie non stop od niedawna bo sie zmienił jakis dostawca czy operator internet mam od 3 dni czasami coś zrywało w dzień w środe ale chwilowo ale to wina niedokręconego koncentryka tak mi sie wydaje do modemu ale działa normalnie zobacze jak będzie dalej to sie wypowiem po jakimś czasie,najgorsze jest to jak cos załatwiasz przez neta a akurat połączenie zerwie to można sie wkurwić mam 35/4 i tyle mniej więcej jest ale nie zawsze WIFI nie sprawdzałem jeszcze ,mam jeszcze drugi światłowodowy FURORA LIQUID SYSTEMS tyle że akurat nie podłączony ten nawet polecam bo nic sie nie rozłączało chyba ze 2 razy ale to nie z winy mojej bo gdzieś swiatłowód sie zerwał ale to nie u nas
1
Rade 2017-04-13 09:42:23
Najgorszy Internet jaki tylko może być, ciągle lagi, bark internetu a jak jest to prędkość nie wynosi nawet połowy tego co jest napisane na umowie. W wielkim skrócie nie polecam dla ludzi o słabych nerwach
okocyklonu 2017-04-13 20:28:45
u mnie wszystko normalnie działa raz tylko cos mnie rozłaczało
1
okocyklonu 2017-04-15 20:33:51
Normalnie działa u mnie w Międzyrzecu Podlaskim fiber 35/4 jak pisałem wcześniej raz tylko na początku ,ja mieszkam w bloku i mam też kablówke od nich ,to nie światłowód oczywiście ale nic sie nie psuje
1
Zostaw swoją opinię o Lukman Multimedia Sp. z o.o. w Organizacji - Łuków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lukman Multimedia Sp. z o.o. w Organizacji